Sturm 31 Αυγούστου 2013 #26 Share 31 Αυγούστου 2013 Χαχαχα ετσι ειναι! Αλλα και θυληκα να βαλεις πρεπει να ειναι χαρεμιδηλαδη 1-3! Οποτε μπαρμπουτσαλα! Εκτος και αν εχεις μεγαλο ενυδρειο οποτε δεν πολυβλεπονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #27 Share 31 Αυγούστου 2013 Χαχαχα ετσι ειναι! Αλλα και θυληκα να βαλεις πρεπει να ειναι χαρεμιδηλαδη 1-3! Οποτε μπαρμπουτσαλα! Εκτος και αν εχεις μεγαλο ενυδρειο οποτε δεν πολυβλεπονται!Οταν πήγα να τα πάρω, μέχρι να με εξυπηρετήσει ο ιδιοκτήτης, με ανέλαβε η άσχετη υπάλληλός του...."γιατι δε βάζεις μονο αρσενικά;" - απαντώ: "γιατι θα πλακώνονται και δε λέει"....."εδώ μέσα γιατι δε πλακώνονται (εννοώντας τα ενυδρεια τους)" - "ξέρω γω; Τους δίνετε βάλιουμ;"....."ε, πάρε μια τετράδα, δηλαδη δυο ζευγάρια" και της λέω "Για ενυδρειο τα θέλω, όχι να τα στείλω για ποτό σε μπαρ!". Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Αυγούστου 2013 #28 Share 31 Αυγούστου 2013 (edited) Πανο δυστυχως η κριση εχει οδηγησει πολυ κοσμο να κανει δουλειες που δεν θελει ή που δεν εχει ιδεα! ή μπορει να ηταν τοσο πονηρη που σου λεει παρα 4 για να παρεις και μεγαλυτερο ενυδρειο!!! Δεν λες παλι καλα που ηξερε ο ανθρωπος και σε εξυπηρετησε! Εντελει ποσα σου εχουν μεινει τωρα; Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #29 Share 31 Αυγούστου 2013 Ενα ζευγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #30 Share 31 Αυγούστου 2013 Τόσο πονηρή δεν ήταν γιατι οταν της είπα ότι έχω α/ο με ρώτησε :"πως το είπες αυτο; Τι ειναι αυτό;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Αυγούστου 2013 #31 Share 31 Αυγούστου 2013 Ωπ πολυ ζευγαρι παιζει εκει μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #32 Share 31 Αυγούστου 2013 Το έχω κάνει πονηρό ξενοδοχείο! Λέω να του βάλω και κόκκινο φωτισμό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Αυγούστου 2013 #33 Share 31 Αυγούστου 2013 (edited) Παντως εγω θα ελεγα αν εβρισκες να τα δωσεις τα γκουραμια και να κρατησεις τους καρδιναλιους ( αν θυμαμαι καλα ) και τα απιστο! Γνωμη μου! Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #34 Share 31 Αυγούστου 2013 Λίγα θα μείνουν μέσα ρε φίλε. 13 Καρδινάλιους έχω και το ζεύγος. Με τα φυτα που έχω μέσα, δε θα βλέπω ψάρια. Ειναι και μπασμένοι αυτοί οι Καρδινάλιοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Αυγούστου 2013 #35 Share 31 Αυγούστου 2013 Αν σου ειναι ακομη μικροι θα μεγαλωσουν μην αγχωνεσαι. Αν σε παιρνει στα λιτρα βαλε κι αλλους και κανε τους καμια 20αρια ή και παραπανω. Οσο για τα φυτα διαλεγεις και παιρνεις ή φυτα ή ψαρια! Πλακα στην πλακα βαλε καμια ανανεωση στο ενυδρειο να το δουμε. Ολο ταζεις! Δωσε φωτο (και βιντεο) στον λαο! Ειχες πει θα δειξεις και την κατασκευη με led moonlight! Αντε να δουμε κανα ευχαριστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #36 Share 31 Αυγούστου 2013 Το ενυδρειο το ίδιο ειναι αλλα με 4 ψαράκια λιγότερα Θα περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα τα λίγα μωρά απίστο που έμειναν και θα κάνω ανανέωση. Για το moonlight κάτι θα κάνω....θα με κράξει ο delta66 όμως αν δει το φωτισμο γιατι ειναι μπλε χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2013 #37 Share 31 Αυγούστου 2013 Εγώ περιμένω να το δώ απο κοντά το Νοέμβριο που θα είμαι στα Γιάννενα !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Αυγούστου 2013 #38 Share 31 Αυγούστου 2013 Κι εσυ εχεις καιρο να κανεις ανανεωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #39 Share 31 Αυγούστου 2013 Ναι καλά περίμενε εσυ να το δεις στα Γιάννενα. Δε το χω εκεί. Μένω μακριούτσικα. Απο Γιάννενα έφυγα εδώ και λίγα χρόνια για δυτική Μακεδονία όπου δουλεύω. Παντρεύτηκα εδώ πανω και ζω εδώ με την οικογένειά μου. Γιάννενα πάω πολυ συχνά βέβαια γιατι τα λατρεύω! Πάντως θα χαρώ να σε γνωρίσω απο κοντά οταν ειναι να έρθεις θα μου πεις λίγες μέρες νωρίτερα να κανόνισε να έρθω κι εγω να σε γυρίσω λίγο στα μέρη μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 Author #40 Share 31 Αυγούστου 2013 Κι εσυ εχεις καιρο να κανεις ανανεωση! Αυτουνού το λες που το βλέπεις και live; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Αυγούστου 2013 #41 Share 31 Αυγούστου 2013 Εγω δεν μπορουσα να το δω με οποιο τροπο κι αν προσπαθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2013 #42 Share 31 Αυγούστου 2013 Αυτουνού το λες που το βλέπεις και live; Ελα ντε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2013 #43 Share 31 Αυγούστου 2013 Ναι καλά περίμενε εσυ να το δεις στα Γιάννενα. Δε το χω εκεί. Μένω μακριούτσικα. Απο Γιάννενα έφυγα εδώ και λίγα χρόνια για δυτική Μακεδονία όπου δουλεύω. Παντρεύτηκα εδώ πανω και ζω εδώ με την οικογένειά μου. Γιάννενα πάω πολυ συχνά βέβαια γιατι τα λατρεύω! Πάντως θα χαρώ να σε γνωρίσω απο κοντά οταν ειναι να έρθεις θα μου πεις λίγες μέρες νωρίτερα να κανόνισε να έρθω κι εγω να σε γυρίσω λίγο στα μέρη μας. Αντε βάλε μια κάμερα να το δώ απο εδώ τότε Αλλά θα σε ειδοποιηήσω όταν είναι να έλθω να τα πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νουλα 25 Οκτωβρίου 2013 #44 Share 25 Οκτωβρίου 2013 εγω περιμενω εδω και 3 βδομαδες να ερθει θηληκο γκουραμι στο πετ σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 11 Μαρτίου 2014 #45 Share 11 Μαρτίου 2014 Γειά σου Πάνο! Ξέρω ότι είναι παλιό το θέμα αλλά με ενδιαφέρει η εξέλιξη του ενυδρείου σου! Συνέχισες να χάνεις ψαράκια; Βρήκες τελικά από τι τα έχανες; Τελικά έκανες απολύμανση στο ενυδρείο και πως; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Μαρτίου 2014 Author #46 Share 12 Μαρτίου 2014 Αγάπη δεν είχα άλλες απώλειες και δεν έκανα απολύμανση τελικά, φάνηκε οτι δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Βέβαια το ενυδρειο πλέον δεν υπάρχει έτσι; Το ξέστησα και δόθηκαν ολα (ενυδρειο, φιλτρο, ψάρια κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergioz 12 Μαρτίου 2014 #47 Share 12 Μαρτίου 2014 Παιδιά πόσα γκουραμι θέλετε; για τα pearl μιλάμε; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 12 Μαρτίου 2014 #48 Share 12 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος