Jump to content

Πόση Τροφή Πιστεύεται Ότι Δεν Καταναλώνεται Κατά Το Τάισμα.

Πόση τροφή πιστεύεται δεν καταναλώνεται κατά το τάισμα.  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Παρακαλώ απαντήστε με βάση την δικιά σας εμπειρία όχι θεωρητικά όταν ταΐζεται μόνο φυλλαράκια τροφής.

Πόση τροφή πιστεύεται ότι δεν καταναλώνεται κατά το τάισμα.

Προσοχή επειδή η ψηφοφορία λειτουργεί μόνο αν ψηφίσετε όλες της ερωτήσεις για αυτό η πρώτη απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι αρνητική. Σε περίπτωση που δεν έχετε τον συγκεκριμένο τύπο ψαριών απαντάτε με όχι, αν έχετε τον συγκεκριμένο τύπο ψαριών στο ενυδρείο σας τότε δίνεται το ποσοστό που πιστεύεται ότι δεν καταναλώνετε από τα ψάρια σας.

Η Ερωτήσεις είναι τέσσερις και είναι η παρακάτω.

Έχετε Ψάρια που καταναλώνουν τροφή μόνο από τον βυθό

Έχετε Ψάρια που καταναλώνουν τροφή μόνο από την επιφάνεια.

Έχετε Ψάρια που καταναλώνουν τροφή μόνο από την στήλη νερού και σχεδόν καθόλου από τον βυθό.

Έχετε Ψάρια που καταναλώνουν τροφή από όλα τα σημεία του ενυδρείου.

Έγινε επεξεργασία - Χρήστος

Δε νομίζω πως η αρνητική απάντηση εξυπηρετεί ιδιαίτερα γιατί λείπει η θετική επιλογή. Για παράδειγμα τα δικά μου ΟΛΑ τρέφονται από όλα τα σημεία μέσα στο ενυδρείο αλλά θετική απάντηση δεν υπάρχει! Ψήφισα ωστόσο και στο συγκεκριμ΄ενο έβαλα 1/2 που ήταν το πιο κοντινό στο 1! ;)

• Like 1

Δε νομίζω πως η αρνητική απάντηση εξυπηρετεί ιδιαίτερα γιατί λείπει η θετική επιλογή. Για παράδειγμα τα δικά μου ΟΛΑ τρέφονται από όλα τα σημεία μέσα στο ενυδρείο αλλά θετική απάντηση δεν υπάρχει! Ψήφισα ωστόσο και στο συγκεκριμ΄ενο έβαλα 1/2 που ήταν το πιο κοντινό στο 1! ;)

Η μίση τροφή μένει αφαγωτη ;

Με αρέσουν τα δύσκολα :)

Όσο ψάχνω τόσο περισσότερο διαπιστώνω το πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η τροφή για την ισορροπία του ενυδρείου όχι μόνο στο στρώσιμο αλλά και σε άλλους τομής.

Αλλά στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει ο ρόλος της τροφής κατά το στρώσιμο του ενυδρείου με ψάρια.

Πάντος έχει ενδιαφέρων εως τώρα.

Εξάλλου περάματα κάνουμε θεωρητικά και πρακτικά, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα πιστεύω πως στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι αφού θα έχουμε μάθει κάτι παραπάνω.

Εάν βρεις την κατάλληλη τροφή και με μια αυτόματη ταιστρα ρυθμισμένη σωστά δεν θα μείνει τίποτα,

Σε εμένα παντως δεν περισεύει καθόλου, όταν ταίζει η ταίστρα και στα μεγάλα δίνω συμπλήρωμα με το χέρι

Αν υπαρχει στο ενυδρειο 1/10 ψαρι που τρωει απο το βυθο αλλα ειναι δεκαπλασιο μεγεθος απο τα 9/10 που τρωνε απο τη στηλη, πως θα βγαλεις συμπαρασμα?

Αν υπαρχουν σαλιγκαρια γαριδες κλπ? και μαλιστα διαφορων μεγεθων?

Έγινε επεξεργασία - delta66

Σπύρο τα ποσοστά της αφάγωτης τροφής δεν μπορούν να υπολογιστούν σε ένα ενυδρείο με ψάρια, σαλιγκάρια, μικροοργανισμούς κτλ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι σε ένα άγουρο ενυδρείο που βάζουμε ψάρια για να το στρώσουμε με ψάρια το οποίο δεν έχει μέσα φυτά και δεν έχει μέσα άλλους μικροοργανισμούς γιατί απλά δεν πρόλαβαν να αναπτυχθούν πόση τροφή δεν φαγώνεται από τα ψάρια άμεσα. Όποτε θέλω από τα μέλη να μου πουν πόση τροφή κατά την γνώμη τους πέφτει στον βυθό χωρίς να φαγωθεί από τα ψάρια.

Θέλω μετά να υπολογίσω από τα υπολείμματα τροφής στο ενυδρείο κατά πόσο επιβαρύνουν το νερό με αμμωνία ώστε να το συμπεριλάβω στους υπολογισμούς που κάνω στο θέμα ‘’Προς Εξερεύνηση Των Μύθων’’, για τον ίδιο ακριβός λογο άνοιξα και την άλλη ψηφοφορία.

Βέβαια θα μου πεις γιατί δεν ανατρέχω σε έρευνες που έγιναν από άλλους ξένους ερευνητές.

Το κάνω και αυτό αλλά θέλω να έχουμε αν είναι δυνατόν και μια δικιά μας ελληνική έρευνα που προέρχεται από απλούς χομπίστες

Η μίση τροφή μένει αφαγωτη ;

Τα ποσοστά αφορούν ψάρια αν κατάλαβα καλά, οπότε το 1/2 αναφέρεται στον αριθμό των ψαριών και όχι στην ποσότητα της τροφής. Οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό που τρέφεται από όλο το ενυδρείο και υπήρχε ως επιλογή είναι το 1/2. Στη συγκεκριμένη ερώτηση έπρεπε να έχει ΝΑΙ ή 1/1 δηλαδή όλα τα ψάρια. Αν κατάλαβα λάθος συγχωρέστε με..

Τα ποσοστά αφορούν ψάρια αν κατάλαβα καλά, οπότε το 1/2 αναφέρεται στον αριθμό των ψαριών και όχι στην ποσότητα της τροφής. Οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό που τρέφεται από όλο το ενυδρείο και υπήρχε ως επιλογή είναι το 1/2. Στη συγκεκριμένη ερώτηση έπρεπε να έχει ΝΑΙ ή 1/1 δηλαδή όλα τα ψάρια. Αν κατάλαβα λάθος συγχωρέστε με..

Οχι νομίζω πως δεν ειναι ετσι όπως το λες, το διευκρινίζει, " Σε περίπτωση που δεν έχετε τον συγκεκριμένο τύπο ψαριών απαντάτε με όχι, αν έχετε τον συγκεκριμένο τύπο ψαριών στο ενυδρείο σας τότε δίνεται το ποσοστό που πιστεύεται ότι δεν καταναλώνετε από τα ψάρια σας. "

Οχι νομίζω πως δεν ειναι ετσι όπως το λες, το διευκρινίζει, " Σε περίπτωση που δεν έχετε τον συγκεκριμένο τύπο ψαριών απαντάτε με όχι, αν έχετε τον συγκεκριμένο τύπο ψαριών στο ενυδρείο σας τότε δίνεται το ποσοστό που πιστεύεται ότι δεν καταναλώνετε από τα ψάρια σας. "

Έχεις απόλυτο δίκαιο.. Διαγράφω την ψήφο και ξαναψηφίζω!! Ό,τι να'ναι κατάλαβα...

• 2 weeks later...

μια υπενθύμιση για όσους δεν ψήφισαν

Οι επιλογες δεν νομιζω οτι βγαζουν νοημα.

Εχει επιλογη 1/2 και πανω απο 1/10. το 1/2 ειναι πανω απο το 1/10. Τι δειχνουν ακριβως?

Έγινε επεξεργασία - math01141

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...