Safarpn 28 Αυγούστου 2013 #1 Share 28 Αυγούστου 2013 Είδα αυτό πάνω στη ρίζα μου, κοντά στις ανούμπιες. Δεν έρχεται σε επαφή με τα φυτά και φαίνεται κολλημένο πάνω στο ξύλο. Το βλέπω κι εγώ όπως κι εσείς στη φωτογραφία, δε μπορώ δηλαδή να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Τι μπορεί να είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Αυγούστου 2013 #2 Share 28 Αυγούστου 2013 1. Την ρίζα την είχες στο σημείο εκείνο χωμένη μέσα στο βυθό; 2. Τη φυτά έχεις στο ενυδρείο σου που μπορούν να βγάλουν δρομείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 28 Αυγούστου 2013 1. Όχι. Το σημείο στο οποίο ειναι βρίσκεται περίπου 10 εκατοστα πανω απο το βυθό. 2. Έχω Βαλισνέριες πίσω απο τη ρίζα. Μου πήγε στο μυαλο αυτό που λες. Λες να ειναι ένας απο τους δρομείς και να ειναι αποκομμενος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 28 Αυγούστου 2013 ....θα το βγάλω με την λαβίδα και θα το δώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 28 Αυγούστου 2013 Πρέπει να είναι ένας από τους δρομείς τελικά. Ήταν η θέση του τέτοια που έμοιαζε κάτι άλλο. Ετσι φαινεται ....... πω πω ρε φίλε, πιο γελοίο ποστ δεν έχω κάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Αυγούστου 2013 #6 Share 28 Αυγούστου 2013 Η κάθε ερώτηση δεν είναι ποτέ γελοία, απλά ίσος να είναι γελοίος αυτός που θα γελάσει. Ξέρεις πόσες φορές σταματά το μυαλό και δεν αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 28 Αυγούστου 2013 Η κάθε ερώτηση δεν είναι ποτέ γελοία, απλά ίσος να είναι γελοίος αυτός που θα γελάσει. Ξέρεις πόσες φορές σταματά το μυαλό και δεν αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα; Αααα............εεεεεε..........πόσες; :bigemo_harabe_net-76: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος