Safarpn 28 Αυγούστου 2013 #1 Share 28 Αυγούστου 2013 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω στο ενυδρείο μου λίγα anentome helena και απλά ήθελα να βεβαιωθώ οτι αυτά στις φωτογραφίες είναι αυγά τους. Οι ερωτήσεις μου είναι: 1) Πόσα αυγά κάνουν κάθε φορά; γιατί εγώ βλεπω αυτά που βλέπετε στις φωτο, πάνω στη ρίζα αλλά σε μια δυο σημεία (το ένα κυκλωμένο στη φωτό) βλέπω κάτι με άσπρο χρώμα το οποίο είναι σε σημείο που δε μπορώ να προσδιορίσω τι είναι γιατι είναι μέσα σε σχισμή. 2) Τα αυγά κινδυνεύουν από τα ψάρια; (Καρδινάλιοι, Gourami, Apistogramma) 3) Το ενυδρείο μου (110lt καθαρά), πόσα helena σηκώνει; εχω ήδη 4-5 (μάλλον) μέσα Συγνώμη αλλα δε μπορούσα να βγάλω πιο καλές - καθαρές φωτογραφίες λόγω μεγέθους των αυγών και του σημείου στο οποίο βρίσκονται. Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Αυγούστου 2013 #2 Share 28 Αυγούστου 2013 Δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά, αλλά μάλλον ειναι όντως αυγά απο τα helena. Συνήθως τα αφήνουν σε σκληρές επιφάνειες οπως ξύλα, πέτρες, και στο φίλτρο. Τα αυγά ειναι ουσιαστικά μικροί ημιδιάφανοι ασκοί που έχουν το γόνο μέσα, απο τις φωτό μου φαίνεται οτι όντως αυτό ειναι. Γενικά δυστυχώς στο ενυδρείο πολύ λίγα απο τα νεογνά καταφέρνουν και φτάνουν σε ενήλικο μέγεθος, οπότε ακόμα και αν δεις και άλλες γέννες μην σε απασχολεί ο υπερπληθυσμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος