Jump to content

Αναγομωση Η Ebay??

Recommended Posts

παιδια εχω ενα πολυμηχανημα της hp, και μου τελειωσαν τα μελανια...
επειδη τα καινουρια ειναι πανακριβα σκεφτομουν για αναγομωση η ebay...
τι γνωμη εχετε?

καλύτερα να συνεχίσεις με τα μελάνια... κατά την γνώμη μου η αναγόμωση της Ebay δεν είναι καλή ιδέα... :pinch:

Εξαρτάτε τη εκτυπώνεις, αν οι ποιότητα δεν παίζει ρόλο τότε αναγόμωση δεν το συζητώ.

εγω για τον epson παίρνω μαιμουδε α μελάνια πολύ φτηνά και βρήκα την ησυχία μου, ψάξτω λίγο.

Αν το μηχανημα δεν ειναι πολυ ακριβο, ισως να σε βολευει να το αλλαξεις ολοκληρο, με τις τιμες που πηγαν τα μελανια.

Στο λογιστηριο του μαγαζιου του αδερφου μου εχουν 2-3 μηχανηματα που τα αλλαζουν ολοκληρα οταν τελειωνει το μελανι.

Δεν νομιζω πως ειναι της hp ομως.

Αν το μηχανημα δεν ειναι πολυ ακριβο, ισως να σε βολευει να το αλλαξεις ολοκληρο, με τις τιμες που πηγαν τα μελανια.

Στο λογιστηριο του μαγαζιου του αδερφου μου εχουν 2-3 μηχανηματα που τα αλλαζουν ολοκληρα οταν τελειωνει το μελανι.

Δεν νομιζω πως ειναι της hp ομως.

το μηχανημα δεν ειναι πολυ ακριβο αλλα οχι και να το αλλαξω ολοκληρο...

σκεφτομαι αναγομωση που με τα μισα λεφτα το γεμιζεις η αυτοιhttp://www.ebay.com/itm/CISS-Ink-refill-for-HP-300XL-351-21-22-337-336-338-344-/270814957659?pt=UK_Computinγια αναγομωση που με τα μισα λεφτα τα γεμιζεις η και αυτο g_Other_Computing_Networking&hash=item3f0dd4505b που εχεις 80% εκπτωση αλλα δεν εχω ιδεα τι ποιοτητα εχεις....

Έγινε επεξεργασία - giannispopi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...