PanaGreco 26 Αυγούστου 2013 #1 Share 26 Αυγούστου 2013 Σήμερα παρατήρησα ότι ένα από τα corry έχει κάτι σαν γρανζουνια ή κάτι σαν ΄΄σκίσιμο¨. Τι λέτε ότι μπορεί να είναι αν όχι τραυματισμός? Ξεκίνησα με mellafix για να του απαλύνω το τραύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 28 Αυγούστου 2013 Author #2 Share 28 Αυγούστου 2013 Κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Αυγούστου 2013 #3 Share 28 Αυγούστου 2013 Για τραυματισμός μου φαίνεται. Έχει βελτιωθεί με το μελαφιξ ; Παρατηρεις αλλαγή στη συμπεριφορα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 28 Αυγούστου 2013 #4 Share 28 Αυγούστου 2013 Μία καλύτερη φωτογραφία του προβλήματος , δεν μπορώ να καταλάβω απο αυτές που έβαλες . Και δεν έχεις γράψει τίποτα απο το ιστορικό του ενυδρείου και του ψαριού . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 28 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 28 Αυγούστου 2013 Για τραυματισμός μου φαίνεται. Έχει βελτιωθεί με το μελαφιξ ; Παρατηρεις αλλαγή στη συμπεριφορα ; Καμία αλλαγή. Κινείται και τρέφεται κανονικά. Χθές δεύτερη ημέρα με μελαφιξ μου φάνηκε κάπως καλύτερα. Θα το κοιτάξω πάλι το απόγευμα όταν πάω σπίτι. Πως θα μπορούσε όμως να τραυματιστεί έτσι? Δεν φαίνεται για δαγκωνιά και δεν έχω τίποτα αιχμηρό μέσα στο ενυδρείο. Υπάρχει περίπτωση να έγινε απο τα ''κοφτήρια'' των clown? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος