piteriskos 26 Αυγούστου 2013 #1 Share 26 Αυγούστου 2013 καλησπέρα και πάλι έχοντας περιπου στα 2 κιλά απο ψιλή αμμο απο το μυρτο της κεφαλλονιας σκεφτομουν αν θα ήταν καλή ιδέα να τη προσθέσω στο ενυδρειο ...---'''μετα απο αρκετο βρασιμο'''---? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Αυγούστου 2013 #2 Share 26 Αυγούστου 2013 Γνωρίζω ότι μπορει κάποιος να βάλει άμμο απο παραλία στο ενυδρειο του με καλο βράσιμο και τα σχετικά αλλα καλύτερα απο παραλία που δε παει πολύς κόσμος. Ο Μυρτος μαζεύει ορδές λαού ολόκληρη τη σεζόν οπου ο ένας κάθεται πανω στον άλλο και δε ξέρω αν αυτο ειναι καλο. Διάλεξες την πιο διάσημη παραλία του Ιονίου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 27 Αυγούστου 2013 #3 Share 27 Αυγούστου 2013 Πέτρο, πες ομως οτι ο δικός σου αραγωνιτης ειναι σχετικό χοντρος...οπότε, ο,τι βάλεις σε λιγο καιρο θα πέσει στον πάτο, και ο χοντρος θα δεσπόζει ξανά οπως και πριν...αν θέλεις όντως να βάλεις λεπτοκοκκο, τότε ρουφηξε ολο τον αραγωνίτη εξω και πρόσθεσε νέο. Αλλα θα ανέβουν τα νιτρικα σου. Μια χαρά ενυδρειαρες έχεις! Πρόσεξε τον φωτισμό σου για να έχεις και χρώμα, κι ασε τους πειραματισμους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteriskos 27 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 27 Αυγούστου 2013 ρε ελα να δεις την αμμο και θα καταλαβεις...τις λαμπες τις αλλαξα και εχω περισσοτερο χρωμα..παρε με τηλεφωνο εχω προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος