parikamon 27 Αυγούστου 2013 Author #26 Share 27 Αυγούστου 2013 Μπράβο και καλογέμιστο! πόσο σου πήγαν τα τζάμια αν επιτρέπεται; Στα 500 ευρο κοντα και κατι λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Αυγούστου 2013 #27 Share 27 Αυγούστου 2013 Κατα την ταπεινη γνωμη μου η α/ο ειναι απαραιτητη φιλε parikamon. Ξεκινα απο εκει και σιγα σιγα περνας και στα υπολοιπα. Η φαση που εισαι τωρα ειναι η καλυτερη στο χομπυ και απολαυσε την και παρε και το χρονο σου,μη βιαστεις να κανεις επιλογες και αγορες. Τωρα ειδα και τις φωτο απο το ενυδρειο. Ακομα μια πολυ καλη δουλεια απο την aquaplant και η τιμη ειναι επισης φοβερη. Μου αρεσει πολυ και η υπερχειληση! Ξεκινας πολυ ομορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 27 Αυγούστου 2013 #28 Share 27 Αυγούστου 2013 Εφτασε το ενυδρειακι μου σημερα Ξέρεις …………να…….μμμμ…….. Πώς να στο πω. Η βάση είναι άβαφτη…… το φελιζολ στην βάση εξέχει κάνα δυο πόντους…… το μπλεδακι στον πάτο του ενυδρείου δεν ταιριάζει με το φενγκ-σουι. Λυπάμαι, τι να πω Άκου εκεί ενυδρειακι. Δηλαδή εγώ που έχω 100σταλιτρα τι πρέπει να λέω, πως έχω γυάλινους κουβάδες στο σαλόνι μου Παλικάρι μου να το χαίρεσαι καλογεμιστο. Είναι φανταστικό !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 27 Αυγούστου 2013 #29 Share 27 Αυγούστου 2013 Καλογέμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 27 Αυγούστου 2013 #30 Share 27 Αυγούστου 2013 Καλογεμιστο φιλος.....και ολα να σου πανε οπως αγαπας!!!Φοβερες διαστασεις....και φανταστικη δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 27 Αυγούστου 2013 Author #31 Share 27 Αυγούστου 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω μουφες εκτως απο σταματιου καλεσα και μου ειπαν πως δεν εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 27 Αυγούστου 2013 #32 Share 27 Αυγούστου 2013 Πολύ δυνατές διαστάσεις και πολλά υποσχόμενο ενυδρείο!!!! Για μουφες πιθανών να βρεις στο Aquario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 27 Αυγούστου 2013 #33 Share 27 Αυγούστου 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω μουφες εκτως απο σταματιου καλεσα και μου ειπαν πως δεν εχουν Ti διαστάσεις θες και δεν έχει ο Σταματίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Αυγούστου 2013 #34 Share 27 Αυγούστου 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω μουφες εκτως απο σταματιου καλεσα και μου ειπαν πως δεν εχουν απο το τηλεφωνο δεν θα βρεις πρεπει να πας απο εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 27 Αυγούστου 2013 #35 Share 27 Αυγούστου 2013 Ξερει κανεις που μπορω να βρω μουφες εκτως απο σταματιου καλεσα και μου ειπαν πως δεν εχουν aquaplant, Aquario ο σταματιου δεν εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 28 Αυγούστου 2013 #36 Share 28 Αυγούστου 2013 O ρε φίλε τη θηρίο είναι αυτό εύχομαι να πάνε όλα καλά και να απολαύσεις κάθε στιγμή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 28 Αυγούστου 2013 #37 Share 28 Αυγούστου 2013 (edited) Καλογέμιστο και καλή συνέχεια στον πολλά υποσχόμενο ( λόγω διαστάσεων ) ύφαλο σου !!!!!! Μελέτη των μηχανημάτων / εξαρτημάτων ( ριάκτορας - skimmer ) πού θα μπούν στο σαμπ έχει γίνει ?? γιατί η εικόνα της βάσης όπως την βλέπω , εκτιμώ ότι θα είναι δυσλειτουργικός ο χώρος σου .. Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2013 - NAVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 28 Αυγούστου 2013 Author #38 Share 28 Αυγούστου 2013 Καλογέμιστο και καλή συνέχεια στον πολλά υποσχόμενο ( λόγω διαστάσεων ) ύφαλο σου !!!!!! Μελέτη των μηχανημάτων / εξαρτημάτων ( ριάκτορας - skimmer ) πού θα μπούν στο σαμπ έχει γίνει ?? γιατί η εικόνα της βάσης όπως την βλέπω , εκτιμώ ότι θα είναι δυσλειτουργικός ο χώρος σου .. Εχει γινει μελετη το σαμπ θα μπει διπλα για ευκολη προσβαση ειπαρχει απειρος χωρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Σεπτεμβρίου 2013 #39 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 τελικα τι έκανες με τις σωληνωσεις; βρηκες κάτι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 12 Σεπτεμβρίου 2013 Author #40 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Οντως απο τηλεφωνο λενε οτι νανε στον σταματιου πηρα τα υδραυβλικα περιμενο με κουριερ τιν οσμοση προς το τελους του μινα τιχαν κατι απροοπτα εξωδα κ τα κεφαλια μεσα μεχρι της 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetaFish 12 Σεπτεμβρίου 2013 #41 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Στα 500 ευρο κοντα και κατι λιγο Με την σειρα μου , σου ευχομαι τα καλυτερα για το νεο σου ενυδρειο .... Να σε ρωτησω .... τι ακριβως κοστισε 500 ευρω και κατι λιγο ? ολοκληρο το ενυδρειο κολλημενο? μαζι και η βαση ? μαζι και το sump? μου φαινεται πολυ λιγο το ποσό που αναφερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 12 Σεπτεμβρίου 2013 Author #42 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Με την σειρα μου , σου ευχομαι τα καλυτερα για το νεο σου ενυδρειο .... Να σε ρωτησω .... τι ακριβως κοστισε 500 ευρω και κατι λιγο ? ολοκληρο το ενυδρειο κολλημενο? μαζι και η βαση ? μαζι και το sump? μου φαινεται πολυ λιγο το ποσό που αναφερες.... Δεν μου αρεσει να μιλάω για κοστοι σορρυ . Χαίρομαι που σου αρεσει το betta marine εχω εναν στα 13 - 15εκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BetaFish 13 Σεπτεμβρίου 2013 #43 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Eγω να σου ζητησω συγνωμη γιατι σου εκανα αδιακριτη ερωτηση, απλα ειδα οτι απαντησες σε καποιο χομπιστα που σε ρωτησε πόσο κοστισαν τα τζαμια ..... Χαιρομαι που εχουμε κατι κοινο .... σου πειραζει τιποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #44 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι ειναι χεστης μεγαλος βγαινη σπανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Σεπτεμβρίου 2013 #45 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε pari ειχες καμια εξελιξη με το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventouras 28 Σεπτεμβρίου 2013 #46 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #47 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Στα μεσα του ερχομενου θα ηπαρχει υλικο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Σεπτεμβρίου 2013 #48 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ολα καλα να πανε καλυτερα απ'οτι φανταζεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος