Safarpn 24 Αυγούστου 2013 #1 Share 24 Αυγούστου 2013 Είχα τρία θυληκά Gourami και ενα αρσενικο. Η αλήθεια ειναι ότι δε θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορα και τα τρία θυληκά αλλα αυτή τη στιγμή....μου λείπει το ενα. Το ενυδρειο μου ειναι φυτεμενο αλλα όχι τόσο ώστε να με εμποδίζει να ψάξω σε όλα τα σημεία έξω απο τη γυάλα. Έφαγα τον τόπο και δε το βρίσκω πουθενα έστω και ψόφιο. Κούνημα και τα φυτα δεξιά αριστερα μήπως σκάλωσε πουθενα αλλα τίποτα. Έχω μέσα 13 Καρδινάλιους, ενα ζευγάρι Apistogramma και 4-5 μικρά Helena. Ειναι δυνατόν να εξαφανιστεί με κάποιο τροπο ενα ψάρι 4-5 εκατοστών χωρίς να αφήσει πισω του ούτε ενα ίχνος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Αυγούστου 2013 #2 Share 24 Αυγούστου 2013 Αν ψωφισε θα στο καθαρισαν τα σαλιγκαρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 24 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 24 Αυγούστου 2013 Ούτε ενα ίχνος όμως; κάθε μέρα είμαι κολλημένος μπροστά στο τζάμι. Δε θα το έβλεπα άρρωστο, ότι κάτι δε παει καλα; Απο την άλλη δε μπορει να εξαφανίστηκε έτσι απλα. Μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Αυγούστου 2013 #4 Share 24 Αυγούστου 2013 Με συγχωρείτε αν γίνομαι μακάβρια, αλλά το έχω απορία. Αν πέθανε τα σαλιγκάρια έφαγαν και τα κόκκαλά του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Αυγούστου 2013 #5 Share 24 Αυγούστου 2013 Με συγχωρείτε αν γίνομαι μακάβρια, αλλά το έχω απορία. Αν πέθανε τα σαλιγκάρια έφαγαν και τα κόκκαλά του; Δεν μενει λεπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Αυγούστου 2013 #6 Share 24 Αυγούστου 2013 Δεν μενει λεπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 25 Αυγούστου 2013 #7 Share 25 Αυγούστου 2013 Εξω από το ενυδρειο έψαξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Αυγούστου 2013 Author #8 Share 25 Αυγούστου 2013 Έψαξα φίλος ......πααααααει το gourami λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 25 Αυγούστου 2013 #9 Share 25 Αυγούστου 2013 Το θέμα είναι, όπως ακριβώς ανέφερες παραπάνω φίλε Safarpn, πόσο καιρό έχεις να δεις όλα μαζί τα ψαράκια σου. Μπορεί τα σαλιγκάρια να είναι καθαριστές του ενυδρείου, αλλά και το γκουραμι δεν είναι κανένα μικρό τετρα για να το εξαφανίσουν σε μια δυο ημέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Αυγούστου 2013 Author #10 Share 25 Αυγούστου 2013 Ειναι ίδια ρε Θοδωρη. Περνούσαν απο μπροστα απο το τζάμι ενα ενα, δυο μαζί, κυνηγιόταν μεταξύ τους κτλ. Που να ξέρω ότι έβλεπα τα δυο απο τα τρία. Νόμιζα περνούσαν απο μπροστά όλα. Πως μου ήρθε προχθες να τα μετρήσω δε ξέρω. Το θεμα ειναι ότι σου λέω είμαι όλη μέρα μπροστα στο ενυδρειο. Αν ήταν ψόφιο δε θα το έβλεπα κάπου; Μάλιστα αυτές τις μέρες κοιτάξω συνέχεια και για πολλή ώρα το βυθο για να βλέπω τα μωρά των Apistogramma. Πως μου ξέφυγε 5 εκατοστά ψάρι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Αυγούστου 2013 #11 Share 25 Αυγούστου 2013 Υπαρχει μια μικρη περιπτωση αν το γκουραμι ηταν μικρο να εχει φαει ξυλο απ τα απιστο ή απ τα αλλα γκουραμι και να ειναι τρομοκρατημενο και κρυμμενο! Ψιλοαπιθανο μου φαινεται αλλα για ψαξε καλα τις κρυψωνες! Παντως αν ελειψες ΠΣΚ τοτε καθολου απιθανο να το εξαφανισαν τα σαλιγκαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 26 Αυγούστου 2013 #12 Share 26 Αυγούστου 2013 Μεγάλο σκαλάρι ψόφησε από άγνωστη αιτία μπροστά το τσάμι, δεν το έβγαλα και παρακολουθούσα σε πόσο διάστημα θα αποσυνδεθεί, να σημειώσω ότι δεν έχω σαλιγκάρια. Σε 6 μέρες δεν υπήρχε σημάδι ότι κάποτε υπήρχε ψάρι, τα δε γκάπυ όταν ψοφάνε σε 2-3 έχουν εξαφανιστεί από το ενυδρείο. Τώρα αν είχες και σαλιγκάρια σίγουρα το ψάρι σου ένα μέρος έγινε λίπασμα από τους σαπρομύκητες και ένα άλλο από φαγώθηκε από τα σαλιγκάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Αυγούστου 2013 Author #13 Share 26 Αυγούστου 2013 Ε τότε δε θέλει ρώτημα....δε το περίμενα αλλα στεναχωρεθηκα λιγάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdinosauros 26 Αυγούστου 2013 #14 Share 26 Αυγούστου 2013 σε ενα βραδι καθαριζονται τετοιου μεγεθους ψαρια χωρις να το παρεις χαμπαρι,τα εχω καλα εκπαιδευμενα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Αυγούστου 2013 Author #15 Share 26 Αυγούστου 2013 σε ενα βραδι καθαριζονται τετοιου μεγεθους ψαρια χωρις να το παρεις χαμπαρι,τα εχω καλα εκπαιδευμενα!!!!!!!! Στο φαί τα έχεις εκπαιδεύσει; δηλαδή τα Helena σου πρέπει να τα ταίζω Gouramiα ρε φιλαράκι; δε μου τα πες αυτά, κάηκα! :bigemo_harabe_net-74: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdinosauros 26 Αυγούστου 2013 #16 Share 26 Αυγούστου 2013 τρωνε τα παντα και συμφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος