rastafarian 24 Αυγούστου 2013 #1 Share 24 Αυγούστου 2013 Δειτε τι λεει ενας μπομπιρας στη μαμα του για το χταποδι http://www.videoman.gr/45516 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Αυγούστου 2013 #2 Share 24 Αυγούστου 2013 Ούτε εγώ τρώω χταπόδι! Νομίζω πως αν δοκιμάσω να το φάω, οι βεντούζες του θα κολλήσουν στον λαιμό μου και θα περπατάει και θα βγει να με φάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Αυγούστου 2013 #3 Share 25 Αυγούστου 2013 Ούτε εγώ τρώω χταπόδι! Νομίζω πως αν δοκιμάσω να το φάω, οι βεντούζες του θα κολλήσουν στον λαιμό μου και θα περπατάει και θα βγει να με φάει... χαχαχα το χταποδι ξερεις τι λεει οταν βλεπει ανθρωπο οπου φυγει φυγει να γλιτωσω,ξανασκεψου ειναι εξαιρετικος μεζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Αυγούστου 2013 #4 Share 25 Αυγούστου 2013 Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που βούταγα με ενα φίλο μου και επειδη δεν είχαμε ψαροντουφεκα, αρπάζαμε με τα χέρια τα χταποδια μέσα απο τα βράχια.....τα μικρά και μεσαίου μεγέθους όμως, αφου με ενα μεγάλο είχαμε κάτι ιστορίες και .....δεν έλεγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 25 Αυγούστου 2013 #5 Share 25 Αυγούστου 2013 Θαλασσινά δεν έτρωγα ποτέ, από μικρή, τα φοβόμουν και τα σιχαινόμουν. Το μόνο θαλλασινό που τρώω είναι το καλαμάρι. Μάλιστα έμαθα να τρώω καλαμάρι από τα... ΜακΝτόναλντς! Εκεί δοκίμασα πρώτη φορά, μου άρεσε και έτσι άρχισα να τρώω πλέον και κανονικά καλαμάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicKtheGreeK1100 25 Αυγούστου 2013 #6 Share 25 Αυγούστου 2013 Εγω και παλι θυμαμαι οτι αρπαζα χταποδια απο το κεφαλι με τα χερια μου σε μια παραλια της χαλκιδικης, και μετα τα αφηνα. Βεντουζαραν πανω μου και δεν μπορουσα να τα ξεκολλησω! Τιποτα καλυτερο απο χταποδακι και γαυρο ξιδατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 25 Αυγούστου 2013 (edited) Καλα ρε σεις,εγω ανοιξα το θεμα για να δειτε το παιδακι τι λεει για τα ζωα και εσεις λετε για χταποδια,καλαμαρια και αλλα μαλάκια? ΥΓ Πλακα κανω,πειτε οτι θελετε,στο καφε ειμαστε! Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 25 Αυγούστου 2013 #8 Share 25 Αυγούστου 2013 Ξέχασες να βάλεις τόνο στην λέξη μαλάκια και θα σε παρεξηγήσουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2013 Author #9 Share 25 Αυγούστου 2013 Ποτε δεν βαζω τονους οταν γραφω στο φορουμ αλλα μιας και το ειπες θα βαλω μονο σ αυτη τη λεξη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 25 Αυγούστου 2013 #10 Share 25 Αυγούστου 2013 Οτι βγαζει η θαλασσα τρωγεται.Ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι μην αποκτησω κανα ουρικο,καμια χοληστερινη και μου κοψουν τα καλαμαροχταποδα!!!Ειναι και η εποχη τους.. http://img23.imageshack.us/img23/2851/jbmq.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 25 Αυγούστου 2013 #11 Share 25 Αυγούστου 2013 σαν και εμενα ειναι ο μικρος χορτοφαγος θα γινει ουτε εμενα μου αρεσει να σκοτωνουν τα ζωα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος