xams 24 Αυγούστου 2013 #1 Share 24 Αυγούστου 2013 Πήρα σήμερα μια μπάλα java moss και τη στερέωσα επάνω στην άκρη του ξύλου που ακουμπάει ελαφρά στο τζάμι. Είναι εντάξει, δε φεύγει από τη θέση της. Ανησυχώ μόνο μη σαπίσει το κομμάτι που πιέζει το ξύλο επάνω στο τζάμι (είναι μικρή επιφάνεια βέβαια). Υπάρχει τέτοια πιθανότητα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Αυγούστου 2013 #2 Share 24 Αυγούστου 2013 Μιλας γι αυτο το φυτο? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xams 24 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 24 Αυγούστου 2013 Όχι, αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=86140 Έχω βάλει και φωτό εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=87709&page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Αυγούστου 2013 #4 Share 24 Αυγούστου 2013 Δεν νομιζω οτι θα παθει κατι αλλα για καλυτερο αποτελεσμα θελει θεσιμο με πετονια πανω στο ξυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camelot 10 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε απο που τα αγορασες τα moss και σε τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 10 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Για καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσες να την απλώνεις όσο μπορείς για να γίνετε πιο πολύ σαν χαλί παρά σαν μπάλα (μην το φοβάσαι να το τραβήξεις και λίγο είναι σκληρό φυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xams 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα! Δεν την αγόρασα, μου την έδωσαν δωρεάν (μια μεγάλη μπάλα που χώρισα σε δυο μετά) στο κατάστημα απ' όπου πήρα τον μονομάχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xams 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Για καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσες να την απλώνεις όσο μπορείς για να γίνετε πιο πολύ σαν χαλί παρά σαν μπάλα (μην το φοβάσαι να το τραβήξεις και λίγο είναι σκληρό φυτό) Αυτό θα μου άρεσε πολύ! Θα κάτσει όμως στο βυθό ή θα φεύγει; Πως θα μπορούσα να την στερεώσω κάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 10 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δέσε το με πετονιά δεν θα αργήσει να κολλήσει πάνω στο ξύλο σου οπότε και μπορείς την κόψεις (αν απλώσεις καλά τα φύλα μπορείς να την κρύψεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xams 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Α κι εσύ εννοείς πάνω στο ξύλο ε; Κατάλαβα λάθος, να την απλώσω πάνω στην άμμο... Στο ξύλο ναι, περιμένω να ωριμάσει λίγο το ενυδρείο για να μην ανεβάσω τις τιμές με το "σκάλισμα" και θα τη δέσω. Αυτή πάντως που είναι στο ξύλο δεν πάει καλά, δεν ξέρω τι της φταίει, η μπάλα κάτω αριστερά έχει πετάξει κιόλας, αυτή θα δέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος