gggeord 23 Αυγούστου 2013 #1 Share 23 Αυγούστου 2013 Γεια σας.Φετος γυρισα απο τις πολυ ωραιες διακοπες μου και μολις μπηκα στο σπιτι μου κ οπως πολλοι απο μας ετρεξα στο ενυδρείο μου.Δυστυχώς τα πραγματα ήταν χειρότερα από ότι περίμενα κ από ότι μου είχε περιγράψει ο πατέρας μου τηλεφωνικώς. Αυτο που αντίκρυσα ήταν ο Κεάδας.Δλδ :Απώλειες : 2 ctenochaetus,1 coral beauty,1 blue tang k 1 yellow tang(καταστροφή)Επιζήσαντες : 1 chelmon (αν ειναι δυνατον),1 acanthurus mata,1 salifin dejardini, 1 six line wrasse, 2 clown ,1 valentini, 1 oξυρυγχος k 1 fox face lo.Μετα το σοκ αρχισα λιγο να ψαχνομαι γιατι το οι 2 ctenochaetus εκτος απο μεγαλοι σε μεγεθος καθως κ τα αλλα ψαρια ηταν στρωμενα σε βαθμο που ερχοντουσαν κ τα χαιδευα (στην κυριολεξια),ζωηρά κ όλα τα καλά γενικά.οι επιζήσαντες ήταν πολύ τρομαγμένοι,το ενα κλοουν χτυπημένο,το dejardini χτυπημενο στο πλάι κ ο mata χτυπημένος και με ick,το μονο που ήταν ανεπαφο κ ανεγγιχτο ήταν το foxface.Oπότε μου γεννηθηκε το ερώτημα :Mήπως το foxface πρεπει να το πεταξω στο καζανάκι? (προσ το παρών ειναι στο sub)Εχει καποιος αλλος καποια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Αυγούστου 2013 #2 Share 23 Αυγούστου 2013 Μεταφέρθηκε στηνανάλογη κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Αυγούστου 2013 #3 Share 23 Αυγούστου 2013 λαθος ερωτηση ψαξε να βρεις απο αλλου τη προκαλεσε το στρες στα ζωντανα και την επιθεση μηπως εχεις κατι που δεν το γνωριζεις?απο τιμες πως εισαι?ποσο καιρο ητανε μονο του το ενυδρειο?τι ριχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 23 Αυγούστου 2013 #4 Share 23 Αυγούστου 2013 Σωστα γιατι κατα την γνωμη μου και το fox face να ειναι ο υπαιτιος κατι θα εγινε και αντεδρασε ετσι.οσο καιρο ησουν εκει ειχες δει καθολου επιθετικοτητα απο το συγκεκριμενο ψαρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Αυγούστου 2013 #5 Share 24 Αυγούστου 2013 Το Fox Face είναι από τα πιο δειλά και γενικός άκακα ψάρια. Οι πιθανότητες να κάνει κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές, άρα αλλού θα βρίσκεται η ρίζα του κακού.... Δεν θα σταθώ όμως μόνο σ αυτό, αλλά και στην προετοιμασία που έκανες ή δεν έκανες (και που έπρεπε να κάνεις) κατά την απουσία σου. Γιατί είχες όλες αυτές τις απώλειες?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 29 Αυγούστου 2013 #6 Share 29 Αυγούστου 2013 (edited) Καλησπερα Συγγνωμη για την παρεμβαση. Ισως ως καταστηματαρχης να μην επρεπε να μπω στην διαδικασια να απαντησω για να μην παρεξηγηθω. ] Παρ'ολ'αυτα Πρωτον να πω οτι λυπαμαι για τις απωλειες. Εν συνεχεια , οπως πολυ σωστα ειπε ο Aiolos , ο Fox (Lo) ειναι πραγματικα ενα απο τα πιο ησυχα ζωντανα , δεν ασχολειται με κανενα ψαρι και δεν ασχολειται και κανενα μαζι του. Εγω θα τολμουσα να πω οτι "αποκλειεται" να ειναι αυτος που δημιουργησε ολη αυτη την αναστατωση. Ειναι σιγουρα πιο ανθεκτικος απο ολα τα υπολοιπα που αναφερει ο φιλος οτι εχασε και ισως και γι αυτο να εμεινε ανεπαφος. Εαν ηταν και μεγαλος σε μεγεθος και παλιος στο ενυδρειο τοτε σιγουρα η ερωτηση γιατι εμεινε ανεπαφος , βρισκει 100% σωστη απαντηση. Απο εκει και περα η προετοιμασια και το τι πηγε στραβα (οπως ειπαν ηδη Aiolos Και niknik) ειναι αυτο που πρεπει να ψαξεις. υπαρχουν πολλοι παραγοντες και συνδυασμοι που θα μπορουσαν να εγιναν. Δηλαδη , αν καποιο ψαρι χαθηκε απο αφαγεια ανεβηκε η αμμωνια , τα ψαρια εβγαλαν Ich και ξεκινησε ο χαμος. Το ιδιο θα μπορουσε να συμβει αν καποιο ψαρι χανοταν επειδη ανεβηκε η θερμοκρασια ή αν απλα απο υπερβολικο ταισμα ανεβηκε η αμμωνια. Η θερμοκρασια και το ταισμα ειναι συνηθως τα μεγαλυτερα προβληματα οταν λειπουμε διακοπες. Συγγνωμη και παλι Ευχαριστω πολυ Κωστας Ζαχαροπουλος Έγινε επεξεργασία 29 Αυγούστου 2013 - Zacharopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 30 Αυγούστου 2013 #7 Share 30 Αυγούστου 2013 Κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να έπαιρναν όλοι οι καταστηματάρχες μέρος στις συζητήσεις.Από εμένα μπράβο για τη σωστή παρέμβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος