toni@ 23 Αυγούστου 2013 #1 Share 23 Αυγούστου 2013 Θα ήθελα την γνώμη σας για το τί ενυδρείο να φτιάξω. Από αισθητικής απόψεως έχω καταλήξει σε malawi και ταγκανίκα. Μου αρέσουν και οι δίσκοι αλλά έμαθα πως χρειάζονται πολλά περισσότερα λίτρα. Αναμένω προτάσεις!!! Σας ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicKtheGreeK1100 23 Αυγούστου 2013 #2 Share 23 Αυγούστου 2013 Εχω την εντυπωση πως για μαλαουι δεν θα αντεξει πανω απο 2 χαρεμακια το πολυ... Η καλυτερη επιλογη για αυτα τα λιτρα ειναι η τανγκανικα. Με σωστο aquascape και ψαροσυνθεση, θα μπορεσεις να δεις απιστευτες συμπεριφορες και χρωματα, που θα σε δικαιωσουν! Εδω και κατι που πρεπει να μελετησεις. www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65556 Καλως ηρθες στην αφρικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Αυγούστου 2013 #3 Share 23 Αυγούστου 2013 Μαλαουι δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις,τι μηκος εχει το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toni@ 23 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 23 Αυγούστου 2013 "Το ενυδρείο Sun Sun HR-800B έρχεται σε διαστάσεις 800x350x460mm με την χωρητικότητα να φθάνει τα 128 λίτρα. Επίσης είναι εξοπλισμένο με δύο λάμπες T5 ισχύος 48W (2x24W) και φίλτρο" Το φίλτρο δεν ξέρω τι είναι, το ενυδρείο δεν το έχω αγοράσει ακόμα, τις επόμενες μέρες θα το πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicKtheGreeK1100 24 Αυγούστου 2013 #5 Share 24 Αυγούστου 2013 Το οτι εχει μηκος κατω του ενος μετρου σε περιοριζει αρκετα, παντως για τα λιτρα του οι διαστασεις ειναι καλες. Για μαλαουι δεν θα προτεινα να εβαζες πανω απο ενα χαρεμακι 1/3. Αν και κατα την γνωμη μου η τανγκανικα ειναι μονοδρομος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Αυγούστου 2013 #6 Share 24 Αυγούστου 2013 Για δες εδω για Tanganyika εχει και καποιες ψαροσυνθεσης http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115#entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος