piki 22 Αυγούστου 2013 #1 Share 22 Αυγούστου 2013 Γειας σας φιλοι μου!για αλλη μια φορα χρειαζομαι τις συμβουλες σας!ο φιλος που σας εχω ξαναπει που εχει το 20 λιτρο που θα φιλοξενησει εναν μονομαχο παρειγειλε απο ενα σαιτ ενα Crowntail Betta που του αρεσε.το θεμα ειναι οτι θα του το στειλουν με κουριερ σε ειδικη σακουλα με οξυγονο...εφυγε σημερα απο αθηνα το μεσημερι(μενει ηλεια ο φιλος μου)και 8α τον εχει αυριο το μεσημερακι...το θεμα ειναι πως πρεπει να κανουμε την προσαρμογη στο ενυδρειο?πρεπει να προσεξουμε κατι συγκεκριμενο?ξερω οτι ειναι σημαντικο πως θα το τοποθετησουμε μεσα στο ενυδρειο κ ποσο μαλλον για αυτο το ψαρακι που θα εχει μια σχετικη ταλαιπωρια...με το φως τι πρεπει να προσεξουμε δεδομενου οτι το ζωντανο θα ειναι στο σκοταδι αρκετες ωρες κ μετα θα βγει στο φως αποτομα με το ανοιγμα του κιβωτιου?εχω κ το αγχος μην παθει κ τιποτα το ψαρακι κατα την μεταφορα...παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2013 #2 Share 22 Αυγούστου 2013 (edited) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=85411 αυτο σε περιπτωση που το ψαρακι δεν ειναι καλα. Αν ειναι καλα ,τοτε κανετε την κλασικη προσαρμογη αλλα για περισσοτερη ωρα. Φως κλειστο οση ωρα κανετε προσαρμογη και το αναβετε την επομενη μερα. Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
xams 22 Αυγούστου 2013 #3 Share 22 Αυγούστου 2013 Από ποιό site παραγγείλατε αν επιτρέπεται; Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση μονομάχου... Με το καλό να έρθει και να είναι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 22 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 22 Αυγούστου 2013 Από ποιό site παραγγείλατε αν επιτρέπεται; Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση μονομάχου... Με το καλό να έρθει και να είναι καλά! δεν γνωριζω την διευθυνση του σαιτ γιατι την παραγελια την εκανε ο φιλος μου,ομως αυριο που θα τον δω θα τον ρωτησω κ ετσι θα σας δωσω την διευθυνση,θα σας πω κ σε τι κατασταση ειναι το ψαρι μολις φτασει στα χερια μας.ευχαριστω!μακαρι να ερ8ει καλα γιατι το εχω μεγαλο αγχος..ειμαι που ειμαι στεναχωρημενη γιατι σημερα πηγαινοντας σε ενα παζαρι συναντησα σε ενα παγκο ψαρια...βασανισμενα...χρυσοψαρα σε πλαστικα ενος λιτρου να σκανε απο την ζεστη κ την αμμωνια..μονομαχους σε ποτηρια κ καμια δεκαρια κοι σε ενυδρυο το πολυ εικοσι λιτρα...οταν με πλησιασε ο ανθρωπος που ο θεος να τον κανει...θα παρετε μου λεει ψαρακι?τι το ηθελε να με ρωτησει....τον εβρισα κ εφυγα εξαλλη...ποτε θα απαγορευσουν την πωληση ζωων στα πανυγυρια αραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 22 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 22 Αυγούστου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=85411 αυτο σε περιπτωση που το ψαρακι δεν ειναι καλα. Αν ειναι καλα ,τοτε κανετε την κλασικη προσαρμογη αλλα για περισσοτερη ωρα. Φως κλειστο οση ωρα κανετε προσαρμογη και το αναβετε την επομενη μερα. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 26 Αυγούστου 2013 #6 Share 26 Αυγούστου 2013 Φίλε μου τελικά έμαθες Το site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος