george hmmy 1 Μαρτίου 2007 Author #26 Share 1 Μαρτίου 2007 Καλά και τα 3 άθλια είναι....Αλλά ο Έλληνας κρύβει την έκπληξη μέσα του.Από τα χειρότερα διάλεξε το χείριστο!!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! ! ! ! ! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_SerZ 1 Μαρτίου 2007 #27 Share 1 Μαρτίου 2007 geia sou maria.........GEIA SOU KAI SENA....HA. Psilo mapa mou fenontai ola Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 1 Μαρτίου 2007 #28 Share 1 Μαρτίου 2007 (edited) Δεν ξέρω εγώ πάντως ψηφίζω την πίσω αριστερά ... Για όποον δεν το πιασε αναφέρομαι στην αιθέρια ύπαρξη που συνοδεύει τον Σαρμπέλ! Τι να πω πάνεμορφή η κοπέλα με τρελλά προσόντα Από ότι παρατήρησα ο άντρακλας Σαρμπελ με το υπέροχο αντρικό belly dance δεν ακουμπάει το χεράκι του στο μηρό της κοπέλας οπότε μου μένει το πεδίο ελεύθερο τρελλοι κυλιακοι πρέπει να την κεράσω μια Μπυρίτσα να δω εάν μιλάμε στο ίδιο μήκος κύματος αλλιως δεν ενδιαφέρομαι Έγινε επεξεργασία 1 Μαρτίου 2007 - stefanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 1 Μαρτίου 2007 #29 Share 1 Μαρτίου 2007 πρέπει να την κεράσω μια Μπυρίτσα να δω εάν μιλάμε στο ίδιο μήκος κύματος αλλιως δεν ενδιαφέρομαι Μας επεισες...... Οντως; παιδια, απο τα χειριστα, επιλεξαμε το χειριστο... Ε οταν βγαινει ολοκληρος Κωστοπουλος και λεει οτι ψηφησε αυτο που του ειπαν οι κορες του, τι περιμεναμε δηλαδη?? Αθανατη ελλαδα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cariba 1 Μαρτίου 2007 #30 Share 1 Μαρτίου 2007 Καλά και τα 3 άθλια είναι....Αλλά ο Έλληνας κρύβει την έκπληξη μέσα του.Από τα χειρότερα διάλεξε το χείριστο!!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! ! ! ! ! ευστοχοτατο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostantina 2 Μαρτίου 2007 #31 Share 2 Μαρτίου 2007 Μας επεισες...... Οντως; παιδια, απο τα χειριστα, επιλεξαμε το χειριστο... Ε οταν βγαινει ολοκληρος Κωστοπουλος και λεει οτι ψηφησε αυτο που του ειπαν οι κορες του, τι περιμεναμε δηλαδη?? Αθανατη ελλαδα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος