mary74 22 Αυγούστου 2013 #1 Share 22 Αυγούστου 2013 Γειά σας. Έχω ένα 20λτ ενυδρείο με το φίλτρο του και θέλω να το στήσω για να φιλοξενήσει ένα μονομάχο. Διάβασα το προφίλ του ψαριού και τα σχετικά άρθρα με το στήσιμο και το κύκλο του αζώτου. Έχω μετρήσεις για αμμωνία και θα προμηθευτώ για νιτρώδη και νιτρικά... Έχω τις εξής απορίες: 1. Θα προχωρήσω σε αγορά θερμαντήρα 25watt. Έχω βρεί 2 των εταιρειών resun και elite. Θα μπορούσατε βάσει εμπειρίας να μου προτείνετε ποιά να παραγγείλω? 2. Έχω βακτήρια της Microbe- Lift - Special Blend. Γνωρίζεται αν είναι κατάλληλα για το στρώσιμο του ενυδρείου? Οι οδηγίες πάνω στο κουτί αναφέρονται για δοσολογία στρωσίματος και ανά πόσες μέρες αλλά δεν λένε πότε μπορείς να βάλεις τα ψάρια μέσα. Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό? Αν δεν είναι κατάλληλα αυτά έχετε να μου προτείνετε κάποια που να είναι κατάλληλα για το στρώσιμο? 3. Θα ήθελα να βάλω μέσα ξύλο και ένα φυτό για αρχή. Το ξύλο θα πρέπει να ξεπλυθεί καλά και να δέσω το φυτό επάνω του (σκέφτομαι για anubia) ή να το βράσω πρώτα και μετά να δεθεί το φυτό και να μπούν στο ενυδρείο? Μπορούν να μπούν από την αρχή του στρωσίματος? 4. Έχω χαλίκι 0,4-0,6χιλ. σε φυσικούς χρωματισμούς (ασπρο - μπεζ - καφέ) είναι εντάξει για τους μονομάχους? Σας τρέλανα με τις ερωτήσεις αλλά δεν θα ήθελα να έχω απώλειες και η αιτία να είναι το λάθος στρώσιμο ή κινήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος