Μιχάλης 22 Αυγούστου 2013 #1 Share 22 Αυγούστου 2013 Καλημέρα σε όλους, Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει αυτο το προιόν? http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=675 Kάνει δουλειά? Δεν βλέπω να βρίσκω χρήματα για α/ο σύντομα και κάτι πρέπει να κάνω με τα νιτρικά της βρύσης που παραμένουν σταθερά στο 15-20 και στα ενυδρεία στο 30 με όσες αλλαγές και αν κάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 22 Αυγούστου 2013 #2 Share 22 Αυγούστου 2013 Καλη σου μερα και σενα, Ναι, ειναι καλο σαν προιον, αν και κατα την γνωμη μου πολυ ακριβο. Υπαρχουν φτηνοτερες επιλογες το ιδιο καλες και πολυ πιο συμφερουσες. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 22 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 22 Αυγούστου 2013 Σε ευχαριστώ, θα μπορούσες να μου πείς τι άλλες επιλογές έχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 22 Αυγούστου 2013 #4 Share 22 Αυγούστου 2013 Υπαρχουν ειδικες απορροφητικες ριτινες, παλι σε διαφορες ποιοτητες και τιμες, οι οποιες απορροφουν αμμωνιες, νιτρωδη και νιτρικα και οι οποιες ανα τακτα διαστηματα μπορεις να τις "αναγεννησεις" και ετσι να τις χρησιμοποιεις για παρα πολυ μεγαλο διαστημα. Εχω φερει εγω για παραδειγμα απο το εξωτερικο (με μεγαλη διαφορα στο κοστος) μια ριτινη απορροφησησης η οποια απορροφα εως και 50mg NO3 απο ενα ενυδρειο, και μολις σταματησει να αποδιδει, την αναγεννας και την ξαναχρησιμοποιεις. Με 2 συσκευασιες δηλαδη ανα ενυδρειο, μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 22 Αυγούστου 2013 #5 Share 22 Αυγούστου 2013 Υπαρχουν ειδικες απορροφητικες ριτινες, παλι σε διαφορες ποιοτητες και τιμες, οι οποιες απορροφουν αμμωνιες, νιτρωδη και νιτρικα και οι οποιες ανα τακτα διαστηματα μπορεις να τις "αναγεννησεις" και ετσι να τις χρησιμοποιεις για παρα πολυ μεγαλο διαστημα. Εχω φερει εγω για παραδειγμα απο το εξωτερικο (με μεγαλη διαφορα στο κοστος) μια ριτινη απορροφησησης η οποια απορροφα εως και 50mg NO3 απο ενα ενυδρειο, και μολις σταματησει να αποδιδει, την αναγεννας και την ξαναχρησιμοποιεις. Με 2 συσκευασιες δηλαδη ανα ενυδρειο, μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παντα. πολυ ενδιαφερον αυτο που λες!που μπορουμε να προμηθευτουμε αυτες τις ριτινες?υπαρχει καποιο αντιστοιχο σαιτ να τις παραγειλουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 22 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 22 Αυγούστου 2013 Ναι καλό θα ήταν να μας στείλεις κάποιο λινκ αν μπορείς. Σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 22 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 22 Αυγούστου 2013 Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα λές, http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29969 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος