Jump to content

Καταπολέμηση Νιτρικών

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει αυτο το προιόν? http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=675

Kάνει δουλειά? Δεν βλέπω να βρίσκω χρήματα για α/ο σύντομα και κάτι πρέπει να κάνω με τα νιτρικά της βρύσης που παραμένουν σταθερά στο 15-20 και στα ενυδρεία στο 30 με όσες αλλαγές και αν κάνω!

Καλη σου μερα και σενα,

Ναι, ειναι καλο σαν προιον, αν και κατα την γνωμη μου πολυ ακριβο.

Υπαρχουν φτηνοτερες επιλογες το ιδιο καλες και πολυ πιο συμφερουσες.

Κ

Σε ευχαριστώ, θα μπορούσες να μου πείς τι άλλες επιλογές έχουμε?

Υπαρχουν ειδικες απορροφητικες ριτινες, παλι σε διαφορες ποιοτητες και τιμες, οι οποιες απορροφουν αμμωνιες, νιτρωδη και νιτρικα και οι οποιες ανα τακτα διαστηματα μπορεις να τις "αναγεννησεις" και ετσι να τις χρησιμοποιεις για παρα πολυ μεγαλο διαστημα.

Εχω φερει εγω για παραδειγμα απο το εξωτερικο (με μεγαλη διαφορα στο κοστος) μια ριτινη απορροφησησης η οποια απορροφα εως και 50mg NO3 απο ενα ενυδρειο, και μολις σταματησει να αποδιδει, την αναγεννας και την ξαναχρησιμοποιεις.

Με 2 συσκευασιες δηλαδη ανα ενυδρειο, μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παντα.

Υπαρχουν ειδικες απορροφητικες ριτινες, παλι σε διαφορες ποιοτητες και τιμες, οι οποιες απορροφουν αμμωνιες, νιτρωδη και νιτρικα και οι οποιες ανα τακτα διαστηματα μπορεις να τις "αναγεννησεις" και ετσι να τις χρησιμοποιεις για παρα πολυ μεγαλο διαστημα.

Εχω φερει εγω για παραδειγμα απο το εξωτερικο (με μεγαλη διαφορα στο κοστος) μια ριτινη απορροφησησης η οποια απορροφα εως και 50mg NO3 απο ενα ενυδρειο, και μολις σταματησει να αποδιδει, την αναγεννας και την ξαναχρησιμοποιεις.

Με 2 συσκευασιες δηλαδη ανα ενυδρειο, μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παντα.

πολυ ενδιαφερον αυτο που λες!που μπορουμε να προμηθευτουμε αυτες τις ριτινες?υπαρχει καποιο αντιστοιχο σαιτ να τις παραγειλουμε?

Ναι καλό θα ήταν να μας στείλεις κάποιο λινκ αν μπορείς. Σε ευχαριστώ πολύ:)

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα λές, http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29969

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...