AngelinaA 22 Αυγούστου 2013 Author #26 Share 22 Αυγούστου 2013 πηγα σημερα για το ενυδρειο και δεν το ειχαν φερει :bigemo_harabe_net-111: σημερα εφτασε αθηνα και θα ειναι αυριο εδω.. εκανα μια αλλαγη και απο βδομαδα πιστευω να το παρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Αυγούστου 2013 #27 Share 23 Αυγούστου 2013 βοηθεια ο μονομαχος εχει ικ !!!! τι να κανω να ριξω φαρμακο στο 10λ? η να περιμενω μεχρι αυριο το ενυδρειο !!! Σε νέο ενυδρείο δεν βάζουμε άρωστο ψάρι . Είσαι σίγουρη για τη διάγνωση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Αυγούστου 2013 Author #28 Share 23 Αυγούστου 2013 ναι ειμαι σιγουρη αλλα εβαλα φαρμακο και αρχισαν να πεφτουν τα ασπραδακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 24 Αυγούστου 2013 #29 Share 24 Αυγούστου 2013 εγω εχω μια ριζα και οταν την πηρα την ξεπλυνα καλα και την εβαλα δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα εκτος απο κιτρινο νερο αλλοι μπορει να εχουν αλλες αποψεις... Το ότι γίνετε κίτρινο το νερό είναι καλό για τους μονομάχους, λόγο του ότι ζουν σε λίμνες και το νερό εκεί είναι έτσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 24 Αυγούστου 2013 Author #30 Share 24 Αυγούστου 2013 σαν βρωμικο ηταν ομως λες και δεν το καθαριζα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 26 Αυγούστου 2013 #31 Share 26 Αυγούστου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36770&st=0&p=323429entry323429 Πιστεύω να έχεις διαβάσει το προφίλ των μονομάχων... Αν όχι πήγαινε στο σημείο ''Διακόσμηση'' και διάβασε αυτό που σου είπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 26 Αυγούστου 2013 Author #32 Share 26 Αυγούστου 2013 λοιπον παιδια το ενυδρειο ακομα να ερθει και τελικα νευριασα γιατι πηγα τρεις φορες και ακομα να το φερουν οποτε τους ειπα να μην το φερουν καθολου δεν θα με κοροιδευουν ο μονομαχος παει απο το κακο στο χειροτερο επαθε και fin rot και του εχει μεινει μιση ουρα; κατα τα αλλα κολυμπαει και ειναι ζωηρος δεν βρισκω πουθενα ενυδρειο στα μαγαζια που ειναι λιγοστα και στις αγγελιες δεν γινονται αποστολες μακαρι να μπορουσα να παω θεσσαλονικη αλλα ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχω αμαξι αλλα θα δω τι θα κανω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Αυγούστου 2013 #33 Share 26 Αυγούστου 2013 Και αλλου να ψάξεις να βρεις, πάλι θα πάρει χρόνο. Εγω θα έλεγα να τους μιλήσεις στο τηλέφωνο και να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να επισπεύσουν λίγο την αποστολή του ενυδρειου σου. Εσυ ακύρωσες την αγορα αλλα για φαντάσου να έρθει αύριο. Πίεσέ τους λίγο δίνοντας μια διορία μέχρι την Τετάρτη το πολύ (ώστε να έχεις το περιθώριο να το τραβήξεις μέχρι και την Πέμπτη). Έτσι κι αλλιώς και σε άλλη λύση να πας, η Πέμπτη θα έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 26 Αυγούστου 2013 Author #34 Share 26 Αυγούστου 2013 εχω 2 εβδομαδες τωρα που ψαχνω και ο μονομαχος μου ειναι χαλια μεσα στην γυαλα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως δεν φταινε αυτοι εχουν νευριασει με τον εμπορο που τους τα στελνει γιατι ουτε τα ψαρια τους εφερε ακομα ουτε το ενυδρειο οπως μου ειπαν θα ερθει απο την γερμανια και βρισκεται στην αθηνα αλλα αυτος ακομα να το φερει λεει οτι θα το φερει την τεταρτη εγω θα παω την παρακσευη για τελευταια φορα ετσι και δεν το φερουν τι να πω θα ακυρωσω την παραγγελια στα σιγουρα και ας κανουν οτι θελουν θα παω σε τζαμα αν ειναι να μου κολλησει ενα ξερω εναν γνωστο μου το θεμα ειναι ουτε καπακι θα εχω ουτε φωτισμο για τα φυτα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 26 Αυγούστου 2013 Author #35 Share 26 Αυγούστου 2013 για να καταλαβετε ποσο χαλια οριστε μια εικονα θολη του εχει απομεινει λιγη ουρα και το τζαμι ειναι πολυ θωλο επειδη το ενυδρειακι το χρησημοποιουσα μονο για αλλαγες νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Αυγούστου 2013 #36 Share 27 Αυγούστου 2013 εχω 2 εβδομαδες τωρα που ψαχνω και ο μονομαχος μου ειναι χαλια μεσα στην γυαλα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως δεν φταινε αυτοι εχουν νευριασει με τον εμπορο που τους τα στελνει γιατι ουτε τα ψαρια τους εφερε ακομα ουτε το ενυδρειο οπως μου ειπαν θα ερθει απο την γερμανια και βρισκεται στην αθηνα αλλα αυτος ακομα να το φερει λεει οτι θα το φερει την τεταρτη εγω θα παω την παρακσευη για τελευταια φορα ετσι και δεν το φερουν τι να πω θα ακυρωσω την παραγγελια στα σιγουρα και ας κανουν οτι θελουν θα παω σε τζαμα αν ειναι να μου κολλησει ενα ξερω εναν γνωστο μου το θεμα ειναι ουτε καπακι θα εχω ουτε φωτισμο για τα φυτα...! Εν τω μεταξύ μέχρι την Παρασκευή κανε την έρευνά σου και αλλού για να μη χάσεις περισσότερο χρόνο. Ότι σου κάτσει πρώτο. Προετοίμασέ τους ότι μάλλον θα κυρώσεις την αγορα και ότι σου έρθει πρώτο, το κρατάς. Στο μονομάχο φιλτρο έχεις έτσι; ΙΚΕΑ έχεις κοντά σου; Πουλάνε κάτι ωραία πλαστικά 25λιτρα κουτιά αποθήκευσης, μούρλια για περιπτώσεις ανάγκης. Έχει και μεγαλύτερα βέβαια. Εγω τα δικά μου θα τα χρησιμοποιώ ως καραντίνες. Ειναι και φθηνά και για προσωρινή λύση ειναι ότι πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Αυγούστου 2013 #37 Share 27 Αυγούστου 2013 Παρε melafix και ξεκινα θεραπεια πριν ειναι αργα για το ψαρι.Σταθερες συνθικες,καθαρο νερο,πολλες και διαφορετικες τροφες και βιταμηνες.Σε ποσα λιτρα ειναι το ψαρι,φιλτρο εχει?Μετρησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 27 Αυγούστου 2013 Author #38 Share 27 Αυγούστου 2013 Το ψάρι ειναο σε 10 λίτρα με φίλτρο και έχω ξεκινήσει θεραπεία εδώ και 3 μέρες έχω μια λεκάνη 20 Λ καθαρή αλλά φοβάμαι αν το βάλΩ μην πηδήξει έξω μετρήσεις είχα κάνει τις έχω ακομα νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 28 Αυγούστου 2013 #39 Share 28 Αυγούστου 2013 AngelinaA κάτι σε ρώτησα ποιο πάνω και μου είπες οτι είσαι σίγουρη . Το ψάρι το έχεις σε 10 λίτρα αυτή τη στιγμή ; Βάλε μια φωτογραφία καθαρή και με πολύ καθαρό το τζάμι του ενυδρείου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 28 Αυγούστου 2013 Author #40 Share 28 Αυγούστου 2013 AngelinaA κάτι σε ρώτησα ποιο πάνω και μου είπες οτι είσαι σίγουρη . Το ψάρι το έχεις σε 10 λίτρα αυτή τη στιγμή ; Βάλε μια φωτογραφία καθαρή και με πολύ καθαρό το τζάμι του ενυδρείου . ναι ειμαι σιγουρη για την αρρωστια πρωτα ειχε ικ και μετα φιν ροτ και το πλαστικο ειναι ετσι γτ το χρησημοπουουσα για αλλαγες δεν καθαριζει δεν ειναι τζαμι σε 10 λιτρα ειναι ναι θα βαλω μια φωτο μολις το καθαρισω αυριο και βαλω το ψαρι καπου αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 28 Αυγούστου 2013 Author #41 Share 28 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 28 Αυγούστου 2013 Author #42 Share 28 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 28 Αυγούστου 2013 Author #43 Share 28 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 28 Αυγούστου 2013 #44 Share 28 Αυγούστου 2013 Και που βλέπεις το fin rot ; Καλό τάισμα θέλει και να το αφήσεις στην ησυχία του . Όσο για τα 10 λίτρα που λές οτι το έχεις , μια χαρά είναι και δεν έχει να κάνει με τις ασθένειες που λές . Οι ασθένειες οφείλονται σε άλλα πράγματα . Και πρόσεξε με τα φάρμακα γιατί κάνουν και κακό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 28 Αυγούστου 2013 Author #45 Share 28 Αυγούστου 2013 εχει σιγουρα φιν ροτ δεν ειναι crowntail εχει πεσει η μιση ουρα τελευταια μερα κανω χρηση φαρμακου ετσι και αλλιως .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 29 Αυγούστου 2013 Author #46 Share 29 Αυγούστου 2013 σημερα ειπα τον θειο μου που ειναι τζαμας και εχει κατασκευασει και ο ιδιος ενα τριακοσαλιτρο ενυδρειο να μου φτιαξει ενα γιατι δεν το βλεπω να ερχεται το καινουριο λεω να του πω να μου φτιαξει και ενα μεγαλο ενυδρειο 400λ περιπουη παραπανω δεν ξερω ακομα τα τζαμια θα μου βγουν 80 ευρο για βαση και επενδυση δεν ξερω ποσα θα μου βγουν ειναι προτειμοτερο να αγορασω κατευθειαν ενα ετοιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #47 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 σημερα πηγα για τοπ καινουριο παλυ στο πετ αλλα το ειδα και δεν μου αρεσε καθολου οποτε δεν το πηρα και τωρα περιμενω ο θειος μου ειπε οτι καλλητερα να παρω ενα αλλο γιατι δεν αξιζει οποτε εβαλα αγγελια ο μονομαχος ειναι καλλητερα και δεν του πεφτουν αλλο τα πτερυγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος