AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 #1 Share 20 Αυγούστου 2013 Αύριο η μεθαύριο θα παραλάβω το καινούριου ενυδρείο 35λ για τον μονομάχο μου έχω λοιπόν κάποιες απορίες έχω 2 φίλτρα ενεργά και ένα καινούριο με το ενυδρείο που θα είναι άστρωτο όμως βιολογικό να βάλω μέσα τα παλιά η να μπολιάσω το καινούριο? πόσες μέρες να το αφήσω να τρέχει χωρίς το ψάρι? να βάλω κατευθείαν τα φυτά η να περιμένω να στρώσει? πότε να κάνω μετρήσεις ? ελπίζω να μην σας κουράζω άλλα δεν θέλω να πάει κάτι στραβά διότι ο μονομάχος δεν θα αντέξει ταλαιπωρία .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 20 Αυγούστου 2013 #2 Share 20 Αυγούστου 2013 Επηρεαζουν τα φυτα το στρωσιμο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2013 λεω μηπως χαλασουν αν ειναι αστρωτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 20 Αυγούστου 2013 #4 Share 20 Αυγούστου 2013 Δεν νομιζω να χαλαν , απο οτι ξερω τα βαζεις ολα μαζι απο την αρχη μεσα και μετα ακολουθει το στρωσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 20 Αυγούστου 2013 ωραία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 20 Αυγούστου 2013 #6 Share 20 Αυγούστου 2013 Βεβαια απο οτι ξερω το ξυλο θελει μια προεργασια προτου μπει . Οι αποψεις ποικιλουν , εγω παντως δεν θα εβαζα το ξυλο κατ ευθειαν μεσα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 20 Αυγούστου 2013 ξυλο οχι δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 20 Αυγούστου 2013 #8 Share 20 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω κατα ποσο μπαινει ξυλο στον μονομαχο , καθως το ξυλο κατεβαζει ph , γενικα το ειπα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #9 Share 20 Αυγούστου 2013 εγω εχω μια ριζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 20 Αυγούστου 2013 #10 Share 20 Αυγούστου 2013 Δεν εχω ιδεα για τις ριζες , αλλα δες το προφιλ που υπαρχει εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #11 Share 20 Αυγούστου 2013 οκ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 20 Αυγούστου 2013 που βρισκεται το προφιλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 20 Αυγούστου 2013 #13 Share 20 Αυγούστου 2013 Στην κατηγορια Λαβυρινθοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Αυγούστου 2013 #14 Share 20 Αυγούστου 2013 Αύριο η μεθαύριο θα παραλάβω το καινούριου ενυδρείο 35λ για τον μονομάχο μου έχω λοιπόν κάποιες απορίες έχω 2 φίλτρα ενεργά και ένα καινούριο με το ενυδρείο που θα είναι άστρωτο όμως βιολογικό να βάλω μέσα τα παλιά η να μπολιάσω το καινούριο? Να βάλεις το παλιό . πόσες μέρες να το αφήσω να τρέχει χωρίς το ψάρι? Να το βάλεις αμέσως μόνο τη θερμοκρασία να προσέξεις . να βάλω κατευθείαν τα φυτά η να περιμένω να στρώσει? Να τα βάλεις αμέσως . πότε να κάνω μετρήσεις ? Να μη κάνεις ποτέ , να τηρείς τους κανόνες . ελπίζω να μην σας κουράζω άλλα δεν θέλω να πάει κάτι στραβά διότι ο μονομάχος δεν θα αντέξει ταλαιπωρία .. Μια χαρά θα πας μη φοβάσαι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Αυγούστου 2013 #15 Share 20 Αυγούστου 2013 Συγνωμη ρε παιδια,αυτα για τα ξυλα δεν τα καταλαβα που λετε?Τι επεξεργασια θελει ενα ξυλο απο πετσοπ δηλαδη και γιατι να μη το βαλει με τον μονομαχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #16 Share 20 Αυγούστου 2013 Μια χαρά θα πας μη φοβάσαι . να μην κανω μετρισεις ? κανω συχνα το προβλημα ειναι οτι θα λειψω κια για 3 μερες δεν θελω να παθει οτι επαθε ο αλλος μονομαχος που πηγε απο αστρωτο ενυδρειο για αυτα με επιασε αγχος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Αυγούστου 2013 Author #17 Share 20 Αυγούστου 2013 Συγνωμη ρε παιδια,αυτα για τα ξυλα δεν τα καταλαβα που λετε?Τι επεξεργασια θελει ενα ξυλο απο πετσοπ δηλαδη και γιατι να μη το βαλει με τον μονομαχο? εγω εχω μια ριζα και οταν την πηρα την ξεπλυνα καλα και την εβαλα δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα εκτος απο κιτρινο νερο αλλοι μπορει να εχουν αλλες αποψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Αυγούστου 2013 #18 Share 21 Αυγούστου 2013 να μην κανω μετρισεις ? κανω συχνα το προβλημα ειναι οτι θα λειψω κια για 3 μερες δεν θελω να παθει οτι επαθε ο αλλος μονομαχος που πηγε απο αστρωτο ενυδρειο για αυτα με επιασε αγχος ! Να κανείς οτι σου προτείνει ο Σταμάτης. Το ψάρι δεν θα πάθει τίποτα για τρεις ημερες σε στρωμένο ενυδρείο. Να βάλεις και το ξύλο αφού το είχες ηδη σε ενυδρείο πριν, Χωρίς προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Αυγούστου 2013 Author #19 Share 21 Αυγούστου 2013 αα εγω δεν καταλαβα αρα περιμενω για θερμοκρασια και ριχνω το ψαρι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 21 Αυγούστου 2013 #20 Share 21 Αυγούστου 2013 Μια χαρά θα πας μη φοβάσαι . ΣΤΑΜΑΤΗ εισαι Θεος. Λιγα λογια, κοφτα και σταρατα. Ομορφα πραγματα. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Αυγούστου 2013 #21 Share 21 Αυγούστου 2013 ΣΤΑΜΑΤΗ εισαι Θεος. Μικροί θεοί είμαστε όλοι μας ............. αδερφέ μου ....... !!! Ο κάθε ένας μας έχει το δικό του ξεχωριστό τρόπο που τον κάνει θεό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Αυγούστου 2013 Author #22 Share 21 Αυγούστου 2013 αυριο θα το παραλαβω για να δουμε τι θα δουμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 21 Αυγούστου 2013 Author #23 Share 21 Αυγούστου 2013 βοηθεια ο μονομαχος εχει ικ !!!! τι να κανω να ριξω φαρμακο στο 10λ? η να περιμενω μεχρι αυριο το ενυδρειο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Αυγούστου 2013 #24 Share 22 Αυγούστου 2013 Τη διαδικασία για το ικ την ξέρεις. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και παραμονή της στους 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 22 Αυγούστου 2013 Author #25 Share 22 Αυγούστου 2013 προτειμω να περιμενω το καινουριο ενυδρειο και να τα κανω ολα αυτα το απογευμα θα το εχω και θα ριξω το φαρμακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος