Jump to content

Στήσιμο Καινούριου Ενυδρείου Απορίες

AngelinaA

Recommended Posts

Αύριο η μεθαύριο θα παραλάβω το καινούριου ενυδρείο 35λ για τον μονομάχο μου έχω λοιπόν κάποιες απορίες έχω 2 φίλτρα ενεργά και ένα καινούριο με το ενυδρείο που θα είναι άστρωτο όμως βιολογικό να βάλω μέσα τα παλιά η να μπολιάσω το καινούριο? πόσες μέρες να το αφήσω να τρέχει χωρίς το ψάρι? να βάλω κατευθείαν τα φυτά η να περιμένω να στρώσει? πότε να κάνω μετρήσεις ? ελπίζω να μην σας κουράζω άλλα δεν θέλω να πάει κάτι στραβά διότι ο μονομάχος δεν θα αντέξει ταλαιπωρία ..

λεω μηπως χαλασουν αν ειναι αστρωτο !

Δεν νομιζω να χαλαν , απο οτι ξερω τα βαζεις ολα μαζι απο την αρχη μεσα και μετα ακολουθει το στρωσιμο :)

Βεβαια απο οτι ξερω το ξυλο θελει μια προεργασια προτου μπει . Οι αποψεις ποικιλουν , εγω παντως δεν θα εβαζα το ξυλο κατ ευθειαν μεσα .

ξυλο οχι δλδ?

Δεν ξερω κατα ποσο μπαινει ξυλο στον μονομαχο , καθως το ξυλο κατεβαζει ph , γενικα το ειπα εγω :)

εγω εχω μια ριζα!

που βρισκεται το προφιλ?

Αύριο η μεθαύριο θα παραλάβω το καινούριου ενυδρείο 35λ για τον μονομάχο μου έχω λοιπόν κάποιες απορίες έχω 2 φίλτρα ενεργά και ένα καινούριο με το ενυδρείο που θα είναι άστρωτο όμως βιολογικό να βάλω μέσα τα παλιά η να μπολιάσω το καινούριο? Να βάλεις το παλιό . πόσες μέρες να το αφήσω να τρέχει χωρίς το ψάρι? Να το βάλεις αμέσως μόνο τη θερμοκρασία να προσέξεις . να βάλω κατευθείαν τα φυτά η να περιμένω να στρώσει? Να τα βάλεις αμέσως . πότε να κάνω μετρήσεις ? Να μη κάνεις ποτέ , να τηρείς τους κανόνες . ελπίζω να μην σας κουράζω άλλα δεν θέλω να πάει κάτι στραβά διότι ο μονομάχος δεν θα αντέξει ταλαιπωρία ..

Μια χαρά θα πας μη φοβάσαι .

Συγνωμη ρε παιδια,αυτα για τα ξυλα δεν τα καταλαβα που λετε?Τι επεξεργασια θελει ενα ξυλο απο πετσοπ δηλαδη και γιατι να μη το βαλει με τον μονομαχο?

να μην κανω μετρισεις ? κανω συχνα το προβλημα ειναι οτι θα λειψω κια για 3 μερες δεν θελω να παθει οτι επαθε ο αλλος μονομαχος που πηγε απο αστρωτο ενυδρειο για αυτα με επιασε αγχος !

Συγνωμη ρε παιδια,αυτα για τα ξυλα δεν τα καταλαβα που λετε?Τι επεξεργασια θελει ενα ξυλο απο πετσοπ δηλαδη και γιατι να μη το βαλει με τον μονομαχο?

εγω εχω μια ριζα και οταν την πηρα την ξεπλυνα καλα και την εβαλα δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα εκτος απο κιτρινο νερο αλλοι μπορει να εχουν αλλες αποψεις...

να μην κανω μετρισεις ? κανω συχνα το προβλημα ειναι οτι θα λειψω κια για 3 μερες δεν θελω να παθει οτι επαθε ο αλλος μονομαχος που πηγε απο αστρωτο ενυδρειο για αυτα με επιασε αγχος !

Να κανείς οτι σου προτείνει ο Σταμάτης. Το ψάρι δεν θα πάθει τίποτα για τρεις ημερες σε στρωμένο ενυδρείο. Να βάλεις και το ξύλο αφού το είχες ηδη σε ενυδρείο πριν, Χωρίς προβλήματα.

αα εγω δεν καταλαβα αρα περιμενω για θερμοκρασια και ριχνω το ψαρι !

ΣΤΑΜΑΤΗ εισαι Θεος. :bigemo_harabe_net-92:

Λιγα λογια, κοφτα και σταρατα.

Ομορφα πραγματα. :bigemo_harabe_net-134:

Κ

ΣΤΑΜΑΤΗ εισαι Θεος.

Μικροί θεοί είμαστε όλοι μας ............. αδερφέ μου ....... !!!

Ο κάθε ένας μας έχει το δικό του ξεχωριστό τρόπο που τον κάνει θεό !!!

αυριο θα το παραλαβω για να δουμε τι θα δουμε !

βοηθεια ο μονομαχος εχει ικ !!!! τι να κανω να ριξω φαρμακο στο 10λ? η να περιμενω μεχρι αυριο το ενυδρειο !!!

Τη διαδικασία για το ικ την ξέρεις. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και παραμονή της στους 30.

προτειμω να περιμενω το καινουριο ενυδρειο και να τα κανω ολα αυτα το απογευμα θα το εχω και θα ριξω το φαρμακο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...