piteriskos 20 Αυγούστου 2013 #1 Share 20 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα και απο μένα ..ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας σχετικά με το κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή τα βιολογικά υλικά στα εξωτερικά φιλτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Αυγούστου 2013 #2 Share 20 Αυγούστου 2013 Στα θαλασσινά? Δεν έχεις ζωντανο βράχο? Τί σύστημα τρέχεις? ΥΓ: Εκτός και αν εννοείς τα χημικά υλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteriskos 20 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2013 για θαλασσινό εννοω εχω ζωντανό βραχο ναι ! το ενυδρειο τρέχει απο 11/2012..εχω δυο εξωτερικά φίλτρα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Αυγούστου 2013 #4 Share 20 Αυγούστου 2013 για θαλασσινό εννοω εχω ζωντανό βραχο ναι ! το ενυδρειο τρέχει απο 11/2012..εχω δυο εξωτερικά φίλτρα .. Τα εξωτερικά φίλτρα τι τα θές? Τι βάζεις μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteriskos 20 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 20 Αυγούστου 2013 biologiko iliko kai sfouggaria ..pisteueis oti de xreiazontai katholou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Αυγούστου 2013 #6 Share 20 Αυγούστου 2013 biologiko iliko kai sfouggaria ..pisteueis oti de xreiazontai katholou? Προσπάθησε να μην γράφεις greeklish. Είναι κανόνας του φόρουμ. Τίποτα βιολογικό και μηχανικό δεν χρειάζεσαι σε φίλτρο σε ένα θαλασσινό ενυδρείο. Δεν χρειάζονται καθόλου, και ίσως να δημιουργούν και πρόβλημα στην αποίκηση του βράχου σου. Το πολύ πολύ αν θέλεις ανάλογα και με την μέθοδο που εφαρμόζεις, να χρησιμοποιήσεις άνθρακα και αντιφώς τα οποία είναι χημικά υλικά. Δηλαδή δεν σου προσφέρουν βιολογία, αλλά κατακρατούν βλαβερά στοιχεία στο νερό σου ώστε να μην έχεις ανεπιθύμητες άλγες, και ώστε να ευημερούν τα κοράλια σου. Είσαι σίγουρος ότι ο βράχος σου είναι ζωντανός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteriskos 20 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 20 Αυγούστου 2013 Ναι συγγνωμη για τα greeklish ξεχαστηκα.. ναι το μεγαλυτερο μερος των βραχων ειναι ζωντανο..και προσθεσα καποια κομματια νεκρα..αλλα πλεον τωρα ολα ειναι ζωντανα..εσυ δε χρησιμοποιεις καθολου φιλτρο ? και οι χοντρες βρωμιες που πηγαινουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Αυγούστου 2013 #8 Share 20 Αυγούστου 2013 Οι χοντρές βρωμιές(που δεν έχω γενικά) λόγω της καλής κυκλοφορίας δεν κατακάθονται, και τις παίρνει το σκίμμερ. Αυτή είναι η δουλειά του σκίμμερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος