AngelinaA 19 Αυγούστου 2013 #1 Share 19 Αυγούστου 2013 Τριτη και δεκατρεις λοιπον το ενυδρειο αρχισε να σταζει αφου το ειχα ξαναφτιαξει γιατι παλι ειχε διαρροη αποφασισα να το πεταξω και να αγορασω καινουριο αφου ξεμεινα απο ενυδρεια χαριζοντας τα το μονο που εχω ειναι ενα 20λ για καραντινα δεν θελω να το στησω για ενυδρειο γτ ουτε φωτισμο δεν εχει..ο κακομοιρης ο μονομαχος βρισκετε σε ενα πλαστικο μεταφορικο ενυδρειακι 10 λιτρων.. Τι μαρκας ενυδρειο μου προτεινετε που να αντεχει στο χρονο? και πόσα λίτρα?δεν θελω να την ξαναπατησω διοτι μονο 1 χρονο το ειχα και χαλασε..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 19 Αυγούστου 2013 #2 Share 19 Αυγούστου 2013 (edited) το θεμα αντοχης δεν μπορει να το εγγυηθει κανεις!απλως περνοντας κατι επωνυμο μικραινεις το ενδεχομενο να παρουσιασει κατι,χωρις αυτο να ειναι απολυτο!για το μονομαχο σου προτεινω αυτο http://www.juwel-aquarium.co.uk/Products/Aquariums/Korall/Korall-60-UK-coldwater.html η αυτο σε κατι μεγαλυτερο https://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF+aquael+econoline+set+80&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=IAUSUrqDPcPdtAbki4HICw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1363&bih=769θα ειναι αρχοντας!βεβαια στις αγγελιες μπορεις να βρεις κατι αναλογο!!! Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 19 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 19 Αυγούστου 2013 εχω ακουσει οτι το ενυδρειο ειναι πολυ καλο η βαση ειναι για 130λιτρα οποτε μπορω να παρω κατι μεγαλητερο το θεμα ειναι πως θα ειναι αδειο ετσι? στο 60ρι ηταν πυκνοφυτεμενο το 100ρι πως θα το γεμισω?δεν θα φαινεται αδειο ? ειχε ποτε κανεις μονομαχο μονο του σε αυτα τα λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 19 Αυγούστου 2013 #4 Share 19 Αυγούστου 2013 Νομιζω πως ενας μονομαχος σε 60 η 100 λιτρα δεν θα ειναι καλα, θα χαθει σε τοσα λιτρα. Αν σκοπευεις να τον χεις μονο του, θα προτεινα ενα μικροτερο ωστε να δημιουργησεις ευκολοτερα το καταλληλο περιβαλον. Οσο για την μαρκα, σιγουρα μια επωνυμη επιλογη, οπως π.χ Juwel, ειναι εγγυηση αλλα θα μπορουσες να δεις και κατι σε ιδιοκατασκευη απο καποιο εξειδικεμενο τεχνητη οποτε να ταιριαξει ακριβως και στις δικες σου απαιτησεις για διαστασεις. Αν θελεις μπορω να σου στοιχει αεπικοινωνιας καταστηματος που ξερω πως κατασκευαζει ενυδρεια με πολυ καλη ποιοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 19 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 19 Αυγούστου 2013 μπορει να τα στειλει παντου? και προηγουμενος σε 60λ τον ειχα οτι χανοταν και δεν τον εβλεπα αληθεια ειναι οποτε να παω σε 30λ η 20? επισης πηγα σε ενα πετ σοπ και οταν ζητησα ενυδρειο για μονομαχο μου εδειξαν τις γυαλες .πηρα λοιπον τηλεφωνο σε αυτο που ψωνιζω σχεδον καθε εβδομαδα και μ ειπε εχει φερει καλα κομματια οποτε θα παω να τα δω σε λιγη ωρααν δεν μ αρεσει κατι να μου στειλεις πμ το μαγαζι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 19 Αυγούστου 2013 #6 Share 19 Αυγούστου 2013 αν θελεις να τον βλεπεις τον μονομαχο ασχετα αν αισθανεται ανετα το ψαρακι μπορεις να πας και σε αυτο http://www.sicce.com/prodottiDettaglio_eng.php/prodotto=moby-dick-25-l/idprodotto=23 και να του φτιαξεις ενα ομορφο πλην στενο σπιτη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 19 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 19 Αυγούστου 2013 θα προτειμουσα κατι μακρυ και οχι ψιλο σε λιγο θα παω στο μαγαζι να δω αν μου αρεσει κατι αλλιως θα παραγγειλω κατι να μου το κατασκευασουν οπως θελω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 19 Αυγούστου 2013 #8 Share 19 Αυγούστου 2013 αυτο ειναι το καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Αυγούστου 2013 #9 Share 19 Αυγούστου 2013 Γενικά σαν ενυδρείο, εμένα τα 50-60 λίτρα είναι εντελώς άβολα. Σε περιορίζουν υπερβολικά στη επιλογή των ψαριών που μπορείς να "φιλοξενησεις". Είναι μεγάλο για έναν μονομάχο. Όχι πως θα χαλαστεί ο ίδιος αλλά στον ιδιοκτήτη του θα φαίνεται πολύ άδειο. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που είναι φανατικοί φίλοι των μονομάχων, ωστόσο για τους περισσότερους από εμάς είναι ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι να πάμε σε κάποιο άλλο είδος. Και όταν αποφασίσουμε να κάνουμε την αλλαγή, θα δυσκολευτούν πολύ να βρούμε κατάλληλους κατοίκους. Αν πάμε σε κοπαδοψαρα, θα πρέπει να ψάξουμε κάποιο ιδιαίτερα μικρό είδος για να έχουμε ένα ικανοποιητικό σε μέγεθος κοπάδι. Περιοριζόμαστε λοιπόν σε κάποιες νανοκιχλιδες μικρού μεγέθους και όχι ιδιαίτερα επιθετικού χαρακτήρα. Ή σε κάποιο αλλο μικρό λαβυρινθοψαρο σε χαρεμάκι . Καλύτερα λοιπόν για εναν αρχαριο που θελει να ασχοληθει με μονομάχο ένα σχετικά μικρό ενυδρεία και ακόμα καλύτερα ένα φτιαχτούν ενυδρείο με καταλύτες διαστάσεις (μεγαλύτερη επιφάνεια και σχετικά μικρό βάθος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 19 Αυγούστου 2013 Author #10 Share 19 Αυγούστου 2013 (edited) τον μονομαχο τον εχω περιπου 1,5 χρονο το ενυδρειακι το θελω καθαρα για μονομαχο και οχι αλλα ψαρια στο αμμεσο μελλον μολις μετακομισω θα κανω αγορα ενος μεγαλου ενυδρειου 300+ για οσκαρ ! πηγα τελικα στο μαγαζι και δεν μου αρεσε κατι γτ δεν ειχαν ερθει ολα μου εδειξαν καποια στον υπολογιστη και διαλεξα ενα περιπου 35 λιτρα με μακρος περιμενω μεχρι την πεμπτη να το φερουν ...! Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2013 - AngelinaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Αυγούστου 2013 #11 Share 19 Αυγούστου 2013 Από τον μονομαχουλη στα θηρία πας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 19 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 19 Αυγούστου 2013 ηθελα χρυσοψαρα στο μεγαλο αλλα αλλαξα γνωμη μολις ειδα τα οσκαρ τα λατρεψα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος