xams 19 Αυγούστου 2013 #1 Share 19 Αυγούστου 2013 Και το βασικότερο που με απασχολεί, από που να αγοράσω το μονομάχο μου για να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιής και χωρίς προβλήματα; Μου έχουν πει για ένα κατάστημα στην κηφισιά που τους έχει σε ξεχωριστά ενυδρειάκια και όχι σε ποτήρια. Έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε ή εδώ ή σε πμ; (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρουμε καταστήματα) Υπάρχει τρόπος να βρω κάποιον halfmoon tail με αυτές τις εντυπωσιακές ουρές στην αττική; Ξέρει κάποιος; Μόνο με παραγγελία από έξω; Έχει πάρει κάποιος; Αντέχουν στη μεταφορά; Ουφφφφφ πολλές ερωτήσεις! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Αυγούστου 2013 #2 Share 19 Αυγούστου 2013 (edited) Απο αναπαραγωγη χομπιστα. Το ποτηρακι κλπ δεν ειναι τιποτα μπροστα στο σακουλακι που ταξιδευουν, με μια κουταλια νερο και methylene blue, 500 ψαρια σε μια κουτα το ενα πανω στο αλλο. ή παραγγελια απο το aquabid που θα ερθει μονο του το ψαρι σε αξιοπρεπη και ασφαλη συσκευασια. http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/auction.cgi?fwbettashm Οτι πληρωνεις παιρνεις Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2013 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xams 19 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 19 Αυγούστου 2013 Υπάρχει χομπίστας εδώ που αναπαράγει μονομάχους; Κάποιο παραπάνω στοιχείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xams 22 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 22 Αυγούστου 2013 Κανείς εδώ που να αναπαράγει μονομάχους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 28 Αυγούστου 2013 #5 Share 28 Αυγούστου 2013 Κανείς εδώ που να αναπαράγει μονομάχους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος