Jump to content

Πετ Σοπ Στο Ισραήλ

Recommended Posts

Kαι εγώ παιδιά πάνω κάτω συμφωνώ με τον Χρήστο. Εδώ στο Βόλο έχουμε γύρω στα 15 πετ σοπ και αντε 1-2 να αγαπάνε πραγματικά την δουλειά τους...ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει οτι οι ξένοι είναι καλύτεροι...Ο Ελληνας όταν θέλει ΜΠΟΡΕΙ να είναι ο καλύτερος, απλώς βαριέται και όταν δεν υπάρχει κίνητρο γίνεται απαθής. Εχω γυρίσει την μιση Ευρώπη, λογω δουλειας παλιοτερα πηγα και Η.Π.Α. , Νοτια Αμερικη και Β. Αφρική. Παντου βρηκα και απο κάποιο πετ σοπ να χαζεψω λίγο..Το καλυτερο πετ σοπ όμως το βρηκα στην....Πτολεμαίδα! Ενα πολυ μικρό πετ σοπ αλλα το πιο καθαρο και περιποιημενο που εχω δει ποτε, το παιδί που το είχε φαινότανε οτι λατρευε το επαγγελμά του και κυρίως αν ρώταγες κάτι που δεν ήξερε σου έλεγε απλά: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ! Σε πόσα πετσοπ εχετε ρωτησει κάτι και να σας πουν οτι δεν ξέρουν κάτι?? Τέλος πάντων, είναι μεγάλη η συζήτηση. Η γνώση είναι δύναμη και οι Έλληνες για πράγματα που αγαπούν συνήθως γνωρίζουν. Προσωπικά ενώ ξέρω πολύ καλά Αγγλικά θα μπορούσα να μπώ σε ξένο φόρουμ αλλά εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια το aquazone και δεν το μετάνιωσα. :bigemo_harabe_net-146:

• Like 1

εγω ειχα παει σε 2 πετ σοπ στο εξωτερικο ενα στις ΗΠΑ και στην Αυστρια στην καλιφορνια λοιπον σε γνωστη αλυσιδα τεραστιο μαγαζι με τα παντα μεσα οτι ειδος φυτο και ψαριου ,ενυδρειου ηθελες μιλαμε τα παντα για τα ζωα αλλα το κακο ειναι οτι τα λιτρα ηταν οτι να ναι πολυ μειωμενα για τα ψαρια εκτος απο τα χρυσοψαρα που επαθα πλακα γιατι λενε οτι κατω απο 100 λιτρα δεν μπαινει αν και πουλουσαν και μερικα σε γυαλες..στην Αυστρια σαλτσμπουργκ ηταν αποκλειστικα μαγαζι με ψαρια και ηταν υπεροχο καθαρο και δεν πουλουσαν καν γυαλες ολα τα ενυδρεια 100 λιτρα και πανω και τα ψαρια πανεμορφα και ουτε ενα νεκρο αλλα δεν μπορω να πω πως ειχαν καλες γνωσεις οι υπαλληλοι..εδω στην ελλαδα που εχω παει σε πολλα αλλα εχω απογοητευτει πολυ αντε 2,3 μαγαζια να ηξεραν τι εκαναν!

• Like 1

αλλοι πανε καλιφορνια και αλλοι ουτε τα μαλγαρα δεν μπορουνε να περασουν....

α,ναι ξεχασα.για χομπι μιλαμε.

Μπορει στην Αθηνα να υπαρχει ανταγωνισμος αλλα τα πετσοπ που αξιζουν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου δυστοιχος..Τουλαχιστον εδω ακολουθουν καποιους κανονες υγιεινης για τα ψαρια και καποιους κανονες για τον χωρο που χρειαζεται ενα ψαρι.Στην Ελλαδα ακομη παλευουμε να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι οι μονομαχοι δεν πρεπει να ειναι σε ποτηρια..Φυσικα οταν ο Ελληνας θελει,μπορει να κανει πολλα πραγματα και μιλαω και για τους χομπιστες και για τα μαγαζια.

Χρηστο θυμαμαι καλα που σου ελεγα για το φυτο και πραγματικα δεν λεω οτι εχεις αδικο σ αυτα που λες απλα με 2-3 πραγματα μπορουσαν τα μαγαζια της Ελλαδας να γινουν πολυ καλυτερα.

Μπορει στην Αθηνα να υπαρχει ανταγωνισμος αλλα τα πετσοπ που αξιζουν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου δυστοιχος..Τουλαχιστον εδω ακολουθουν καποιους κανονες υγιεινης για τα ψαρια και καποιους κανονες για τον χωρο που χρειαζεται ενα ψαρι.Στην Ελλαδα ακομη παλευουμε να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι οι μονομαχοι δεν πρεπει να ειναι σε ποτηρια..Φυσικα οταν ο Ελληνας θελει,μπορει να κανει πολλα πραγματα και μιλαω και για τους χομπιστες και για τα μαγαζια.

Χρηστο θυμαμαι καλα που σου ελεγα για το φυτο και πραγματικα δεν λεω οτι εχεις αδικο σ αυτα που λες απλα με 2-3 πραγματα μπορουσαν τα μαγαζια της Ελλαδας να γινουν πολυ καλυτερα.

πολυ απλα γινεται το αντιθετο εκει εχουν καλα μαγαζια αλλα οι χομπιστες κανουν οτι να ναι εδω τα μαγαζια τα πιο πολλα ειναι οτι να ναι αλλα οι πιο πολλοι χομπιστες εχουν τα καταλληλα λιτρα και καλη φροντιδα..!

αλλοι πανε καλιφορνια και αλλοι ουτε τα μαλγαρα δεν μπορουνε να περασουν....

α,ναι ξεχασα.για χομπι μιλαμε.

σου ευχομαι καποτε να πας ! :sarcasm:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...