aquajimmy 19 Αυγούστου 2013 #1 Share 19 Αυγούστου 2013 Καλημέρα παιδιά και σορρυ που δεν εμπαινα ελειπα σε ταξιδι ισραήλ με την δουλειά !!! Θέλω να μου πείτε οποιος ξέρει καποιο είδος κιχλίδας μινι και ομορφο σαν τα κριμπένσις και τις RAM !!! Οποιος εχει καποιο είδος να το γράψει!!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspelasgos 19 Αυγούστου 2013 #2 Share 19 Αυγούστου 2013 APISTOGRAMMA (baenschi inka , cacatuoides , borelli , agassizii και αλλα 80 περιπου αναγνωρισμενα ειδη που ειναι αρκετα σπανιο να βρεθουν στη χωρα μας ) (απιστογραμμα ειναι και τα ραμιρεζι ) Αρκετα ενδιαφεροντα ψαρακια αλλα δυσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 19 Αυγούστου 2013 #3 Share 19 Αυγούστου 2013 Τα apisto είναι νομίζω αυτό που ταιριάζει στη περιγραφή που θές. Ψαράκια όμορφα, μικρά σε μέγεθος και με ενδιαφέρουσες συμπεριφορές. Σίγουρα δεν είναι απο τα "εύκολα" ψάρια αλλά με διάβασμα και προσοχή μπορούν να διατηρηθούν εύκολα. Μπορείς να βρείς πληροφορίες σε μια παρουσίαση που έχω γράψει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Αυγούστου 2013 #4 Share 19 Αυγούστου 2013 Αν μας ελεγες και σε τι ενυδρειο θα μπουν θα μας βοηθουσες περισσοτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 19 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 19 Αυγούστου 2013 Σε ΄240 λιτρα φυτεμένο πλήρες που αλλαζω ψαρωσύνθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 19 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 19 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ κωστα και φαντάζιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 19 Αυγούστου 2013 #7 Share 19 Αυγούστου 2013 Εγώ σε 240 λίτρα θα σου πρότεινα να βάλεις ένα κοπάδι ραμιρέζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Αυγούστου 2013 #8 Share 19 Αυγούστου 2013 Εγώ σε 240 λίτρα θα σου πρότεινα να βάλεις ένα κοπάδι ραμιρέζι Ενα κοπαδι πως θα βαλει?Αφου πανε σε ζευγαρια αυτα τα ψαρια και αν παιζει αρσενικος 2ος θα γινετε μακελιο..Εκτος αν ειναι πολυ φυτεμενο το ενυδρειο με πολλες κρυψωνες οπωτε μπορει να την γλυτωσει,αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο. Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα και τι μετρησεις εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 19 Αυγούστου 2013 #9 Share 19 Αυγούστου 2013 Στα πετ σοπ τα πουλάνε συνήθως πολύ μικρά σε ηλικία οπότε μπορεί να πάρει ένα κοπάδι και όταν δημιουργηθεί κάποιο ζευγάρι θα δώσει τα υπόλοιπα, και βέβαια να υπάρχουν και κρυψώνες όπως είπε ο ρασταφάριαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 19 Αυγούστου 2013 Author #10 Share 19 Αυγούστου 2013 εχω ενα ζευγάρι κριμπένσις που το σεπτέμβριο 8α το δωσω, και 6 ancistrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Αυγούστου 2013 #11 Share 19 Αυγούστου 2013 Στα πετ σοπ τα πουλάνε συνήθως πολύ μικρά σε ηλικία οπότε μπορεί να πάρει ένα κοπάδι και όταν δημιουργηθεί κάποιο ζευγάρι θα δώσει τα υπόλοιπα, και βέβαια να υπάρχουν και κρυψώνες όπως είπε ο ρασταφάριαν. Αυτός είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος να βγάλει κανείς ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι μπελάς μετά να πιάσει τα υπόλοιπα αλλά αξίζει τον κόπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος