Jump to content

Θελω Ψαρια Που Να Γενανε

Recommended Posts

Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια,λιγο προσοχη παρακαλω που ανοιγουμε τα θεματα.

Τα πιο "εύκολα" ψαράκια για αναπαραγωγή είναι τα ζοωτοκα. Ψάξε αν θες υλικό στην αντίστοιχη κατηγορία.

Επίσης αρκετά είδη κιχλιδων αναπαράγονται σχετικά εύκολα στο ενυδρείο. Φυσικά κάθε ψάρι έχει τις απαιτήσεις του και κανένας δε θα πρέπει με ελαφριά την καρδιά να θεωρείται εύκολο! Διάβασμα λοιπόν για κάθε πιθανή επιλογή που έχεις κατα νου. :)

Έγινε επεξεργασία - theodor72

προτεινω και εγω ζωοτοκα,,,(γκαπυ πλατυ, μολυ, εντλερ, ξιφοφορους) αυτα γεννανε ευκολα και ειναι και σχετικα ευκολα στην διατηρηση τους..

Πειτε ομως του ανθρωπου τα ζωοτοκα σε ποσα λιτρα το λιγοτερο μπορει να βαλει , τι γινεται με τις γεννες , τι γινεται αν εχει υπερβολικη ιχθυοφορτωση .

Καλες οι γεννες αλλα θες και λιτρα φιλε μου . Στα 60 λιτρα πχ μπορεις να βαλεις ενα αρσενικο και τρια θυληκα . Σκεψου ομως οτι η καθε γεννα , στα guppy τουλαχιστον ειναι πανω απο τριαντα γονοι . Για σκεψου λοιπον , τριαντα τεσσερα με πενηντα ψαρια σε 60 λιτρα . Η αμμωνια σου θα βαρεσει οχι κοκκινα , κατι πολυ παραπανω . Εκτος και αν εισαι με μια αποχη συνεχως στο χερι και τα βγαζεις εξω ωστε να τα δωσεις .

Αν εχεις και φυτα μεσα , ε , ενταξει , καλα κρασια ! Αντε συ να πιασεις τους γοννους που θα ειναι χωμενοι μεσα στα φυτα .

Πειτε ομως του ανθρωπου τα ζωοτοκα σε ποσα λιτρα το λιγοτερο μπορει να βαλει , τι γινεται με τις γεννες , τι γινεται αν εχει υπερβολικη ιχθυοφορτωση .

Εγώ του πρότεινα να ανατρέξει για πληροφορίες στην κατηγορία των ζωοτροφών. Αυτός είναι και ο λόγος υπάρξεις των κατηγοριών αλλά και του forum :)

Τελικά είναι ξάδερφος μου και του εξήγησα τα πάντα αλλά δεν έχει και τόση υπομονή δυστυχώς...Αλλά ευτυχώς έδωσε το κόι πίσω που είχε στο ενυδρείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...