JOHN1801 18 Αυγούστου 2013 #1 Share 18 Αυγούστου 2013 (edited) παιδες καλησπερα! εχω εδω και μια εβδομαδα που δεν μπορω να ανεβασω με τιποτα φωτογραφιες στο φορουμ,γιατι?? Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2013 - Mr_Zoo έγκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Αυγούστου 2013 #2 Share 19 Αυγούστου 2013 Μήπως απλά έχεις γεμίσει τον διαθέσιμο χώρο που σου δίνει η πλατφόρμα για upload attachment??? Έχεις δοκιμάσει να ανεβάσεις φωτό μέσω εξωτερικού συνδέσμου να δείς αν το δέχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 19 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 19 Αυγούστου 2013 και πως τις σβηνω απο εκει τις φωτογραφιες? δεν μου δινει τετοια δυνατοτητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 19 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 19 Αυγούστου 2013 οκ mr zoo ηταν το πρωτο που ειπες τελικα! απλα εκανα τη βλακεια και διεγραψα τις φωτο απο ολα τα post μου,δεν ηξερα οτι θα διαγραφουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος