blackj 18 Αυγούστου 2013 #1 Share 18 Αυγούστου 2013 πριν κανα μηνα ηγυναικα μου πηρε ενα μονομαχο μεσα σε μια μικρη γυαλα 2 λιτρων γιατι το ζητουσαν τα παιδια! προχθες πηραμε απο το τζαμπο μια γυαλα 20 λιτρων με φιλτρο γιατι το λυπομουν το ψαρακι σε τοσο στενο χωρο!θελω να ρωτησω1)καθε ποτε πρεπει να αλλαζω το νερο;2)το φιλτρο θελει καθε ποτε καθαρισμα η αλλαγη;(φυσιολογικα πρεπει να ειναι της πλακας για τα λεφτα του!)3)τι τροφη να δινω στο ψαρακι;4)μπορω να του βαλω παρεουλα και αν ναι τι;ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Αυγούστου 2013 #2 Share 18 Αυγούστου 2013 Καλημέρα ! Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα για το ενυδρείο. Επόμενη στάση στο προφίλ του μονομάχου. Θα χρειαστείς βιολογικό υλικό για το φιλτράκι σου. Μια επιλογή, είναι το siporax mini. Παρεούλα σε αυτά τα λίτρα, δυστυχώς δεν μπορείτε να βάλετε. Από τροφές μπορείς να κοιτάξεις σε κάποιο pet shop ειδικές για μονομάχους. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις, είναι ότι ο μονομάχος χρειάζεται ποικιλία στη διατροφή του. Επίσης, μια ημέρα την εβδομάδα καλό είναι να κάνει νηστεία ή να ταΐζεται με βρασμένο αποφλοιωμένο αρακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Αυγούστου 2013 #3 Share 18 Αυγούστου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 18 Αυγούστου 2013 #4 Share 18 Αυγούστου 2013 πριν κανα μηνα ηγυναικα μου πηρε ενα μονομαχο μεσα σε μια μικρη γυαλα 2 λιτρων γιατι το ζητουσαν τα παιδια! προχθες πηραμε απο το τζαμπο μια γυαλα 20 λιτρων με φιλτρο γιατι το λυπομουν το ψαρακι σε τοσο στενο χωρο!θελω να ρωτησω1)καθε ποτε πρεπει να αλλαζω το νερο;2)το φιλτρο θελει καθε ποτε καθαρισμα η αλλαγη;(φυσιολογικα πρεπει να ειναι της πλακας για τα λεφτα του!)3)τι τροφη να δινω στο ψαρακι;4)μπορω να του βαλω παρεουλα και αν ναι τι;ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! μπραβο σας που αποφασισατε να μην κρατησετε τον μονομαχο στην γυαλα κ του πηρατε ενυδρειο!ειναι πολυ ομορφο ψαρακι κ με προσωπικοτητα!8α σας ξετρελανει!το σημαντικο ειναι να στρωθει το ενυδρειο(κυκλος αζωτου)διαβασε τισ μεθοδους που εχει εδω στο σαιτ κ διαλεξε ποιος ειναι πιο προσιτος σε εσενα.απο συγκατοικους μονο καποιο σαλιγκαρακι μπαινει που τρωει κ την αλγη απο το ενυδρειο.στο δικο μου φιλτρο εχω ενυδριακο βαμβακι, siporax mini.και ενα κομματι μπλε σφουγγαρι.πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.το νερο ειναι πεντακαθαρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Αυγούστου 2013 #5 Share 18 Αυγούστου 2013 Για σαλιγκάρι δεν θα το πρότεινα, τα λίτρα είναι πολύ λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος