piki 17 Αυγούστου 2013 #1 Share 17 Αυγούστου 2013 (edited) γεια σας!βρηκα αυτο το προιον σε ενα σαιτ στο ιντερνετ,συγκεκριμενα στο http://www.animalstation.gr.λεει οτι ειναι θρυμματισμένα φύλλα αμυγδάλων θάλασσας (catappa Terminalia) που βελτιώνουν φυσικά την ποιότητα νερού. Το Ketapang προσθέτει τις φυσικές τανίνες στο νερό, οι οποίες χαμηλώνουν ελαφρώς το επίπεδο pH και βοηθούν στο να δημιουργηθεί το αποκαλούμενο μαύρο νερό. το εχει δοκιμασει καποιος?ειναι καλο?σκεφτομαι να το παραγειλω Έγινε επεξεργασία 17 Αυγούστου 2013 - piki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Αυγούστου 2013 #2 Share 17 Αυγούστου 2013 Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δοκιμάσει σκέτα φύλλα. Φαντάζομαι ότι και αυτό το προϊόν, κάνει την ίδια δουλειά. Τι ψαράκια έχεις στο ενυδρείο σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 17 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 17 Αυγούστου 2013 Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δοκιμάσει σκέτα φύλλα. Φαντάζομαι ότι και αυτό το προϊόν, κάνει την ίδια δουλειά. Τι ψαράκια έχεις στο ενυδρείο σου ; ενα μονομαχο εχω σε 30 λιτρα.διαβασα οτι τα καταπα βοηθουν το νερο του μονομαχου να ερθει πιο κοντα στο φυσικο του περιβαλλον κ ελεγα να βαλω.βεβαια η σιγκεκριμενη συσκευασια λεει οτι ειναι σε φακελακι κ πρεπει να μπαινει σε ενυδρειο 100 με 150 λιτρα.δεν ξερω αν κανει για το δικο μου που ειναι μικρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Αυγούστου 2013 #4 Share 17 Αυγούστου 2013 Σε 30 λίτρα δε θα το συνιστούσα.... Θα μαλακώσει υπερβολικά το νερό και θα έχεις πρόβλημα με τις τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος