Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #1 Share 16 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Η microsorum pteropus σε κάποια φύλλα της έχει πετάξει μικρα καινουρια φυλλαράκια. Στα ιδια σημεία πανω στα φύλλα, απο την κάτω πλευρα τους, έχει πετάξει κατι μακριές μαύρες ρίζες. Τα νέα φύλλα ειναι περίπου στα 2-3 εκατοστα. Αυτα τα νέα φύλλα τα κόβω για να φτιάξω νέο φυτό; Αν ναι σε ποια φάση το κάνω; Πόσο μεγάλα πρέπει να γίνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 16 Αυγούστου 2013 #2 Share 16 Αυγούστου 2013 Μιλάμε για κάτι τέτοιο; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=23938&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 16 Αυγούστου 2013 Ακριβώς αυτό. Κάτσε να ανεβάσω φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 16 Αυγούστου 2013 Τα νέα φυλλαράκια τα βλέπεις απο πανω κι απο κάτω τις ρίζες. Δε ξέρω αν τα ξεχωρίσεις καλα γιατι η φωτο δεν ειναι και τόσο ξεκάθαρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Αυγούστου 2013 #5 Share 16 Αυγούστου 2013 Όποτε γουστάρεις εσύ τα αποσπάς και τα δένεις όπου αλλού θέλεις καλό είναι όμως να γίνουν 2-3 για ποιο γρήγορη ανάπτυξη αλλά αν σε ενοχλούν αισθητικά μπορείς να τα αποσπάσεις και ποιο νωρίς δεν θα πάθουν τίποτα, απλά αν είναι πολύ μικρά δύσκολα θα μπορέσεις να τα δέσεις σε κάποιο διακοσμητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 16 Αυγούστου 2013 Δε με ενοχλούν καθόλου αισθητικά. Ίσα ισα που θέλω να τα αποσπάσω στην ώρα τους γι' αυτο και ρωτάω ποτε ειναι η κατάλληλη στιγμή. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Αυγούστου 2013 #7 Share 16 Αυγούστου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83298 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 16 Αυγούστου 2013 #8 Share 16 Αυγούστου 2013 Εγω τα αφηνω να γινουν 4-5 εκατοστα ,εχω παρατηρησει οτι αναπτυσονται καλυτερα μετα,αν τα κοψεις πολυ μικρα νομιζω οτι αργουν πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος