niknik 15 Αυγούστου 2013 #1 Share 15 Αυγούστου 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IWChbrRs2F0 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Αυγούστου 2013 Author #2 Share 15 Αυγούστου 2013 part 2 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Or8PBg0Ki7E 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Αυγούστου 2013 #3 Share 15 Αυγούστου 2013 Νικο πες μου οτι ειχες παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 16 Αυγούστου 2013 Νικο πες μου οτι ειχες παει? μεσα ημουν οπως σωστα φανταζεσε ...απλα πανεμορφα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #5 Share 16 Αυγούστου 2013 Έχω δει τέτοιο σόου στο εξωτερικό αλλα τα λυπάμαι ρε φίλε. Εντάξει κι εγω έχω ψαράκια σε αιχμαλωσία αλλα δε τα υποχρεωνω (με διάφορες απάνθρωπες μεθόδους) να με διασκεδάζουν. Δε ξέρω, είμαι κατά όλων αυτών των τρόπων διασκέδασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 16 Αυγούστου 2013 #6 Share 16 Αυγούστου 2013 Έχω δει τέτοιο σόου στο εξωτερικό αλλα τα λυπάμαι ρε φίλε. Εντάξει κι εγω έχω ψαράκια σε αιχμαλωσία αλλα δε τα υποχρεωνω (. Δε ξέρω, είμαι κατά όλων αυτών των τρόπων διασκέδασης. Kαι εγω το ιδιο υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα για να διασκεδασεις!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #7 Share 16 Αυγούστου 2013 Η αλήθεια είναι ότι το σόου ήταν φανταστικό αλλα οταν μου την "παράσταση" συζήτησα με τη γυναίκα μου το πως ο άνθρωπος κατάφερε 5-6 κήτη να κάνουν τέτοια πράγματα και έχοντας δει σε ντοκιμαντέρ σχετικά θέματα, έφριξα λίγο ειναι η αλήθεια. Τα λυπηθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 16 Αυγούστου 2013 #8 Share 16 Αυγούστου 2013 Η αλήθεια είναι ότι το σόου ήταν φανταστικό αλλα οταν μου την "παράσταση" συζήτησα με τη γυναίκα μου το πως ο άνθρωπος κατάφερε 5-6 κήτη να κάνουν τέτοια πράγματα και έχοντας δει σε ντοκιμαντέρ σχετικά θέματα, έφριξα λίγο ειναι η αλήθεια. Τα λυπηθηκα. Για αυτο ακριβως το λογο δεν πρεπει να παει κανενας ποσο κιολας να πληρωνεις για να βλεπεις το αποτελεσμα του βασανισμου και τι κανουν ολων τον ειδων τα ζωα δελφινια ,φωκιες, στο τσιρκο και σε πολλα αλλα για να μην υποστουν τα ιδια Ελεως πια ξυπνησται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #9 Share 16 Αυγούστου 2013 (edited) Εν τω μεταξύ μετράω στο βίντεο τουλάχιστον 15 δελφίνια τα οποία ζούν σε πόσα κυβικά νερό;;;; είναι κάτι σαν τον χομπίστα που έχει σε ενυδρείο 60 λίτρων 5-6 σκαλάρια και οι έμπειροι τον μαλώνουν για ευνόητους λόγους. Μόνο που εδώ δεν έχουμε σκαλάρια! κάνουν άλματα, πηδούν μέσα από στεφάνια, παίζουν (?), κολυμπάνε ανάποδα και κάνουν ακροβατικά αλλά αν είχαν μιλιά πόσα πράγματα θα μαθαίναμε για το τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Έγινε επεξεργασία 16 Αυγούστου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Αυγούστου 2013 #10 Share 16 Αυγούστου 2013 Sorry παιδες, αλλα ειστε φαουλ...η εκπαιδευση μπορει να γινει με ΄ολλους τροπους και πολλοι απο αυτους δεν ειναι καθολου δυσαρεστοι...εαν πρεπει να σταματησοθμε τις εκπαιδευσης στα δελφινια και στις φωκιες, ας σταμτησουμε να εχουμε ενυδρεια, σκυλους, γατες, χαμστερ, παπαγαλους(ειδηκα μακαο με την αλυσιδα στο ποδι!!) ζωωλογικους κοιπους γενικα, οπως και ενυδρεια τεραστιων διαστασεων, περιστερια και οτι αλλο μπορει να ξεχναω... Καποια απο εμας αυτα τα πλασματα δεν θα τα βλεπαμε ουτε ζωγραφιστα εαν δεν υπηρχαν τετοια μεροι..κανουν αλματα, τουμπες κτλπ γιατι μπορουν και ειναι πανεξυπνα, οχι γιατι τα εχουν με τον φοβο και το ξυλο(γιατι εγω αυτες ξερω για απανθρωπες τεχνικες).... Κατανοω εν μεροι οτι καποιοι μπορουν να πουν οτι ειναι αλητιες ολα αυτα που κανουν στα ζωντανα, εγω απλα θα ρωτησω, εκεινοι τη κανουν με τους συναθρωπους τους;; Αα και κατι αλλο, οι εγκαταστασης που εχουν στο Αττικο Ζωολογικο παρκο στα σπατα ειναι απιστευτες και πολυεξοδες(ρευμα, συντηριση κτλπ), οποτε μην συγκρινουμε τα ενυδρεια μας με τις πισιναρες που εχουνε εκει, επισης τα δελφινια ειναι πολλα απο περσι γιατι φιλοξενουν 7 αν θυμαμαι καλα απο εναν αλλον κηπο του εξωτερικου λογο ανακαινησεις του..... Φιλικα ολα αυτα :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #11 Share 16 Αυγούστου 2013 Φίλε μου δε συγκρινω τα ενυδρεια μας με τις πισινάρες που έχουν εκει αλλα οσο πισινάρες όπως λες και να ειναι, σίγουρα δεν ειναι πελάγη που χρειάζονται τα 15 δελφίνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Αυγούστου 2013 #12 Share 16 Αυγούστου 2013 Κοιτα οτι και να γινει οταν οι καιροι και οι πολιτησμοι φτανουν σε σημειο να εχουν καθε ειδους πλασματος υπο αιχμαλωσια, για διαφορους λογους ψυχαγωγιας και επαφης του ανθρωπου της πολης με την φυση, τοτε δεν μπορουμε να κανουμε συγκρισεις στο τι ειναι καλητερο ανεξαρτητος πλασματος, απο εκει και περα πρεπει να του παρεχει ο εκαστοτε υπευθηνος οτι καλητερο μπορει απο θεμα υγειηνης και προστασιας..... Ολα ξεκινανε απο τον ανθρωπο και καταληγουν σε εκεινων και κρινομαστε απ τις πραξεις μας, εαν τα δελφινια πχ κακοπερναγανε(τροπος του λεγειν) τοτε το παρκο θα ειχε κλειση προ πολλου και ο ιδιοκτητης θα ειχε απελαθει(νομιζω ειναι Γαλλος).... Τεσπα ειπα μια γνωμη και εγω γιατι εχω παει στο παρκο, ολα ηταν αψογα, καθαρα, πολυ καλες τιμες εισητηριου(που ολα πανε προς τα ζωα και μετα στο προσωπικο γιατι παιζει πολυς εθελοντισμος), ειναι πολυ ευχαριστω περιβαλον γενικα και ετοιμαζουν ενυδρειακο κοσμο και παλαιοντολογικο(δεινοσαυροι κτλπ).....αξιζει να παει οποιος μπορει να δει και μερικα ζωακια και πουλακια που εφαγε ο ανθρωπας και λογο αυτων το παρκων καποια επιζουν ακομα(αμερικανικος αετος, λευκη κουκουβαγια, λευκα λιονταρια κτλπ)..... ΥΓ: δεν κανω διαφημισει, απλα αξιζει καθε σεντ το ολο θεμα και παιζει προσφορα γνωστης εταιριας κινητης τηλεφωνιας για 1+1.....εκτος δελφιναριου :-Ρ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #13 Share 16 Αυγούστου 2013 Κοιτα οτι και να γινει οταν οι καιροι και οι πολιτησμοι φτανουν σε σημειο να εχουν καθε ειδους πλασματος υπο αιχμαλωσια, για διαφορους λογους ψυχαγωγιας και επαφης του ανθρωπου της πολης με την φυση, τοτε δεν μπορουμε να κανουμε συγκρισεις στο τι ειναι καλητερο ανεξαρτητος πλασματος, απο εκει και περα πρεπει να του παρεχει ο εκαστοτε υπευθηνος οτι καλητερο μπορει απο θεμα υγειηνης και προστασιας..... Ολα ξεκινανε απο τον ανθρωπο και καταληγουν σε εκεινων και κρινομαστε απ τις πραξεις μας, εαν τα δελφινια πχ κακοπερναγανε(τροπος του λεγειν) τοτε το παρκο θα ειχε κλειση προ πολλου και ο ιδιοκτητης θα ειχε απελαθει(νομιζω ειναι Γαλλος).... Τεσπα ειπα μια γνωμη και εγω γιατι εχω παει στο παρκο, ολα ηταν αψογα, καθαρα, πολυ καλες τιμες εισητηριου(που ολα πανε προς τα ζωα και μετα στο προσωπικο γιατι παιζει πολυς εθελοντισμος), ειναι πολυ ευχαριστω περιβαλον γενικα και ετοιμαζουν ενυδρειακο κοσμο και παλαιοντολογικο(δεινοσαυροι κτλπ).....αξιζει να παει οποιος μπορει να δει και μερικα ζωακια και πουλακια που εφαγε ο ανθρωπας και λογο αυτων το παρκων καποια επιζουν ακομα(αμερικανικος αετος, λευκη κουκουβαγια, λευκα λιονταρια κτλπ)..... ΥΓ: δεν κανω διαφημισει, απλα αξιζει καθε σεντ το ολο θεμα και παιζει προσφορα γνωστης εταιριας κινητης τηλεφωνιας για 1+1.....εκτος δελφιναριου :-Ρ ....γιατί, τα ρώτησε κανένας και είπαν το αντίθετο; Όπως το βλέπει κανείς φίλε Akridas66 και σέβομαι τη γνώμη σου. Ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του. Εγώ ξέρω πάντως οτι το δελφίνι είναι μεν πανέξυπνο αλλά οχι τόσο ωστε να του πεις "κολύμπα με την όπισθεν και το σώμα έξω από το νερό χτυπώντας μόνο την ουρά στην επιφάνεια και αφού τελειώσεις έναν πλήρη κύκλο της πισίνας, βούτα μια στα βαθιά και πήδα όσο πιο ψηλά μπορείς και μόλις ο κόσμος ξεσπάσει σε χειροκροτήματα κάνε μια υπόκλιση" .... και να το κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 16 Αυγούστου 2013 #14 Share 16 Αυγούστου 2013 Ελπίζω να έχετε πάει στο Αττικό Πάρκο και να έχετε δείτε τα δελφίνια και τους θαλάσσιους ελέφαντες. Πριν χρόνια είχα την τύχη να δω αντίστοιχο πάρκο στη Βαλένθια. Έχω πάει τέσσερις φορές μέχρι τώρα στο πάρκο - πουθενά δεν υπήρχε βια ή βασανισμός στα ζωα. Υπάρχει και δελφινάκι που έχει γεννηθεί στις εγκαταστάσεις. Αν βρεθείτε στην περιοχή και έχετε και πιτσιρίκια μαζί θα κάνετε μια υπέροχη βόλτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #15 Share 16 Αυγούστου 2013 (edited) Ελπίζω να έχετε πάει στο Αττικό Πάρκο και να έχετε δείτε τα δελφίνια και τους θαλάσσιους ελέφαντες. Πριν χρόνια είχα την τύχη να δω αντίστοιχο πάρκο στη Βαλένθια. Έχω πάει τέσσερις φορές μέχρι τώρα στο πάρκο - πουθενά δεν υπήρχε βια ή βασανισμός στα ζωα. Υπάρχει και δελφινάκι που έχει γεννηθεί στις εγκαταστάσεις. Αν βρεθείτε στην περιοχή και έχετε και πιτσιρίκια μαζί θα κάνετε μια υπέροχη βόλτα. Φίλε μου πληρώνεις για να δεις ζώα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, σπάνια ζώα, όμορφα και παράξενα ζώα που είμαι σίγουρος πως αν και σε αιχμαλωσία, τους έχουν φτιάξει ενα όμορφο και οσο πιο φυσικό περιβάλλον γινεται. Το Αττικό Πάρκο ειναι πράγματι ενα στολίδι. Απο την άλλη όμως δε θα έπρεπε πληρώνεις για να δεις αυτα τα ζώα να κάνουν πράγματα που δε θα έκαναν στη φύση γιατι δε θα υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να τα κάνουν, γιατι δε πρέπει να τα κάνουν διότι δεν ειναι στη φύση τους να τα κάνουν. Φυσικά δε θα πλήρωνες για να δεις βία και κακομεταχείριση, δε θα το έκαναν ποτε μπροστά σου, θα ήταν τουλάχιστον ανόητο. Το κάνουν ενδεχομένως οταν κλείνουν οι πόρτες, οταν πέφτει που λέμε η αυλαία του σόου. Τότε ξέρεις τι γινεται; Ξέρεις πως τα δελφίνια ή οι φωλιές θα μάθουν τα καινουρια κόλπα που θα παρουσιάσουν την επόμενη εβδομάδα; Εγω δεν είμαι σίγουρος αλλα με το διάλογο και με συμφωνίες σίγουρα δε θα τα μάθουν. Καλο θα ήταν οι ζωολογικοί κήποι να περιοριστούν στην επίδειξη, παρουσίαση, όπως θέλεις πές το, των ζώων και να μην εξελίσσονται σιγά σιγά σε τσίρκο!.....μιλάω για όλα τα πάρκα και παγκοσμίως γιατι κι εγω στην Τενεριφη είχα δει τέτοιο σόου μέσα σε εναν απο τους πιο μεγάλους κήπους της Ευρώπης. Έγινε επεξεργασία 16 Αυγούστου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Αυγούστου 2013 Author #16 Share 18 Αυγούστου 2013 και μια φωτο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 19 Αυγούστου 2013 #17 Share 19 Αυγούστου 2013 Φίλε μου πληρώνεις για να δεις ζώα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, σπάνια ζώα, όμορφα και παράξενα ζώα που είμαι σίγουρος πως αν και σε αιχμαλωσία, τους έχουν φτιάξει ενα όμορφο και οσο πιο φυσικό περιβάλλον γινεται. Το Αττικό Πάρκο ειναι πράγματι ενα στολίδι. Απο την άλλη όμως δε θα έπρεπε πληρώνεις για να δεις αυτα τα ζώα να κάνουν πράγματα που δε θα έκαναν στη φύση γιατι δε θα υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να τα κάνουν, γιατι δε πρέπει να τα κάνουν διότι δεν ειναι στη φύση τους να τα κάνουν. Φυσικά δε θα πλήρωνες για να δεις βία και κακομεταχείριση, δε θα το έκαναν ποτε μπροστά σου, θα ήταν τουλάχιστον ανόητο. Το κάνουν ενδεχομένως οταν κλείνουν οι πόρτες, οταν πέφτει που λέμε η αυλαία του σόου. Τότε ξέρεις τι γινεται; Ξέρεις πως τα δελφίνια ή οι φωλιές θα μάθουν τα καινουρια κόλπα που θα παρουσιάσουν την επόμενη εβδομάδα; Εγω δεν είμαι σίγουρος αλλα με το διάλογο και με συμφωνίες σίγουρα δε θα τα μάθουν. Καλο θα ήταν οι ζωολογικοί κήποι να περιοριστούν στην επίδειξη, παρουσίαση, όπως θέλεις πές το, των ζώων και να μην εξελίσσονται σιγά σιγά σε τσίρκο!.....μιλάω για όλα τα πάρκα και παγκοσμίως γιατι κι εγω στην Τενεριφη είχα δει τέτοιο σόου μέσα σε εναν απο τους πιο μεγάλους κήπους της Ευρώπης. Kαλημερα φιλε μου λοιπον οπως λεει μια παροιμια στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Αυγούστου 2013 Author #18 Share 19 Αυγούστου 2013 Kαλημερα φιλε μου λοιπον οπως λεει μια παροιμια στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!!!!!!!! που σημαινει?τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Αυγούστου 2013 #19 Share 19 Αυγούστου 2013 που σημαινει?τι εννοεις? Πιθανολογώ δεν αναφέρεται στο ποστ σου ή σε εσένα προσωπικά αλλά στο γεγονός της κακοποίησης των ζώων που γίνεται στα τσίρκο και σε πάρκα, πράγμα για το οποίο πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων έχουν πάμπολλες φορές αντιδράσει προκαλώντας κινητοποιήσεις - πορείες διαμαρτυρίας και ενημέρωση του κοινού μέσα από σποτ (τηλεόραση και διαδύκτιο), έντυπα μέσα κτλ και παρ' όλα αυτά η βιομηχανία διασκέδασης του κόσμου μέσω αυτού του τρόπου συνεχιζει ανεμπόδιστη απο κρατική παρέμβαση (σε τρίτοκοσμικές χώρες τουλάχιστον όπως η Ελλάδα) και εφαρμγή του νόμου (πολλές φορές ελλείψη αυτού.....χα, όπως στην Ελλάδα). Ο κόσμος δε, ο ευαίσθητος κατά τ' άλλα απέναντι στα ζώα αφού ο κάθε ένας έχει και ενα pet στο σπίτι του (μέχρι να το βαρεθεί και να το πετάξει σε κανα κάδο ή να το παρατήσει σε κανα βουνό), συνεχίζει να διασκεδάζει με τα ζώα που κάνουν τούμπες και τον χαιρετάνε κουνώντας τα πόδια και τις προβοσκίδες τους και άλλες φορές περπατώντας στα μπροστινά τους πόδια (φυσιολογικά πράγματα δηλαδή). Η πόρτα του κουφού φίλε niknik είναι η πόρτα του καθε ενός από εμάς.....περιττό να σου πώ δε, οτι το ποστ σου μου άναψε και πάλι φωτιές (και σε μισώ γι' αυτό ) για να επισκεφθώ το Αττικό Πάρκο , πράγμα που αναβάλλω δυο χρόνια τώρα....σε καμία των περιπτώσεων ωστόσο δε θα παρακολουθήσω το σόου με τα δελφίνια όσο χαριτωμένα και να είναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Αυγούστου 2013 #20 Share 19 Αυγούστου 2013 Το Αττικό Πάρκο μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και το σόου με τα δελφίνια και τις φώκιες. Είναι πολύ μεγάλο και τα ζώα δεν είναι στριμωγμένα σε μικρά κλουβάκια. Έχω την αίσθηση ότι οι εργαζόμενοι εκεί πραγματικά λατρεύουν την δουλειά τους και αγαπάνε τα ζώα. Το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να γνωρίζουμε, από τη μία είναι κρίμα τα ζωάκια να είναι στην αιχμαλωσία (όπως και τα δικά μας κατοικίδια, μερικά εκ των οποίων εκπαιδεύουμε), από την άλλη χάρη σε τέτοια πάρκα έχουν διασωθεί είδη που παραλίγο να εξαφανίσει ο άνθρωπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Αυγούστου 2013 Author #21 Share 19 Αυγούστου 2013 Πιθανολογώ δεν αναφέρεται στο ποστ σου ή σε εσένα προσωπικά αλλά στο γεγονός της κακοποίησης των ζώων που γίνεται στα τσίρκο και σε πάρκα, πράγμα για το οποίο πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων έχουν πάμπολλες φορές αντιδράσει προκαλώντας κινητοποιήσεις - πορείες διαμαρτυρίας και ενημέρωση του κοινού μέσα από σποτ (τηλεόραση και διαδύκτιο), έντυπα μέσα κτλ και παρ' όλα αυτά η βιομηχανία διασκέδασης του κόσμου μέσω αυτού του τρόπου συνεχιζει ανεμπόδιστη απο κρατική παρέμβαση (σε τρίτοκοσμικές χώρες τουλάχιστον όπως η Ελλάδα) και εφαρμγή του νόμου (πολλές φορές ελλείψη αυτού.....χα, όπως στην Ελλάδα). Ο κόσμος δε, ο ευαίσθητος κατά τ' άλλα απέναντι στα ζώα αφού ο κάθε ένας έχει και ενα pet στο σπίτι του (μέχρι να το βαρεθεί και να το πετάξει σε κανα κάδο ή να το παρατήσει σε κανα βουνό), συνεχίζει να διασκεδάζει με τα ζώα που κάνουν τούμπες και τον χαιρετάνε κουνώντας τα πόδια και τις προβοσκίδες τους και άλλες φορές περπατώντας στα μπροστινά τους πόδια (φυσιολογικά πράγματα δηλαδή). Η πόρτα του κουφού φίλε niknik είναι η πόρτα του καθε ενός από εμάς.....περιττό να σου πώ δε, οτι το ποστ σου μου άναψε και πάλι φωτιές (και σε μισώ γι' αυτό ) για να επισκεφθώ το Αττικό Πάρκο , πράγμα που αναβάλλω δυο χρόνια τώρα....σε καμία των περιπτώσεων ωστόσο δε θα παρακολουθήσω το σόου με τα δελφίνια όσο χαριτωμένα και να είναι ! περιττο να σου πω παρεμε τηλ να παμε μαζι και να τα πουμε οπως και να εχει με την δικια σου απαντηση σχολιασε και ειπε την παροιμια,οπως και να εχει εδω μεσα ανθρωπος που δεν αγαπαει τα ζωα δεν υπαρχει αλλα και οπου ανακατευετε ο ανθρωπος συνηθος προκαλει καταστροφες,ακρως αντιθετα λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Αυγούστου 2013 #22 Share 19 Αυγούστου 2013 Το Αττικό Πάρκο μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και το σόου με τα δελφίνια και τις φώκιες. Είναι πολύ μεγάλο και τα ζώα δεν είναι στριμωγμένα σε μικρά κλουβάκια. Έχω την αίσθηση ότι οι εργαζόμενοι εκεί πραγματικά λατρεύουν την δουλειά τους και αγαπάνε τα ζώα. Το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να γνωρίζουμε, από τη μία είναι κρίμα τα ζωάκια να είναι στην αιχμαλωσία (όπως και τα δικά μας κατοικίδια, μερικά εκ των οποίων εκπαιδεύουμε), από την άλλη χάρη σε τέτοια πάρκα έχουν διασωθεί είδη που παραλίγο να εξαφανίσει ο άνθρωπος. Τα ζώα αυτά έχουν γεννηθεί στην αιχμαλωσία. Αν τα αφήσουν στη φύση τώρα, δε θα επιβιώσουν. Προσωπικά πάντα με γοήτευαν τα πάρκα αλλά εκείνα που προσέφεραν ικανό χώρο και περιβάλλον στα ζωντανά. Δε μιλάμε για κλουβια ίσα ίσα να χωράει το ζώο να κάνει μια στροφή και πάλι βόλτα από την άλλη πλευρά. Έχω επισκεφθεί απίστευτα πάρκα σε διάφορα μέρη του κόσμου και θεωρώ το Αττικό Πάρκο (που δεν έχω πάει ακόμα!) ενα από τα πιο όμορφα, περιποιημένα και οργανωμένα που πολλά άλλα θα το ζήλευαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος