piki 15 Αυγούστου 2013 #1 Share 15 Αυγούστου 2013 γεια σας!απο χθες στην περιοχη που μενω εχουμε καυσωνα,η θερμοκρασια στο ενυδρειο με τον μονομαχο μου ειναι κολλημενη μονιμως στους 30,δεν ανεβαινει παραπανω.υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα στο ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Αυγούστου 2013 #2 Share 15 Αυγούστου 2013 Ναι υπαρχει!Αν ειναι για πολλες μερες η θερμοκρασια σε αυτο το σημειο το ψαρι σου θα εχει προβλημα.Αγορασε καποιο ανεμιστηρακι απο πετσοπ και βαλτο ωστε να πεσει σε κανονικα επιπεδα η θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Αυγούστου 2013 #3 Share 15 Αυγούστου 2013 (edited) ΟΙ 30C κατα την αποψη μου ειναι καλη θερμοκρασια για μονομαχο, ακομα και για ολο το καλοκαιρι. Παει και πιο πανω 2-3 βαθμους, αλλα οχι για πολυ καιρο. Εξαρταται φυσικα και απο την φυσικη κατασταση του καθε ψαριου. ΥΓ το χειμωνα, αν θες να αποφυγεις προβηματα, μην αφηνεις να πεφτει κατω απο 26-27C Εγω τους διατηρω σε 27-31C αναλογα την εποχη αλλα χωρις αποτομες μεταβολες. Έγινε επεξεργασία 15 Αυγούστου 2013 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 15 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 15 Αυγούστου 2013 δεν ανεβαινει πανω απο 30,το παρακολουθω συνεχεια.το ψαρι δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα.τρωει μια χαρα κ αλωνιζει ολο το ενυδρειο οπως εκανε κ πριν.οσο αναφορα τον θερμοστατη εννοειται πως εχω προμηθευτει κ θα μπει οταν αρχισει να πεφτει η θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος