Jump to content

Για 1 Ευρω Και Εικοσι Λεπτα !!!!!!!!!

Recommended Posts

αυτη ειναι η δικη μου γνωμη αλλα ας βρει μια λυση το δικαστηριο κριμα παντος το παιδι

Δικαστηριο ; Ποιο δικαστηριο ; Εννοεις αυτο που δικαζει τον Ακη απο περσι το Πασχα ;

αυτη ειναι η δικη μου γνωμη αλλα ας βρει μια λυση το δικαστηριο κριμα παντος το παιδι

Δε το συζητάμε για το παιδι που πήγε τσάμπα χαμένο αλλα το θεωρώ λάθος να βγάζουμε με σιγουρια συμπεράσματα οταν δε ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει. Για να καταλάβεις άκουσα δυο αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν δυο διαφορετικές εκδοχές όπως και μια συνέντευξη που έδωσε μια γυναίκα (σε εναν δημοσιοκάφρο παραπληροφορητή) και οταν τα είπε όλα όπως έγιναν σύμφωνα με τη δική της μαρτυρία, μετα αποκάλυψε πως δεν ήταν μέσα στο λεοφωρειο αλλα πήγε εκει λίγα λεπτα αργότερα. Ο κάθε ένας λέει τα δικά του. Η πλευρά του οργανισμού λέει τα δικά της, οι γονείς του θύματος επίσης τα δικα τους. Ας γίνει το δικαστήριο και εκει θα φανεί η αλήθεια. Τώρα το πως θα αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη τον ελεγκτή, ειναι ενα άλλο κεφάλαιο. Ανθρωποκτόνο πρόθεση πάντως ο άνθρωπος δεν είχε, μη τρελαθούμε και μη τυφλωνόμαδτε απο τη συγκίνηση και τα συναισθήματα.
  • Like 1

Το πατε το θεμα εκει που δεν πρεπει και που δεν επιτρεπετε απο τους κανονισμους..κανονιστε να πεσει λουκετο..

Δικαστηριο ; Ποιο δικαστηριο ; Εννοεις αυτο που δικαζει τον Ακη απο περσι το Πασχα ;

Τι μανία ειναι αυτή με τον Άκη ρε άνθρωπε;;;; Αχαχχαχαχα!

δεν το ειπα με σιγουρια βρε παιδια απλα κατι τετοιο πιστευω μπορει και το παιδια μονο του να εκανε αυτην την κινησει δεν ημουν μπροστα για να βγαλω συμπερασματα ουτε δικαστης ειμαι!~!

χαχαχαχ ο ακης θελει σκοτωμα !

Το πατε το θεμα εκει που δεν πρεπει και που δεν επιτρεπετε απο τους κανονισμους..κανονιστε να πεσει λουκετο..

Συγνώμη αλλα δεν έχω υπόψη μου τον συγκεκριμένο κανονισμό. Τι εννοείς;

....άστο, τώρα το 'πιασα!

Σα θεμα ειναι μια χαρα. Αν ειναι να διαγράφουν τα σεγκεκριμενα σχόλια μονο που αναφέρονται στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Συγνώμη αλλα δεν έχω υπόψη μου τον συγκεκριμένο κανονισμό. Τι εννοείς;

....άστο, τώρα το 'πιασα!

Δες τα πιο πανω ποστ και θα καταλαβεις...εκτος αν θελετε να σας βαλω τον κανονισμο να τον διαβασετε.

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

οκ δεν ειμαστε δικαστες οποτε ας σταματησουμε την διαμαχη !

οκ δεν ειμαστε δικαστες οποτε ας σταματησουμε την διαμαχη !

...αλλού ήταν το θεμα Angelina, οι διαφωνίες πρέπει να υπάρχουν αλλα ο Ραστα σε κάτι άλλο αναφέρεται και έχει δίκιο.

...αλλού ήταν το θεμα Angelina, οι διαφωνίες πρέπει να υπάρχουν αλλα ο Ραστα σε κάτι άλλο αναφέρεται και έχει δίκιο.

σε τι?

Χωρις να ξερω αλλα απο οτι καταλαβαινω επειδη αναφερθηκα σε συγκεκριμενο προσωπο .

Θα σας πω αμεσως αφου δεν εχετε καταλαβει γιατι πραγμα μιλαω.

Απο τους κανονισμους του φορουμ :

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Διαγραφή «Θεματικής Ενότητας» ή Δημοσίευσης Διαγραφή Θεματικής Ενότητας ή Δημοσίευσης γίνεται μόνον από τους διαχειριστές ή τους συντονιστές της κατηγορίας. Για να πραγματοποιηθεί διαγραφή πρέπει να συντελεί έστω ένας από τους κάτωθι λόγους : • Να είναι εκτός θέματος • Το δημοσίευμα να είναι προσβλητικό / υβριστικό • Να θίγονται ιερά • Μέσω του δημοσιεύματος να συντελεί έμμεση ή άμεση διακίνηση ή διαφήμιση πορνογραφικού υλικού, διαφημίσεων, πολιτικού περιεχομένου. • Μη συμμόρφωση με τις οδηγίες των διαχειριστών ή συντονιστών.

Έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια.....

Το θέμα κλειδώνει γιατί όπως φαίνεται δεν λαμβάνεται υπ όψιν τους κανονισμούς.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...