Jump to content

Για 1 Ευρω Και Εικοσι Λεπτα !!!!!!!!!

Recommended Posts

Κριμα το παληκαρι..μαλλον δεν περασε ποτε φτωχιες ο ελεγκτης και ειπε να εξαντλησει την αυστηροτητα του σε καποιον που θα μπορουσε να ειναι γιος του..Δωσε εξουσια στον ανθρωπο και θα δεις τον πραγματικο του χαρακτηρα..

Αυτοι ειμαστε πλεον κυριοι..............η Ελλαδα της ευρωπης......της ευρωπης των ουννων και των βαρβαρων!!!!!!!!

Δωσε στον μεσο ελληνα μια θεση 2 εκατοστα πανω απο τους αλλους και νομιζει οτι κραταει τον θεο απο τα .......

Αν δεν σαπισουν στην φυλακη αυτοι οι δυο πραγματικα δεν ξερω τι να πω...

Βρε παιδιά ας μη κάνουμε δικαστήριο εδώ. Ο ελεγκτής ή ο οδηγός τον εσπρωξαν απο το λεωφορείο; Εντάξει, εφάρμοσαν τη νομοθεσία ναι, για το ενα ευρώ μιας και προβλέπεται. Η αντίδραση του θύματος ήταν λογική; Μόνος του δεν πετάχτηκε απο μέσα; Ας μάθουμε πρώτα όλα τα στοιχεία του περιστατικού, τα πραγματικά περιστατικά και μετα βγάζουμε συμπεράσματα. Τα δικαστήρια γι' αυτό γίνονται. Το λάθος μας ειναι ότι ακούμε στα κανάλια αυτα που θα μας πουν και βγάζουμε συμπέρασμα. Εγω προσωπικα είμαι επιφυλακτικός πάντα σε κάτι τέτοια. Ούτε ελεγκτής είμαι, ούτε οδηγός.

• Like 1

Βρε παιδιά ας μη κάνουμε δικαστήριο εδώ. Ο ελεγκτής ή ο οδηγός τον εσπρωξαν απο το λεωφορείο; Εντάξει, εφάρμοσαν τη νομοθεσία ναι, για το ενα ευρώ μιας και προβλέπεται. Η αντίδραση του θύματος ήταν λογική; Μόνος του δεν πετάχτηκε απο μέσα; Ας μάθουμε πρώτα όλα τα στοιχεία του περιστατικού, τα πραγματικά περιστατικά και μετα βγάζουμε συμπεράσματα. Τα δικαστήρια γι' αυτό γίνονται. Το λάθος μας ειναι ότι ακούμε στα κανάλια αυτα που θα μας πουν και βγάζουμε συμπέρασμα. Εγω προσωπικα είμαι επιφυλακτικός πάντα σε κάτι τέτοια. Ούτε ελεγκτής είμαι, ούτε οδηγός.

απλα τα συμπερασματα ειναι ευκολα, ας περιμενουμε να μαθουμε τι ακριβως εγινε γιατι μπροστα δεν ηταν κανενας μας και οι πληροφοριες ειναι πολλες και διαφορετικες μεταξυ τους.

κριμα βεβαια για μια ζωη χαμενη ασχετα το ποσον που πηγε να γλιτωσει, τι 1 ευρω, τι 10000 ευρω.

το καλυτερο λες στον οδηγο πριν μπεις μεσα "φιλε δεν εχω μια, να μπω?" δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος τοσο μ*******ς που δεν θα σε αφησει να μπεις,

κριμα για το παιδι πηγε τσαμπα και βερεσε!και ολο αυτο εγινε για να παταξουν τη φοροδιαφυγη των 1.20 ευρω!!και φυσικα για να παρουν και το μπονους οπως γινοταν παντα!η ουσια ειναι οτι αυτοι οι κυριοι(η δικαιοσυνη θα αποφασισει αν ειναι ενοχοι)ειναι εξω ενω το παλικαρι που θα μπορουσε να ειναι γιος μας η αδελφος μας τον τρωει το χωμα!!!

Φιλοι μου θα μου επιτρεψεται την αγανακτηση μου για το θεμα.

Πριν απο λιγο στις ειδησεις του ( Α ) το περιστατικο με το παιδι ασχοληθηκαν μονο δυο λεπτα,

ενω με την ληστεια τις τραπεζας 5 - 6 λεπτα.

Αρα ειμασται ενα τιποτα, η ανθρωπινη ζωη μηδεν.

Aυτη ειναι η Ελλαδα του 2013 ! Το Κρατος ανικανο να ελεγξει και να παταξει την φοροδιαφυγη απο τους μεγαλοκαρχαριες ( βιομηχανους - εφοπλιστες - χρηματιστες κτλ ) , δειχνει ολη του την αυστηροτητα στο απλο , μεσο , Ελληνα πολιτη , στους μισθωτους και στους συνταξιουχους !!

Σε εμας που μας ελεγχει αφου ξερει πολυ καλα τι μας πληρωνει . Με τα μαυρα χρηματα των Πολιτικων τι γινεται ; ΤΙΠΟΤΑ απολυτως καθως οι Νομοι ειναι κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα τους !

Βουλευτικο ασυλο σου λεει ( το οποιο ισχυει μονο εδω και πουθενα αλλου ) , σε κλεβω , στο λεω ή τουλαχιστον με βγαζουν τα καναλια στην φορα , δηλωνω παραιτηση και ολα καλα !

Οι Αγγλοι λιγο καιρο πριν φυλακισαν Βουλευτη για καταχρηση 5000 ευρω και οι δικοι μας με τοσα λεφτα που εχουν κονομησει απο μιζες και απο σπαταλη του Δημοσιου , κυκλοφορουν ελευθεροι !

Αισχος σας ! Αυτοι ειστε ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΤΟΜΑΡΙΑ !

Συμφωνα με αυτοπτη μαρτυρα δεν πηδηξε εξω αλλα ηταν με την πλατη στην πορτα. Η πορτα ανοιξε μονη της ενω κινουνταν το λεωφορειο.

Ναι σωστο ειναι να εφαρμοζεται ο νομος αλλα δεν εχει δικαιωμα κανενας να σε αρπαζει απο τα ρουχα.

Συμφωνα με αυτοπτη μαρτυρα δεν πηδηξε εξω αλλα ηταν με την πλατη στην πορτα. Η πορτα ανοιξε μονη της ενω κινουνταν το λεωφορειο.

Ναι σωστο ειναι να εφαρμοζεται ο νομος αλλα δεν εχει δικαιωμα κανενας να σε αρπαζει απο τα ρουχα.

Ο Νομος να εφαρμοζεται ισα και ομοια σε ολους ! Οχι εκει που τους παιρνει ! Σαφως και δεν εχουν το δικαιωμα να σε τραβαν απο τα ρουχα λες και εισαι τι ; Δολοφονος ή ναρκωμανης ; Ελεος δλδ !

Ανοιγουμε μεγαααααααλοοοοοοο θεμα τωρα . Για να υπαρξουν Νομοι , πρεπει να υπαρξει Κρατος πρωτα απο ολα ! Υπαρχει Κρατος ; Υπαρχει Προνοια ; Εγω λεω οτι ΔΕΝ υπαρχει ! Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η φορολογια και η εισπραξη χρηματων !

Για τον κοσμο που πεινα και υποφερει , ουδεις λογος και εγνοια !

Δεν πειραζει ομως Ελληνα πολιτη , αυτους ηθελες στην εξουσια , αυτους ψηφισες , μην διαμαρτυρεσαι τωρα !

ο ελεγκτης ειχε δικιο γιατι την δουλεια του εκανε ομως οταν κανεις την δουλεια σου με βια αυτο συμβαινει τωρα μπορει και το παιδι να πηδηξε μονο του αλλα αυτο μου φαινεται λιγο απιστευτο ποιος θα ηθελε να πηδηξει απο ενα λεωφορειο για 1,20 ευρο και να βαλει σε κινδυνο την ζωη του??? εγω πιστευω πως επιτηδες τον πεταξαν εξω και χαθηκε το παλικαρι .!!!

Οτι και οπως να εγινε τρε ζολι , ο ελεγκτης θα το χει βαρος στην συνειδηση του ! Οι τυψεις ειναι η χειροτερη τιμωρια ! Ο ελεγκτης να ελεγχθει απο την Δικαιοσυνη οπως του πρεπει και να τιμωρηθει !

μωρε ουτε που θα τον νιαζει...αφαιθηκε και ελευθερος απο οτι ακουσα

μωρε ουτε που θα τον νιαζει...αφαιθηκε και ελευθερος απο οτι ακουσα

Τοτε θα πρεπει να ειναι πολυ αναισθητος αν δεν τον νοιαζει πλεον .

Η δικαιοσύνη πρέπει να δρα και να ενεργεί (καλώς ή κακώς) ΟΧΙ με βάση το συναίσθημα. Angelina το να λες ότι τον πέταξαν επίτηδες έξω απο το λεοφωρειο ειναι ανεύθυνο και τραβηγμένο. Ας μη φτάνουμε σε τέτοια ανύπαρκτα σενάρια. Δηλαδή μπροστα στον κόσμο δολοφόνησαν εν ψυχρώ ενα παιδι επειδη δεν είχε εισιτήριο; Δε νομίζω. Ευθύνες υπάρχουν αλλα ας μη το χοντραίνουμε τόσο. Ας αφήσουμε τη δίκη για τις ανάλογες αίθουσες και όχι να την κάνουμε μέσα στο φόρουμ.

• Like 1

Η δικαιοσύνη πρέπει να δρα και να ενεργεί (καλώς ή κακώς) ΟΧΙ με βάση το συναίσθημα. Angelina το να λες ότι τον πέταξαν επίτηδες έξω απο το λεοφωρειο ειναι ανεύθυνο και τραβηγμένο. Ας μη φτάνουμε σε τέτοια ανύπαρκτα σενάρια. Δηλαδή μπροστα στον κόσμο δολοφόνησαν εν ψυχρώ ενα παιδι επειδη δεν είχε εισιτήριο; Δε νομίζω. Ευθύνες υπάρχουν αλλα ας μη το χοντραίνουμε τόσο. Ας αφήσουμε τη δίκη για τις ανάλογες αίθουσες και όχι να την κάνουμε μέσα στο φόρουμ.

Δεν ειμαι Δικαστης Παναγο , ειμαι ενας αγανακτησμενος Ελληνας φορολογουμενος και εχω ματια , βλεπω , ακουω και κατα συνεπεια κρινω . Σαφως και υπαρχουν οι αρμοδιοι να το κανουν ! Θα το κανουν ομως ;

Καλά εσυ έχεις βαρέσει μπιέλα αχαχαχαχαχα!!!

Μπιελα λεει , χαχαχαχαχαχαχαχαχα

απλα τα συμπερασματα ειναι ευκολα, ας περιμενουμε να μαθουμε τι ακριβως εγινε γιατι μπροστα δεν ηταν κανενας μας και οι πληροφοριες ειναι πολλες και διαφορετικες μεταξυ τους.

κριμα βεβαια για μια ζωη χαμενη ασχετα το ποσον που πηγε να γλιτωσει, τι 1 ευρω, τι 10000 ευρω.

το καλυτερο λες στον οδηγο πριν μπεις μεσα "φιλε δεν εχω μια, να μπω?" δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος τοσο μ*******ς που δεν θα σε αφησει να μπεις,

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία και απορώ πραγματικά με τα εύκολα συμπεράσματα που βγάζουμε εδω μέσα !!!

Πόσο εύκολα υπερθεματίζουμε ή αναθεματίζουμε κάτι και δεν καταλαβαίνουμε οτι για όλα φταίει η παιδεία μας και η πτώση των αξιών μας σαν άνθρωποι .

Ακόμα κι άν τον έσπρωξε ο ελεγκτής , δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών κι εμείς .............!!!

• Like 3

Προσωπικα δεν εχω καμια ευθυνη απολυτως . Πληρωνω την μετακινηση μου ( οταν αυτη απαιτηθει ) με το μαγικο χαρτακι του 1,20 και ειμαι ενταξει στην Εφορια μου .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...