Safarpn 15 Αυγούστου 2013 #26 Share 15 Αυγούστου 2013 Φωτα, Co2 ( μπουκαλα 5 λιτρων ), Υγρα λιπασματα.. Αεραντλεια δεν υπαρχει γιατι εχει καλη αναταραξη. Δημήτρη, το ενυδρειο σου ειναι ένα κόσμημα, μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Αυγούστου 2013 #27 Share 15 Αυγούστου 2013 Προσπαθησε κατευθειαν στο youtube! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #28 Share 15 Αυγούστου 2013 Οκ φιλε μου , θα το δω εκει τοτε . Καλα εισαι ; Ηπιες τελικα τον καφε που ελεγες προχθες ; Γυρισα 23:00 εκεινο το βραδυ σπιτι ψοφιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Αυγούστου 2013 #29 Share 15 Αυγούστου 2013 Ειχα παρει και την κυρα μαζι, αλλα εν ολιγεις μονος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #30 Share 15 Αυγούστου 2013 Ειχα παρει και την κυρα μαζι, αλλα εν ολιγεις μονος. Ε μα , την Κυριακη θα ερχομουν , θα μπορουσα να ερθω . Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου , επισης και η επιλογη σου στην μουσικη ειναι πολυ ωραια Λοιπον , λεγε ποσα θες να μου το δωσεις οπως ειναι , χαχαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Αυγούστου 2013 #31 Share 15 Αυγούστου 2013 Εαν σου ελεγα να μου δωσεις το δικο σου θα μου το εδεινες? Με το μερακι και την αγωνοια που εχεις ριξει? Αφου εισαι Πειραια μπορουμε να κανονισουμε μια Κυριακη να ερθεις απο εδω και να πιουμε αυτον τον καφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #32 Share 15 Αυγούστου 2013 Ναι αμε , γιατι οχι . Να σου πω , στο 220λιτρο αν καταφερω και το παρω , να σε υπολογισω στο set up ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Αυγούστου 2013 #33 Share 15 Αυγούστου 2013 Ναι οποτε θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #34 Share 15 Αυγούστου 2013 Ναι οποτε θελεις. Πρωτα θα φτιαξω το juwell που εχω και μετα ( αν ξεφορτωθω την σκουπα και ανοιξει ο χωρος ) , θα βαλω το 220λιτρο που εχω βρει . Το set up που αναφερω εννοω τα φυτα και τα σχετικα . Ευχαριστω παντως που απο τωρα προτιθεσαι να βοηθησεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #35 Share 15 Αυγούστου 2013 Σου αφησα και σχολειο στο you tube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #36 Share 15 Αυγούστου 2013 Σου αφησα και σχολειο στο you tube Σχολιο , σορι , ορθογραφικο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 15 Αυγούστου 2013 #37 Share 15 Αυγούστου 2013 Σου ειπα οποτε θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #38 Share 15 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Αυγούστου 2013 #39 Share 15 Αυγούστου 2013 Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση, πολλές φορές βλέπουμε διάφορες όμορφες φωτογραφίες από ενυδρεία με μοος και ενθουσιαζόμαστε. Κοιτάζουμε στο προφίλ του φυτού και βλέπουμε ότι δεν θέλει πολύ φως, CO2, και λίπασμα οπότε λεμέ «εδώ είμαστε αυτό θα κάνω και ενώ». Το επιχειρούμε και τρόμε τα μούτρα μας γιατί τα ενυδρεία που είδαμε στης φωτογραφίες δεν έγιναν με λίγο φως, χωρείς CO2 και λίπασμα. Το ότι ένα φυτό μπορεί να ανακτήσετε σε πολύ λίγο φωτισμό δεν σημαίνει αυτόματος ότι θα αναπτύσσεται άρτια με πυκνό φύλλωμα, η μοος με λίγο φως και χωρίς CO2 θα σου γίνει σαν αράχνη δεν θα μεγαλώσει όπως την βλέπουμε στην φωτογραφία. Αυτό να το έχετε υπόψη όταν στήνετε ένα ενυδρείο με λίγο φως και χωρίς διοξείδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #40 Share 15 Αυγούστου 2013 Σχετικα με το Co2 Χρηστο ο Ραστα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται . Την moss την επελεξα και επειδη μου αρεσει αλλα και επειδη μου την προτεινε ο Ραστα μια και ο φωτισμος μου ειναι ανεπαρκης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Αυγούστου 2013 #41 Share 15 Αυγούστου 2013 Αυτο που λεει ο Χρηστος ειναι οτι θα σου μεγαλωσει στο ενυδρειο σου αλλα δεν θα γινει αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες και στα βιντεο με τα ενυδρεια διαγωνισμων.Αυτα εχουν αλλο εξοπλησμο,πραγμα που σημαινει οτι πετυχενουν το μεγιστο βαθμο αναπτυξης του φυτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #42 Share 15 Αυγούστου 2013 Αναποδιες μπορει να τυχουν , δεν αντιλεγω . Μπορει το αποτελεσμα να μην ειναι το επιθυμητο . Ενταξει , συμβαινουν και αυτα , τι να κανουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Αυγούστου 2013 #43 Share 15 Αυγούστου 2013 Αναποδιες μπορει να τυχουν , δεν αντιλεγω . Μπορει το αποτελεσμα να μην ειναι το επιθυμητο . Ενταξει , συμβαινουν και αυτα , τι να κανουμε . Παλι δεν καταλαβες...δεν μιλαμε για αναποδιες που μπορει να τυχει,μιλαε για τις συνθικες του ενυδρειου οσον αφορα τον φωτισμο,το co2 και τα λιπασματα.Αν τα εχεις ολα αυτα πετυχενεις αλλα πραγματα απο το να μη τα εχεις,τα φυτα εχουν πιο αρτια αναπτυξη αν εχεις ολα αυτα και μιλαω για ολα τα φυτα,ευκολα και δυσκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 15 Αυγούστου 2013 Author #44 Share 15 Αυγούστου 2013 Αυτο που λεει ο Χρηστος ειναι οτι θα σου μεγαλωσει στο ενυδρειο σου αλλα δεν θα γινει αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες και στα βιντεο με τα ενυδρεια διαγωνισμων.Αυτα εχουν αλλο εξοπλησμο,πραγμα που σημαινει οτι πετυχενουν το μεγιστο βαθμο αναπτυξης του φυτου. Μα δεν θελω ουτως η αλλως να το κανω σαν αυτα στους διαγωνισμους . Λογικο αυτοι να εχουν αλλα ( αγνωστα σε μενα ) μεσα και να εχουν αυτα τα αποτελεσματα . Εγω θελω να φτιαξω λιγη πρασιναδα μεσα , χωρις να αρχισει να μου σαπιζει ή να μου χαλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Αυγούστου 2013 #45 Share 15 Αυγούστου 2013 Εγώ απλά ενημέρωση έκανα δεν είπα ότι δεν θα αναπτυχθεί η μόος η θα σου πάει κάτι στραβά. Αν δεν έχεις υψηλά στάνταρ τότε θα μήνης ευχαριστημένος. Εκτός αυτού όχι μόνο μοος αλλά και ανούμπια μπορείς να βάλεις και δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος