Jump to content

Facebook Vs Aquazone .

Recommended Posts

Εμεις που δεν τα ειχαμε αυτα , παθαμε κατι ; Η μηπως ημασταν οπισθοδρομικοι και καθυστερημενοι ; Μη μου πεις για ελευθερια , την ειδα την ελευθερια . Απο τα 16 τους χρονια , ναρκωτικα , κλοπες , εγκυμοσυνες , εκτρωσεις και αλλα πολλα .

Καμία γενιά δεν έπαθε τίποτα. Ας δούμε την φύση και ας διδαχτούμε από αυτήν. Τα είδη που δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν εξαφανίστηκαν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Σε κάθε τι νέο αντιστεκομαστε. Γιατί δηλαδή οι επόμενες γενιές θα πρέπει να είναι όπως οι παλαιότερες; Μήπως οι παλαιότερες κατέχουν το αλάθητο ή την τελειότητα;

Παν μετρον αριστον , αλλα το μετρο καθοριζεται απο ποιον ; Απο τον γονεα φυσικα και το οικογενειακο περιβαλλον . Μπορει να φαινομαι ρομαντικος , αλλα σε αλλα θεματα ειμαι καθετος και απολυτος !

Οπως λενε και το πιστευω αυτο , το παιδι ειναι η εικονα του σπιτιου . Αν λοιπον εσυ σαν γονεας δεν βαλεις φρενο εκει που πρεπει και δεν επειδειξεις πειθαρχια και τιμωρια ; Τι θα γινει μετα αραγε ;

Θα σαι καλυμενη λεγοντας οτι να μωρε , ενταξει , κινουμαι με το νεο ρευμα ;

Εμενα αν μου ερχοταν ποτε με φουσκωμενη κοιλια θα την σκοτωνα στο ξυλο .

Το θεμα ειναι αυτο που είπα παραπάνω. Δε ξέρουμε να μεταχειριστούμε την τεχνολογία αλλα αυτή μας παίζει στα δάχτυλα. Το φταίξιμο ειναι δικό μας. Φυσικά και θα συμβαδίσουμε με τις νέες ανάγκες της τωρινής εποχής (γι' αυτο ειναι εδώ και σας γράφω) αλλα θέλει προσοχή. Μακάρι να μη τα λέγαμε απο δώ αλλα σε μια καφετέρια, να που όμως δε γινεται γιατι βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη άρα καλή η τεχνολογία. Στα παιδιά μας όμως τι κάνουμε; Οταν θα παθαίνουν αρθριτικά απο τα 20 τότε θα καταλάβουμε τι τους κάνουμε. Οταν θα ξεχάσουν τη γλώσσα μας τότε θα καταλάβουμε τι τους κάνουμε. Οταν θα παθαίνουν κατάθλιψη για πλάκα τότε θα καταλάβουμε τι τους κάνουμε.

Και αυτα τα επεισοδια στο Οικογενειακες ιστοριες του στυλ , με γκαστρωσε αλλα με αγαπουσε και με παρατησε στο τελος , τι να κανω τωρα , που να παω και αυτα , εγω τα ακουω βερεσε ! Να μην τα ανοιγε απλα , δεν της εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο ( και δεν μιλω για βιασμο , αλλη περιπτωση αυτη ) .

Παρα εχουμε βρει μια δικαιολογια ολοι . Μια αφελης δικαιολογια σε οτι κανουμε . Παντα μας φταινε οι αλλοι , ποτε εμεις . Εμεις ειμαστε παντα αθωοι .

• Like 1

Και αυτα τα επεισοδια στο Οικογενειακες ιστοριες του στυλ , με γκαστρωσε αλλα με αγαπουσε και με παρατησε στο τελος , τι να κανω τωρα , που να παω και αυτα , εγω τα ακουω βερεσε ! Να μην τα ανοιγε απλα , δεν της εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο ( και δεν μιλω για βιασμο , αλλη περιπτωση αυτη ) .

Παρα εχουμε βρει μια δικαιολογια ολοι . Μια αφελης δικαιολογια σε οτι κανουμε . Παντα μας φταινε οι αλλοι , ποτε εμεις . Εμεις ειμαστε παντα αθωοι .

Πες τα ρε καπετάνιο.

Το θεμα ειναι αυτο που είπα παραπάνω. Δε ξέρουμε να μεταχειριστούμε την τεχνολογία αλλα αυτή μας παίζει στα δάχτυλα. Το φταίξιμο ειναι δικό μας. Φυσικά και θα συμβαδίσουμε με τις νέες ανάγκες της τωρινής εποχής (γι' αυτο ειναι εδώ και σας γράφω) αλλα θέλει προσοχή. Μακάρι να μη τα λέγαμε απο δώ αλλα σε μια καφετέρια, να που όμως δε γινεται γιατι βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη άρα καλή η τεχνολογία. Στα παιδιά μας όμως τι κάνουμε; Οταν θα παθαίνουν αρθριτικά απο τα 20 τότε θα καταλάβουμε τι τους κάνουμε. Οταν θα ξεχάσουν τη γλώσσα μας τότε θα καταλάβουμε τι τους κάνουμε. Οταν θα παθαίνουν κατάθλιψη για πλάκα τότε θα καταλάβουμε τι τους κάνουμε.

Ελα μωρε και συ τωρα , ο αλλος βγαινει εξω και δινει στιγμα που βρισκεται ; Ο Γιαννης Αθανασιαδης ειναι στο καφε - μπαρ coco στην τοποθεσια Ερμουπολη Συρου παρεα με τον Τακη Βαφειαδη . LIKE απο κατω . Τι ειναι αυτο ;

Ελα μωρε και συ τωρα , ο αλλος βγαινει εξω και δινει στιγμα που βρισκεται ; Ο Γιαννης Αθανασιαδης ειναι στο καφε - μπαρ coco στην τοποθεσια Ερμουπολη Συρου παρεα με τον Τακη Βαφειαδη . LIKE απο κατω . Τι ειναι αυτο ;

Big brother;

• Like 1

Big brother;

Ας μην πω καλυτερα την λεξη που μου ερχεται στο μυαλο ! Παρολα αυτα και ενω εχουν συμβει διαφορα κατα καιρους ( τα εχουμε ακουσει στις ειδησεις ) και ενω εχουν πει τους κινδυνους που εγκυμονουν απο αυτο , εκει , εεεκεεεεεειιιιιιιιι οι χαζοβιολες !

Για να μην πω για κατι αλλες στο fb που εχουν φωτο τα βυζια τους και κατι αλλο ακομα !

Αυτοι οι γονεις να τις πλακωσουν στα χαστουκια που ειναι ;

Παν μετρον αριστον , αλλα το μετρο καθοριζεται απο ποιον ; Απο τον γονεα φυσικα και το οικογενειακο περιβαλλον . Μπορει να φαινομαι ρομαντικος , αλλα σε αλλα θεματα ειμαι καθετος και απολυτος !

Οπως λενε και το πιστευω αυτο , το παιδι ειναι η εικονα του σπιτιου . Αν λοιπον εσυ σαν γονεας δεν βαλεις φρενο εκει που πρεπει και δεν επειδειξεις πειθαρχια και τιμωρια ; Τι θα γινει μετα αραγε ;

Θα σαι καλυμενη λεγοντας οτι να μωρε , ενταξει , κινουμαι με το νεο ρευμα ;

Εμενα αν μου ερχοταν ποτε με φουσκωμενη κοιλια θα την σκοτωνα στο ξυλο .

Θαυμάζω την ταχύτητα με την οποία πλέουμε από το ένα θέμα στο άλλο!

Δεν υποστήριξα ότι θα πρέπει να δώσουμε το τιμόνι σε ανήλικα παιδιά ή ότι θα χαρίσουμε ανεξέλεγκτη ελευθερία, αλίμονο! Από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό κάτι που μας ξενίζει ή δεν το καταλαβαίνουμε, όπως για παράδειγμα το πως χρησιμοποιείται πλέον η τεχνολογία από τις νεότερες γενιές.

Εκτός από την χρήση της τεχνολογίας με μέτρο, τί άλλο δηλαδή μπορούμε να κάνουμε; Πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα, όπως για παράδειγμα ασθένειες που σχετίζονται με τον καθιστικό τρόπο ζωής. Σε κάθε τι όμως υπάρχει και η θετική πλευρά. Για παράδειγμα, με το wii μπορείς να κάνεις γυμανστική. Επιπλέον, όσο εξελίσσεται ο άνθρωπος, εξελίσσεται και η επιστήμη παράλληλα.

Προσωπικα δεν μου ξινιζει τιποτα . Λεω ναι στην τεχνολογια αλλα με μετρο και ελεγχο !

Αλλα θα σου πω το εξης , μου αναβουν τα λαμπακια οταν βλεπω 11χρονους με τσιγαρο και ακουω μαθητες δημοτικου ακομα να μιλουν με απρεπεις , ακατανομαστες λεξεις και φρασεις !

Πιστευεις εσυ οτι σε ολα αυτα δεν ευθυνεται η τεχνολογια ;

Αυτό είναι οδηγίες για τους εν δυνάμει κλέφτες που θα εισβάλλουν στο σπίτι του!

Πέρα από την πλάκα, εμείς επιλέγουμε -όσο μπορούμε- πόσο πολύ θα εκτεθούμε διαδικτυακά. Δυστυχώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα (βλέπε γονείς που ανεβάζουν δημόσια φωτογραφίες των παιδιών τους) αλλά παρόλ'αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς την τεχνολογία.

γονείς που ανεβάζουν δημόσια φωτογραφίες των παιδιών τους . Αλλο αυτο , αλλο must αυτο . Δεν συμφωνω καθολου με αυτο , δεν σου βαζω κακα πραγματα στην μεση , απλα επικαλουμαι προσωπικα δεδομενα , δεδομενα οικογενειακα . Στιγμες οικογενειακες και προσωπα κοντινα τα οποια στο φιναλε ρε φιλε ΔΕΝ με ενδιαφερει να μαθω και να δω ! Πως να το κανουμε δλδ ;

Προσωπικα δεν μου ξινιζει τιποτα . Λεω ναι στην τεχνολογια αλλα με μετρο και ελεγχο !

Αλλα θα σου πω το εξης , μου αναβουν τα λαμπακια οταν βλεπω 11χρονους με τσιγαρο και ακουω μαθητες δημοτικου ακομα να μιλουν με απρεπεις , ακατανομαστες λεξεις και φρασεις !

Πιστευεις εσυ οτι σε ολα αυτα δεν ευθυνεται η τεχνολογια ;

Και σε ποιον δεν ανάβουν! Κι εμείς όταν είμασταν μικρότεροι σίγουρα κάτι θα κάναμε που θα άναβε τα λαμπάκια των γηραιότερων, δεν μπορεί! Αλλά έτσι είναι η ζωή...

Εγώ πιστεύω ότι η τεχνολογία έχει συμβάλλει σε συμπεριφορές σαν αυτές που περιγράφεις, επίσης έχει δημιουργήσει και νέες. Όχι μόνο η τεχνολογία, αλλα και μία σειρά από άλλα πράγματα, όπως τα μίντια, η κοινωνία και τα λοιπά...

....σταματήστε ρε την κουβέντα, δουλεύουμε αύριο, κλείνουν τα μάτια μου λεμε!

Καλά. Κι εσύ όμως πιες λίγο νερό γιατί δίψασα! :bigemo_harabe_net-76:

Καπετάνιο σε πάω. Μόλις προβιβάστηκες σε Ναύαρχο (αν και λίγο απόλυτος, στα περισσότερα συμφωνούμε. Καληνύχτα σας.

Ας μην πω καλυτερα την λεξη που μου ερχεται στο μυαλο ! Παρολα αυτα και ενω εχουν συμβει διαφορα κατα καιρους ( τα εχουμε ακουσει στις ειδησεις ) και ενω εχουν πει τους κινδυνους που εγκυμονουν απο αυτο , εκει , εεεκεεεεεειιιιιιιιι οι χαζοβιολες !

Για να μην πω για κατι αλλες στο fb που εχουν φωτο τα βυζια τους και κατι αλλο ακομα !

Αυτοι οι γονεις να τις πλακωσουν στα χαστουκια που ειναι ;

Μήπως θα έπρεπε να εκφραζόμαστε πιο κόσμια; Τη γνώμη μου λέω... :umm:

Και σε ποιον δεν ανάβουν! Κι εμείς όταν είμασταν μικρότεροι σίγουρα κάτι θα κάναμε που θα άναβε τα λαμπάκια των γηραιότερων, δεν μπορεί! Αλλά έτσι είναι η ζωή...

Εγώ πιστεύω ότι η τεχνολογία έχει συμβάλλει σε συμπεριφορές σαν αυτές που περιγράφεις, επίσης έχει δημιουργήσει και νέες. Όχι μόνο η τεχνολογία, αλλα και μία σειρά από άλλα πράγματα, όπως τα μίντια, η κοινωνία και τα λοιπά...

Τα media κατα ενα μεγαλο ποσοστο ασχολουνται με το τι χρωμα βρακι φορεσε χθες η Παολα στην πιστα και ποιος επιμεληθηκε το μακιγιαζ του Ρουβα στο Θεατρο και με ποιας εταιρειας προιοντα ! Αλλα να σου πω κατι ; Για να ασχολουνται με αυτα παει να πει οτι με αυτα ασχολειται και ο κοσμος ! Εγω που εχω να σκεφτω και να ασχοληθω με πιο σοβαρα πραγματα , δεν θα κατσω να δω το απογευμα την Στεφανιδου !

• Like 1

Μήπως θα έπρεπε να εκφραζόμαστε πιο κόσμια; Τη γνώμη μου λέω... :umm:

Αυτη ειναι η αληθεια ! Ωμη και εξω απο τα δοντια

Καπετάνιο σε πάω. Μόλις προβιβάστηκες σε Ναύαρχο (αν και λίγο απόλυτος, στα περισσότερα συμφωνούμε. Καληνύχτα σας.

Καλό βράδυ! Άντε να πηγαίνω κι εγώ σιγά σιγά...

Και γω με παω αλλα δεν ξερω που ακομα , εχω βλαβη στο bridgemaster ( ρανταρ ναυτιλιας ) , χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα .

Καληνυχτα Καλλιροη .

Τα media κατα ενα μεγαλο ποσοστο ασχολουνται με το τι χρωμα βρακι φορεσε χθες η Παολα στην πιστα και ποιος επιμεληθηκε το μακιγιαζ του Ρουβα στο Θεατρο και με ποιας εταιρειας προιοντα ! Αλλα να σου πω κατι ; Για να ασχολουνται με αυτα παει να πει οτι με αυτα ασχολειται και ο κοσμος ! Εγω που εχω να σκεφτω και να ασχοληθω με πιο σοβαρα πραγματα , δεν θα κατσω να δω το απογευμα την Στεφανιδου !

Συμφωνώ. :bigemo_harabe_net-117:

Και γω με παω αλλα δεν ξερω που ακομα , εχω βλαβη στο bridgemaster ( ρανταρ ναυτιλιας ) , χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα .

Καληνυχτα Καλλιροη .

Ευχαριστώ, καληνύχτα και καλή συνέχεια!

• Like 1

Πφφφφφφ , λες και εμεις θα αλλαξουμε τα στραβα . Αλλα τα περνω κράνα ομως με αυτα , τα λαμπακια μου αναβουν ! :headonwall:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...