Jump to content

Facebook Vs Aquazone .

Recommended Posts

Καπετάνιο σε πάω. Μόλις προβιβάστηκες σε Ναύαρχο (αν και λίγο απόλυτος, στα περισσότερα συμφωνούμε. Καληνύχτα σας.

Πολυ ευκολα δινεις προαγωγες εσυ , σε λιγο θα με κανεις και Α/ΓΕΝ , χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα .

Τα media κατα ενα μεγαλο ποσοστο ασχολουνται με το τι χρωμα βρακι φορεσε χθες η Παολα στην πιστα και ποιος επιμεληθηκε το μακιγιαζ του Ρουβα στο Θεατρο και με ποιας εταιρειας προιοντα ! Αλλα να σου πω κατι ; Για να ασχολουνται με αυτα παει να πει οτι με αυτα ασχολειται και ο κοσμος ! Εγω που εχω να σκεφτω και να ασχοληθω με πιο σοβαρα πραγματα , δεν θα κατσω να δω το απογευμα την Στεφανιδου !

Νομιζω οτι η Παολα εχει καιρο να φορεσει βρακακι στην πιστα :P

Κι εγω περνουσα πολυυυυυυυυυ χρονο εδω μεσα.Εδω και καιρο ομως περνω πολυ πολυ λιγοτερο :)

Κι εγω περνουσα πολυυυυυυυυυ χρονο εδω μεσα.Εδω και καιρο ομως περνω πολυ πολυ λιγοτερο :)

Κοιτά πως έχει το πράμα φίλε ΔΙΑ. Εγω μπαίνω αρκετά στο forum (με κάθε ευκαιρία να το πω καλημέρα) γιατι έχω άπειρες άλυτες απορίες πανω στο χόμπι. Έχω μάθει πολυ λίγα πράγματα μπροστα σε αυτα που έχω ακόμα να μάθω. Οταν λοιπόν αποκτήσω τη δική σου εμπειρία, δε νομίζω να το έχω τόσο ανάγκη. Θα μπαίνω για να δίνω τα φώτα μου στους νεώτερους και να λέω καμιά καλημέρα στα φιλαράκια.....αυτο όμως προϋποθέτει κάποια χρόνια σαπίλας και καψίματος μπροστα στην οθόνη του υπολογιστή στη σελίδα του φόρουμ.
  • Like 1

Χαχαχαχααχαχαχα , ετσι ειναι . Καλημερα Δια , ειναι πολυ της μοδας το ξεβρακωτο style στις πιστες . Αποτελει μερος του prestige , χαχαχαχαχαχαχα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...