Jump to content

Προβλημα Με Φιλτρο Eheim

giannis sid

Recommended Posts

εχω σε 180αρη ενυδρειο ενα φιλτρο 2217.που μου παρουσιαζη εδω και 2 μερες το εξης προβλημα.το εχω καθαριση και ενω το βαζω στην πριζα ξεκινα και αμεσως μου ανεβαζη στην εισοδο του νερου μια φουσκαλα αερα,και δεν βγαζη απο την αλλη,αφηνω σε κινηση το φιλτρο κληνω τα βανακια ,ανοιγω το βανακι φευγη ο αερας,το βιδωνω ξανα και παλι τα ιδια εχω ανοιξη ξανα και ξανα το φιλτρο εχω κανη ενα σαλονι πισινα,αλλα αυτο το δικοτου μπορη καποιος να με βοηθηση μενω στον 2ο και πιθανω να την γλυτωση.ευχαριστο

Χωρις να γνωριζω αλλα εχω ακουσει απο πολλους για πολλα προβληματα με τα φιλτρα Eheim και αλλοι τοσοι μου χουν προτεινει την Fluval :)

εχω σε 180αρη ενυδρειο ενα φιλτρο 2217.που μου παρουσιαζη εδω και 2 μερες το εξης προβλημα.το εχω καθαριση και ενω το βαζω στην πριζα ξεκινα και αμεσως μου ανεβαζη στην εισοδο του νερου μια φουσκαλα αερα,και δεν βγαζη απο την αλλη,αφηνω σε κινηση το φιλτρο κληνω τα βανακια ,ανοιγω το βανακι φευγη ο αερας,το βιδωνω ξανα και παλι τα ιδια εχω ανοιξη ξανα και ξανα το φιλτρο εχω κανη ενα σαλονι πισινα,αλλα αυτο το δικοτου μπορη καποιος να με βοηθηση μενω στον 2ο και πιθανω να την γλυτωση.ευχαριστο

Καλημερα το φιλτρο σου θελει εξαερωση δεν εχει προβλημα!!!!!!

Χωρις να γνωριζω αλλα εχω ακουσει απο πολλους για πολλα προβληματα με τα φιλτρα Eheim και αλλοι τοσοι μου χουν προτεινει την Fluval :)

Καλημερα τα eheim φιλτρα δεν εχουν προβληματα αρκη οταν τα καθαρισεις να ξερεις να τους κανεις εξαερωση τα δουλεω πανω απο 10 χρονια απροβληματιστα οπως και πολλη αλλοι !!!!!!!!

Καλημερα Τολη , σπανε οι βανες και τα σωληνακια και εχουν διαρροες απο εκει , μου ειπε τελευταια ενας φιλος ο οποιος εχει ενα eheim , θα μου πεις και που ξερεις οτι δεν ειναι απο κακο χειρισμο ; Δεν το ξερω αυτο , αλλα και ενας αλλος συναδελφος που εχει δισκους , ειχε ενα eheim το οποιο για καποιο λογο κολλησε , εφυγε ταξιδι και οταν γυρισε μετα απο μια εβδομαδα τα βρηκε ολα ανασκελα .

Ερε τι θα ακουσουμε ακομα.

"Τα eheim ειναι μαπα φιλτρα"

:pirate:

Κανε σωστα εξαερωση και εκκινηση, κοιτα αν εχεις σπασει στη συντηρηση το κεραμικο αξονακι, κοιτα και τη φτερωτη.

Έγινε επεξεργασία - delta66

Ερε τι θα ακουσουμε ακομα.

"Τα eheim ειναι μαπα φιλτρα"

:pirate:

Κανε σωστα εξαερωση και εκκινηση, κοιτα το αξονακι αν εχει σπασει, κοιτα και τη φτερωτη.

Δεν ειπα οτι ειναι μαπα , ειπα απο αλλους που τα εχουν τι ακουσα .

Ασε τι λενε οι αλλοι και κοιτα το δικο σου φιλτρο.

Εσυ θα εβαζες σε δισκαδικο ενα φιλτρο μονο?

Αν ειναι ετσι εχω κι εγω φιλους που εχουν classic eheim που δουλευουν ασταματητα εδω και 25 χρονια.

Και ολα τα δικα μου eheim, δεν εχουν χαλσει ποτε, παρα μονο στην αρχη που δεν ηξερα κι εσπασα εγω το κεραμικο αξονακι σε ενα.

Και παλι δουλεψε μεχρι να παρω αλλο αξονακι, με μια μπατονετα για τα αυτια.

Έγινε επεξεργασία - delta66

Πριν από λίγο καιρο το δικό μου EHEIM 2213 παρουσίασε πρόβλημα με χαμηλη ρωτήσω και σπαστικό θόρυβο. Ανοιξα εδώ θεμα και συζητούσε με έμπειρα παιδιά μπας και βγάλουμε άκρη. Ήμουν στα πρόθυρα να το ξηλώσουμε και να το πετάξω απο το μπαλκόνι. Αναλωθηκαμε σε 4-5 σελίδες με εικασίες και προβληματισμούς μέχρι ο Φώτης να βρει τη λύση που ήταν τόσο απλή αλλα και τόσο δύσκολη να τη σκεφτει κανείς. Απο τύχη βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα που τελείωσε αναίμακτα και χωρίς ούτε ενα ευρώ. Τα φίλτρα αυτά ειναι πολυ καλά και δε το λέω επειδη έχω ενα αλλα επειδη αυτο έχουν αποδείξει. Απο την άλλη, μαγικά δε κάνουν. Εδώ βγάζουν προβλήματα Μερσεντες και Φεράρι, δε θα βγάλει το φιλτρο που δουλεύει ασταμάτητα για χρόνια; Τσέκαρε φίλε μου τη φτερωτή που λέει και ο Delta66 γιατι κατα πάσα πιθανότητα εκει έχει το θεματάκι.

Aκριβως ετσι γινεται εξαερωση φιλτρου να το δει ο φιλος πιο πανω!!!!!!!!!!

Έχεις συνδέσει στις σωστές θέσεις είσοδο και έξοδο;

καλησπερα ευχαριστο πανω απο ολα για το ενδιαφερων που εδειξαν απαντες.ειδα ενα βιντεακι και οντως μου εχουν δειξη λαθος αυτα που κανω εγω με αυτα που βλεπω.οντως η φτερωτι κιανη καποιον παραξενω υχω εν συγκριση με τα αλλα φιλτρα που εχω, παλη μουπαν οτι 50%να φταινε τα βανακια και εχω λαστιχω να κανω την αλλαγηαλλα και ο τροπος που γυνεται ο καθαρισμος του φιλτρου με αυτο που κανω εγω δεν εχη καμια σχεση, αν και 2 -3 χρονια διαθετω δισκους με καποιες απωλιες,ειμαι αρχαριος τωρα εχω βαλη ενα εσωτερικο φιλτρο και αυριο θα το φτιαξω σας ευχαριστο ολους

Φιλε μου γι αυτο ειναι ολα τα παιδεια εδω ωστε να αληλοβοηθουμε ο ενας τον αλλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...