Synagridas 13 Αυγούστου 2013 #1 Share 13 Αυγούστου 2013 Εκατσα να φαω και ειπα να πιω και μια μπυριτσα παγωμενη..βρηκα μια εμπορικη στο ψυγειο που ειχε παρει η γυναικα αλλα δεν..νεροζουμι..Δυστυχως η αγαπημενη μου Craft weiss δεν παραγεται πια μιας και εκλεισε η Craft οποτε ειπα να ζητησω τη γνωμη σας..Ποια μπυρα προτιματε?Lager,pilsner,weiss ,μαυρη δεν με πειραζει αρκει να εχει κατι να προσφερει στον ουρανισκο..Για να ακουσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Αυγούστου 2013 #2 Share 13 Αυγούστου 2013 (edited) Augustiner ή Hacker Weiss.....η δεύτερη θα γίνει η νέα σου αγαπημένη ειδικά αν τη βρεις βαρελίσια. Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbellyy 13 Αυγούστου 2013 #3 Share 13 Αυγούστου 2013 Sol! μακράν η καλύτερη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 13 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 13 Αυγούστου 2013 hacker weιss??Που τη βρησκω?Αν εχεις κανενα μπουκαλι δες καποια στιγμη των εισαγωγεα και μου λες.Τη αλλη δεν την εχω ξανακουσει θα την ψαξω..Η sol καλη ειναι για βραδυ ,μπαρακι,αντε για παραλια αλλα μπαλκονι με μεζε και sol δεν μου πολυπαει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Αυγούστου 2013 #5 Share 13 Αυγούστου 2013 Και τις δύο μπύρες που σου προανέφερα τις βρήκα στο Μόναχο όταν είχα πάει στο Oktoberfest. Απο τις δεκάδες μπύρες που δοκίμασα κόλλησα σε αυτές και στην Hacker πολύ περισσότερο. Έχει κάτι μοναδικό. Αφού πιείς και αφήσεις το ποτήρι στο τραπέζι, τότε ξεκινά μια τρομερή γεύση να γεμίζει το στόμα σου. Δε σου κάνω πλάκα, αν τη βρείς βαρελίσια θα μου πεις εντυπώσεις. Εισαγωγέα θα σου πω συντομα. Νομίζω είναι ένας στην Κόρινθο αν δε κάνω λάθος. Θα σου πώ το απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 13 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 13 Αυγούστου 2013 Πηγες στο oktoberfest????Σε μισω,σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Αυγούστου 2013 #7 Share 13 Αυγούστου 2013 Πηγες στο oktoberfest????Σε μισω,σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μσω .....φίλε......Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 13 Αυγούστου 2013 #8 Share 13 Αυγούστου 2013 Πάρε να 'χεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 13 Αυγούστου 2013 Author #9 Share 13 Αυγούστου 2013 Ελεος!!!Μπυρες,κοτσι ψητο και ξανθιες γκαρσονες!!!Καπως ετσι θα ναι ο παραδεισος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Αυγούστου 2013 #10 Share 13 Αυγούστου 2013 Πρώτα οι δικές μας https://sites.google.com/site/keompira/mpoukali , http://www.greekbeer.com/ και μετά http://www.veltins.com/#app=a5f2&7cad-siteId=slideWelcome , http://warsteiner.de/brauerei/ και άλλες πολλές τελικά η κάθε μία έχει την δική της προσωπικότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Αυγούστου 2013 #11 Share 13 Αυγούστου 2013 (edited) Απο τις καλυτερες http://www.corfubeer.com/beers_el.html Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2013 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Αυγούστου 2013 #12 Share 13 Αυγούστου 2013 Απο τις καλυτερες http://www.corfubeer.com/beers_el.html :cheers: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Αυγούστου 2013 #13 Share 13 Αυγούστου 2013 Έκανα 20 χρόνια στην Γερμανία όπου η ποικιλία σε μπίρες ανταγωνίζεται το ζωικό βασίλειο. Θα σου πω την εμπειρία μου. 1 αν είσαι αλκοολικός πίνεις τα πάντα 2 αν δεν είστε γνώστης πάλι πίνεις τα πάντα 3 αν έχεις κολλήματα τότε πίνεις μόνο μια 4 αν το παίζεις γνώστης τότε πίνεις πάλι μόνο μια 5 αν είσαι καλοφαγάς τότε πίνεις πολλές μπίρες ανάλογα με το φαΐ, το μεζέ και την περίστασίν. Για εμένα δεν υπάρχει η τέλια μπίρα για όλες της περιστάσεις και τα φαγητά, άλλη μπύρα θα ποιείς με το Schweinehaxe άλλη με το weisswurst ακόμη και από εποχή σε εποχή πίνεις άλλη μπύρα. Πχ μια ποιο δροσερή το καλοκαίρι και μια ποιο βαριά σε γεύση το χειμώνα Και ούκ ολίγες φορές στο σπίτι μου κάνω μίξη από δυο διαφορετικές μάρκες μπίρας ή και τρις φτιάχνοντας μοναδικές γεύσης για μοναδικές περιστάσεις. Μην ακούς τη σου λένε εδώ τρέξε στο σούπερ μάρκετ (σε ένα με μεγάλη ποικιλία) και αρχίνα να δοκιμάζεις κάθε μέρα και μια άλλη μπύρα εως ότου φτιάξεις την δικιά σου προσκοπική κάβα μπύρας ανάλογα με την περίσταση. Και η κερκυραίικη που σου προτείνει ο Σταμάτης είναι από της κορυφαίες ιδιαίτερα αν θέλεις κάτι ποιο δροσερό και ελαφρύ τότε ανέμιξε την με τσιτσιμπίρα και θα με θυμηθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 13 Αυγούστου 2013 Author #14 Share 13 Αυγούστου 2013 ΚΕΟ δεν εχω δοκιμασει δυστυχως,veltins βαρελι πολυ καλη, η warsteiner μου φανηκε υπερεκτιμημενη.. Η κερκυραικη ειναι στο προγραμμα μια και η φρεσκιες απαστεριωτες ειναι η αδυναμια μου,βλεπω και καλη ποικιλια..να δω που θα τις βρω να τις φερω .. Χρηστο οντως δεν υπαρχει η τελεια ,συλλεγεις γευσεις.Σε σουπερμαρκετ δουλευω(αγοραστης)οποτε παραγγελνω σχεδον οτι θελω,το προβλημα ειναι οτι η κριση πλητει και το εμποριο ,ειδικα των ποτων,και οι εισαγωγεις αλλα και οι μικροζυθοποιιες χανονται μια μια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Αυγούστου 2013 #15 Share 13 Αυγούστου 2013 Αν και καθαρά θέμα γούστου πίνω Weiss που θεωρώ καλύτερες τις Ηoegaarden και Triple Karmeliet.. Πάντως μπύρα να'ναι και ότι να'ναι Και μια φώτο από την συλλογή που έκανα στο εξωτερικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 13 Αυγούστου 2013 Author #16 Share 13 Αυγούστου 2013 (edited) Αν και καθαρά θέμα γούστου πίνω Weiss που θεωρώ καλύτερες τις Ηoegaarden και Triple Karmeliet.. Πάντως μπύρα να'ναι και ότι να'ναι Και μια φώτο από την συλλογή που έκανα στο εξωτερικό.. IMG_2220.JPG και εγω προτιμω weiss και ειδικα φρεσκια..καλη η hoegaarden,την αλλη τη βρισκεις Ελλαδα? Εχεις κανει και συ την επενδυση σου βλεπω.. Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2013 - Synagridas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Αυγούστου 2013 #17 Share 14 Αυγούστου 2013 Θα γίνει στη Κέρκυρα ενας διεθνής διαγωνισμός για weiss μπύρες τον Οκτώβρη !!! Πήγα σήμερα στη Κερκυραϊκή ζυθοποιία και γνώρισα τον άνθρωπο που "μαγειρεύει" τις μπύρες και τον ιδιοκτήτη . Εμαθα αρκετά πράγματα γύρω απο τη μπύρα ...... αλλα ...... χίκ ...!! ....... δεν ..... χίκ .... τα θυμάμαι .....!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Αυγούστου 2013 #18 Share 14 Αυγούστου 2013 Θα γίνει στη Κέρκυρα ενας διεθνής διαγωνισμός για weiss μπύρες τον Οκτώβρη !!! Πήγα σήμερα στη Κερκυραϊκή ζυθοποιία και γνώρισα τον άνθρωπο που "μαγειρεύει" τις μπύρες και τον ιδιοκτήτη . Εμαθα αρκετά πράγματα γύρω απο τη μπύρα ...... αλλα ...... χίκ ...!! ....... δεν ..... χίκ .... τα θυμάμαι .....!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Πρέπει να γνωρίσουμε κι εμείς αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τις ξεχωριστές ικανότητες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 14 Αυγούστου 2013 #19 Share 14 Αυγούστου 2013 Corfu the best !!! κόκκινη, μαύρη, και ξανθιά ..... πολύ ωραία είναι και η καλοκαιρινή που έχει βγάλει η <<1842 είναι τσιτσιμπυρα με ginger με 2%Αλκολ>> όπως βεβαια υπάρχει κι'αλλη εποχιακή μπίρα η Ionian Epos με 7,5% Αλκολ με πολύ μέλι που είναι χειμωνιάτικη... Τον Οκτωβρη γίνετε ενας διαγωνισμός στο νησί , φερνουν 4 απο τους μεγαλύτερους τεχνητες μπιρας του κοσμου (φυσικά και ειναι γερμανοι ) που φτιαχνουν μπιρα Weiss μαζί με 15 μεγαλους μάγειρες για γευστικες προτασης σε καθε μπιρα, Η μπιρα που θα ψηφιστεί ως η καλύτερη απο το κοινο θα βγει και στην παραγωγή. Εγω θα προσπαθήσω να παρευρίσκομαι, ο διαγωνισμός θα κρατιση 5 ημέρες. :icon_dance: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Αυγούστου 2013 #20 Share 14 Αυγούστου 2013 Corfu the best !!! κόκκινη, μαύρη, και ξανθιά ..... πολύ ωραία είναι και η καλοκαιρινή που έχει βγάλει η <<1842 είναι τσιτσιμπυρα με ginger με 2%Αλκολ>> όπως βεβαια υπάρχει κι'αλλη εποχιακή μπίρα η Ionian Epos με 7,5% Αλκολ με πολύ μέλι που είναι χειμωνιάτικη... Τον Οκτωβρη γίνετε ενας διαγωνισμός στο νησί , φερνουν 4 απο τους μεγαλύτερους τεχνητες μπιρας του κοσμου (φυσικά και ειναι γερμανοι ) που φτιαχνουν μπιρα Weiss μαζί με 15 μεγαλους μάγειρες για γευστικες προτασης σε καθε μπιρα, Η μπιρα που θα ψηφιστεί ως η καλύτερη απο το κοινο θα βγει και στην παραγωγή. Εγω θα προσπαθήσω να παρευρίσκομαι, ο διαγωνισμός θα κρατιση 5 ημέρες. :icon_dance: Επίτηδες το κάνετε βρε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 14 Αυγούστου 2013 Author #21 Share 14 Αυγούστου 2013 Βαλτοι ειστε???Τον οκτωβρη θα εχω και αδεια,εχω και χρονια να ερθω Κερκυρα μμμμμμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 24 Αυγούστου 2013 Author #22 Share 24 Αυγούστου 2013 Και μερικα χρησιμα site.. http://www.beer.gr/beeropedia/faq/334-meaningofglass http://www.oneman.gr/keimena/style/pota/mpires-apo-ton-topo-soy-ellhnikotates.1778188.html http://www.beer.gr/market?page=shop.browse&category_id=90 http://www.beerland.org/el/category/Weisse http://www.beer-shop.gr/beers.html http://www.eza.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=6〈=el Στο μεταξυ παρελαβα χτες ενα κιβωτιο Weihenstephaner Hefeweissbier για την οποια ειχα τις καλυτερες συστασεις,και μερικες ελληνικες Septem ,παγωνoυν και αυριο εχει παρτυ .Παιρνουν σειρα οι Κερκυραιικες μετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 25 Αυγούστου 2013 #23 Share 25 Αυγούστου 2013 Οι Κερκυραικές είναι λίγο δύσκολο να σου έρθουν γιατι μεταφέρονται μόνο σε χαμηλές θερμοκρασίες . Το ξέρω γιατί παραλαμβάνω τακτικά ( κάθε μέρα σχεδόν ) για το μαγαζί μου , έρχονται πάντα παγωμένες και δεν μου δίνουν μεγαλύτερη ποσότητα απο αυτη που χωράνε τα ψυγεία μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 25 Αυγούστου 2013 Author #24 Share 25 Αυγούστου 2013 Οι Κερκυραικές είναι λίγο δύσκολο να σου έρθουν γιατι μεταφέρονται μόνο σε χαμηλές θερμοκρασίες . Το ξέρω γιατί παραλαμβάνω τακτικά ( κάθε μέρα σχεδόν ) για το μαγαζί μου , έρχονται πάντα παγωμένες και δεν μου δίνουν μεγαλύτερη ποσότητα απο αυτη που χωράνε τα ψυγεία μου . Λογικο ακουγεται αφου ειναι φρεσκιες..Μαλλον θα τους ερθω εγω τον Οκτωβρη..Να θυμηθω και τα νιατα μου στα Μωραιτικα και στον Καβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 25 Αυγούστου 2013 #25 Share 25 Αυγούστου 2013 9-13 Οκτώβρη πρέπει να είσαι στη Κέρκυρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος