Jump to content

Πρόσθετο Υπόστρωμα

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να προσθέσω 5 κιλά αμμο στο ενυδρείο. Να το κάνω με γεμάτο το ενυδρείο απενεργοποιώντας το φίλτρο η πρέπει να αδειάσω όλο το ενυδρείο πρώτα? Μετά την πρόσθηκη της άμμου να βάλω άνθρακα να δουλέψει μήπως και έχει τίποτα η καινούρια άμμος? Την έχω ήδη 2 μερες στο νερο και την έχω ξεπλύνει 5 -6 φορές

Μπορείς να το κανεις με γεμάτο ενυδρείο κλείσε όμως τα φίλτρα

Πάρε μια κανατουλα γέμισε άμμο βαλτη μέσα στο ενυδρείο και άδειαστην σιγά σιγά εκεί που θες

Με αυτό το τροπο δεν θα θολωσει καν το νερό

Ευχαριστώ Δήμο, αυτό σκέφτηκα εξ' αρχής αλλά είπα να σιγουρευτώ :bigemo_harabe_net-64: Ποση ωρα λες να αφησω το φίλτρο κλειστο απο την στιγμη που τελειωσω? Κανά μισάωρο καλά είναι?

Έγινε επεξεργασία - Μιχάλης

Θα δεις στην πράξη πόσο θα κανει να κάτσει η άμμος μπορείς αν είσαι προσεκτικός να τα βάλεις μπρος και στο 5αλεπτο

Μπορει η ιδια τεχνικη να γινει και για ολικη αλλαγη...δηλαδη απο χαλικι σε αμμο?

Μπορει η ιδια τεχνικη να γινει και για ολικη αλλαγη...δηλαδη απο χαλικι σε αμμο?

Οχι αυτο δεν μπορει να γινει,ο φιλος μιλαει για να προσθεσει αμμο οχι για να αλλαξει βυθο.Αν θες να αλλαξεις βυθο πρεπει να αδειασεις το ενυδρειο σου.

Κάτι τέτοιο ;

πολυ καλο! αυτο θα κάνω :bigemo_harabe_net-146:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...