gooveris 13 Αυγούστου 2013 #1 Share 13 Αυγούστου 2013 Επιτρεπεται να βαζω αυτο το φαρμακο στο ενυδρειο? tartavit mangime complementare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 13 Αυγούστου 2013 #2 Share 13 Αυγούστου 2013 Για ποιο λογο το βάζεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Αυγούστου 2013 #3 Share 13 Αυγούστου 2013 Για χελώνες είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gooveris 18 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 18 Αυγούστου 2013 (edited) Εμενα μου το δωσανε για αντιχλωριο και ολα μου τα ψαρια πεθαναν...Εψαξα και εγω στο ιντερνετ και βρηκα οτι ειναι για ερπετα και αμφιβια , το γυρισα , μου ζητησαν συγγνωμη και μου εδωσαν και 2 ψαρακια πισω.. τωρα ολα καλα Έγινε επεξεργασία 18 Αυγούστου 2013 - gooveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 18 Αυγούστου 2013 #5 Share 18 Αυγούστου 2013 Εμενα μου το δωσανε για αντιχλωριο και ολα μου τα ψαρια πεθαναν... Να το πας πισω τοτε , να τους το δωσεις και να τους πεις , παρτε το και αν με ξαναδειτε ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gooveris 18 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 18 Αυγούστου 2013 Αυτο εκανα, το γυρισα και μου δωσανε αντιχλωριο και αποζημιωση δυο ψαρακια,( θα μου δωσουν αλλο ενα αυτη τη βδομαδα).. το ενα ψαρακι απο αυτα πεθανε.. και εχοντας χασει την εμπιστοσυνη μου εχω την εντυπωση πως πεθανε απο την τροφη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Αυγούστου 2013 #7 Share 18 Αυγούστου 2013 Αυτο εκανα, το γυρισα και μου δωσανε αντιχλωριο και αποζημιωση δυο ψαρακια,( θα μου δωσουν αλλο ενα αυτη τη βδομαδα).. το ενα ψαρακι απο αυτα πεθανε.. και εχοντας χασει την εμπιστοσυνη μου εχω την εντυπωση πως πεθανε απο την τροφη.. Αν θέλεις, άνοιξε ένα θέμα και δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 18 Αυγούστου 2013 #8 Share 18 Αυγούστου 2013 Το ενυδρειο το εχεις στρωσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος