Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 #1 Share 12 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι το χρυσοψαρο που πεθανε χθες (Μπορειτε να δειτε το μικρο αιματωμα στο ματακι του) Αυτο ειναι το υγιες ψαρι Και αυτο ειναι το καινουργιο ψαρι Παρακαλω να προσπαθησετε να μου βρειτε το ειδος τους και το φυλο τους ΥΓ. Συγνωμη για το ενυδρειο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #2 Share 12 Αυγούστου 2013 Tωρα μας βαζεις δυσκολα . Που να σηκωσουμε την φουστα να δουμε , χαχαχαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 12 Αυγούστου 2013 χαχαχαχαχα Συγνωμη για την κατασταση του ενυδρειου δεν ηταν ημερα για να το καθαρισουμε ! Τωρα ειναι καθαροτατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #4 Share 12 Αυγούστου 2013 Πολυ κοκκινα τα βραγχια του ηταν . Ενδειξη υψηλης αμμωνιας . Η αμμωνια ειναι υπουλη να ξερεις . Μπορει το νερο να ναι κρυσταλλο και να εχει υψηλες τιμες αμμωνιας μεσα . Αμμωνια = δηλητηριο για τα ψαρια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Αυγούστου 2013 #5 Share 12 Αυγούστου 2013 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 12 Αυγούστου 2013 Υπαρχει στην αγορα κανενα φαρμακο η κατι αλλο που μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Αυγούστου 2013 #7 Share 12 Αυγούστου 2013 Μετρησεις εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 Author #8 Share 12 Αυγούστου 2013 Οχι πρεπει να αγορασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #9 Share 12 Αυγούστου 2013 Σαφως και πρεπει να αγορασεις . Χωρις ενδειξεις στις τιμες πως θα διατηρησεις τα ψαρια σου υγιη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Αυγούστου 2013 #10 Share 12 Αυγούστου 2013 Χωρις μετρησεις πως ξερεις οτι το ενυδρειο σου ειναι οκ για ψαρια?Ποσα λιτρα ειναι? Θα αγορασεις υγρα τεστ για αμμωνια,νο2 και νο3 και θα μας γραψεις τις μετρησεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 Author #11 Share 12 Αυγούστου 2013 Ωραια θα αγορασω !!! ξερω οτι το ενυδρειο ειναι παρα πολυ μικρο αλλα τι να κανω ειναι μονο 25 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #12 Share 12 Αυγούστου 2013 25 λιτρα για δυο χρυσοψαρα ; Υπερβολικα μικρο ειναι . Λαβε υποψιν σου οτι τα χρυσοψαρα θελουν χωρο να κινουνται αλλα και οτι μεγαλωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Αυγούστου 2013 #13 Share 12 Αυγούστου 2013 Ωραια,αφου ειναι 25 λιτρα,πιανεις τα ψαρακια και τα πας πισω στο πετσοπ που στα εδωσαν.Το ενυδρειο δεν κανει γι αυτα τα ψαρια και θα τα χασεις. Παιρνεις τεστ που σου ειπα και αν οι μετρησεις ειναι αμμωνια 0,νο2 0 και νο3 μεταξυ 5-20 τοτε αγοραζεις εναν μονομαχο που ειναι μια χαρα για το ενυδρειο σου και τον χαιρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #14 Share 12 Αυγούστου 2013 Ραστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #15 Share 12 Αυγούστου 2013 Εγω θα τα πηγαινα πισω και θα του ελεγα : Που σαι , αν νομιζεις εσυ οτι δυο χρυσοψαρα μπορουν να ζησουν σε 25 λιτρα ή εισαι αχρηστος ή ανιδεος . Παρτα και αντε γεια ! Πατουν στην αγνοια μας και μας πουλαν οτι θελουν αυτοι , συγχιστηκα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 Author #16 Share 12 Αυγούστου 2013 Μου ειχε ερθει αυτη η ιδεα αλλα το πετ σοπ εχει αλλαξει ιδιοκτητη τον οποιο δεν γνωριζω και μια φορα που πηγα εκει δεν ηξερε και τοσα πραγματα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #17 Share 12 Αυγούστου 2013 Συλβια το σωστο ειναι να ξερουμε πρωτα τα ψαρια που θελουμε να αγορασουμε τι χρειαζεται για να τα συντηρησουμε και μετα να αγοραζουμε οτι ειναι . Η προταση του Ραστα ειναι πολυ σωστη . Η κρατας το ενυδρειο που εχεις και το ετοιμαζεις καταλληλα για ενα μονομαχο ή αν θες και αγαπας τα χρυσοψαρα , αγοραζεις ενα κατα πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο , το προετοιμαζεις και βαζεις χρυσοψαρα μεσα . Ειναι πολυ απλα τα πραγματα , εμεις τα περιπλεκουμε απο μονοι μας χωρις λογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Αυγούστου 2013 #18 Share 12 Αυγούστου 2013 Τα ψαρια πρεπει να επιστρφουν οσο το δυνατων πιο γρηγορα.Παρε τεστ και αν οι μετρησεις ειναι οκ τοτε παρε μονομαχο,δεν εχεις πολλες επιλογες σ αυτα τα λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 12 Αυγούστου 2013 #19 Share 12 Αυγούστου 2013 παρε εναν ωραιοτατο μονομαχο για αυτα τα λιτρα μην ταλαιπωρεις τα χρυσοψαρακια χαρισετα σε καποιον που εχει μεγαλο ενυδρειο η αν δεν βρεις καποιον εστω δωστα σε ενα πετ σοπ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 12 Αυγούστου 2013 #20 Share 12 Αυγούστου 2013 Κι εγώ στην αρχή είχα 2 χρυσόψαρα σε ένα ενυδρείο 25 λίτρων και το ένα μου πέθανε, μάλιστα είχε και εκείνο αιμάτωμα στο κεφάλι. Το ότι σου λένε ότι δεν κάνει να είναι 2 χρυσόψαρα σε 25 λίτρα δεν στο λένε μόνο για λόγους ...άνεσης των ψαριών ως προς τον χώρο. Εμείς τα βλέπουμε μικρά και νομίζουμε ότι είναι μια χαρά στο ενυδρείο. Αυτά όμως παθαίνουν νανισμό και ενώ το σώμα τους παραμένει μικρό, τα όργανά τους εσωτερικά συνεχίζουν να μεγαλώνουν και στο τέλος πεθαίνουν επειδή σκάνε στην κυριολεξία. Κι εμείς λέμε "Τί κρίμα, γέρασε και πέθανε!". Εγώ όταν το διάβασα αυτό τρόμαξα! Επειδή κι εγώ είμαι αρχάρια και πολλά τα έμαθα πρόσφατα, αν τυχόν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simone 15 Αυγούστου 2013 #21 Share 15 Αυγούστου 2013 παιδες λιγο χαλαρωτητα στις συμβουλες.....δεν χρειαζετε να τρομαξει η κοπελα, να μαθει ειναι απαραιτητο. εγω απλα θα σου πω οτι και 2 και 3 χρυσοψαρα σε μεγεθος που πουλανε τα πετ σοπ αντεχουν σε 25 λιτρα...λεω ομως αντεχουν (οχι ζουνε ευχαριστα) σε αυτο το μεγεθος....μεσα σε 1 μηνα δεν θα αντεχουν καν..και αναγκαστικα αργα η γρηγορα θα τα χασεις πριν κλεισει 3μηνο. αν θες να εχεις ενυδρειο για 3 μηνες και να βασανιζεις τα ψαρακια...κρατατο ετσι και αγοραζε καθε 3 μηνες ψαρια (αυτο θελουν τα πετ σοπ) .....δεν νομιζω ομως οτι κανεις μας εδω μεσα επιθυμει αυτο. αρα καλα θα κανεις η να αλαξεις ενυδρειο και να κρατησεις τα χρυσοψαρα η το πιο ευκολο παρε εναν μονομαχο που ειναι υπεροχα ψαρακια και θα τον αγαπησεις...και φυσικα και αυτος θα σε αγαπησει καθως τα 25 λιτρα για τον μονομαχο ειναι παραδεισος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος