Jump to content

Τραγούδια - Video Clips

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πολύ μπροστά οι radiohead και με τα τραγούδια που βγάζουν και με αυτά που κάνουν πάνω στην μουσική τους με διάφορους πειραματισμούς και και με αυτά που λένε και κάνουν κατά διαστήματα και που έχουν σχέση με πολιτική..... :) βγάλανε και νέο τραγούδι το lotus flower

+ εχουν φοβερη περιβαλλοντικη συνειδηση τουλαχιστον ο Thom Yorke του οποιου

δηλωσεις εχω ακουσει κατα καιρους :)

+ εχουν φοβερη περιβαλλοντικη συνειδηση τουλαχιστον ο Thom Yorke του οποιου

δηλωσεις εχω ακουσει κατα καιρους :)

είναι επίσης από τα λίγα συγκροτήματα που παρά την απήχηση τους δεν συνεργάζονται πλέον με δισκογραφική και τις κατηγορούν ανοιχτά.Αυτοί και ο μεγάλος manu chao μάλιστα στον προηγούμενο δίσκο τον είχαν βγάλει στο internet και άμα ήθελες έδινες κάποιο αντίτιμο και όσο ήθελες το οποίο πήγαινε όλο στο συγκρότημα....εγώ πχ έδωσα ένα μικρό ποσό γιατί γούσταρα την πράξη αυτή(μάλιστα με την μέθοδο αυτό είχαν πολύ πιο πολύ κέρδος από ότι με άλλους δίσκους που ήταν και πιο καλοί και μέσος όρος των χρημάτων που κατέθετε ο καθένας ήταν μεγαλύτερος από το να αγοράσεις ένα δίσκο τους σε ένα μαγαζί) και γενικά δεν έχουν πρόβλημα με την πειρατεία γιατί πειρατεία είναι αυτό που κάνουν και οι δισκογραφικές στις διάφορες μπάντες και γενικά δεν περιορίζονται μόνο εκεί έχουν και άλλη δράση με διάφορες δωρεές σε διάφορες κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις

συμφωνω :lol:

το εχουν κανει και αλλα συγκροτηματα παλιοτερα και μαλιστα αγοραζεις με ενα

συμβολικο ποσο τον δισκο πριν αρχισουν οι ηχογραφησεις ωστε το συγκροτημα να μην εχει

καμια εταιρεια αναγκη για να βγαλει το καινουργιο album :)

Πολύ καλό Metal από "Έλληνες" :)

Έγινε επεξεργασία - coffeman

Πολύ καλό Metal από "Έλληνες" :lmao:

:)

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...