Panos1990 18 Μαρτίου 2010 #1151 Share 18 Μαρτίου 2010 Ότι και να φοράνε, από μέσα έχουνε ζαρτιέρες Μην μηλισω για thrash, μην μηλισω.. Αντε βγαλτε καμια τσιριχτη φωνουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Μαρτίου 2010 #1152 Share 18 Μαρτίου 2010 Δεν ειναι Death.... ειναι...New wave american heavy metal... Νew agtp heavy metal http://www.metal-archives.com/ Mallcore (early), Groove Metal/Melodic Death (later) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Μαρτίου 2010 Author #1153 Share 18 Μαρτίου 2010 Μην μηλισω για thrash, μην μηλισω.. Αντε βγαλτε καμια τσιριχτη φωνουλα Όχι... Για πες για το thrash να δω τι μπορείς να πεις? Τσιριχτές φωνούλες? Το thrash??? Μπέρδεψες κάτι... Οι Thrash-άδες δεν έχουν τραγουδιστή με όνομα Danny που τραγουδάει σαν την Νταίζη (η γκόμενα του Ντόναλντ) Για να μη πολυλογούμε... Κι εγώ ακούω και Death και Vlack και New, αλλά με μέτρο... Η metal μουσική κρύβει τα μυστικά της ΜΟΝΟ στην ένδοξη δεκαετία του 80! Όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Μαρτίου 2010 #1154 Share 18 Μαρτίου 2010 Όχι... Για πες για το thrash να δω τι μπορείς να πεις? Τσιριχτές φωνούλες? Το thrash??? Μπέρδεψες κάτι... Οι Thrash-άδες δεν έχουν τραγουδιστή με όνομα Danny που τραγουδάει σαν την Νταίζη (η γκόμενα του Ντόναλντ) Για να μη πολυλογούμε... Κι εγώ ακούω και Death και Vlack και New, αλλά με μέτρο... Η metal μουσική κρύβει τα μυστικά της ΜΟΝΟ στην ένδοξη δεκαετία του 80! Όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες Ποιον Danny λες? Εχουμε ακουσει πως τραγουδατε, αστα αυτα Και επισης το 80 περασε, οποτε πρωχορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Μαρτίου 2010 Author #1155 Share 18 Μαρτίου 2010 Ποιον Danny λες? Εχουμε ακουσει πως τραγουδατε, αστα αυτα Και επισης το 80 περασε, οποτε πρωχορα Γι'αυτούς τους αστείους λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Μαρτίου 2010 Author #1156 Share 21 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 22 Μαρτίου 2010 #1157 Share 22 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 22 Μαρτίου 2010 #1158 Share 22 Μαρτίου 2010 (edited) πώς βάζετε το youtube ολόκληρο? έσπασα το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2010 - divemaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Μαρτίου 2010 Author #1159 Share 25 Μαρτίου 2010 Βασίλης Είδωλος and the brains in the bars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Μαρτίου 2010 #1160 Share 25 Μαρτίου 2010 πώς βάζετε το youtube ολόκληρο? έσπασα το κεφάλι μου και δεν το βρίσκω 1. Απο το URL του video κανεις copy οτι ειναι μετα το ισον = (πχ στο βιντεο σου ηταν οτι εχω κοκκινισει :http://www.youtube.com/watch?v=iTafQnXY5vY σημειωση : το URL το βρισκεις σιγουρα στη σελιδα του Υoutube και δεξια απο το βιντεο, εκει που εχει ενα πινακακι που γραφει URL, Embed κλπ 2. Γραφεις στο ποστ σου εδω, οτι γραφω στο πινακακι απο κατω, και κανεις paste το κοκκινισμενο αναμεσα στις αγκυλες. [utube][/utube] 3. Παραδειγμα με την τελικη μορφη του βιντεο που ηθελες να βαλεις. [utube]iTafQnXY5vY[/utube] Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 25 Μαρτίου 2010 #1161 Share 25 Μαρτίου 2010 1. Απο το URL του video κανεις copy οτι ειναι μετα το ισον = (πχ στο βιντεο σου ηταν οτι εχω κοκκινισει :http://www.youtube.com/watch?v=iTafQnXY5vY σημειωση : το URL το βρισκεις σιγουρα στη σελιδα του Υoutube και δεξια απο το βιντεο, εκει που εχει ενα πινακακι που γραφει URL, Embed κλπ 2. Γραφεις στο ποστ σου εδω, οτι γραφω στο πινακακι απο κατω, και κανεις paste το κοκκινισμενο αναμεσα στις αγκυλες. [utube][/utube] 3. Παραδειγμα με την τελικη μορφη του βιντεο που ηθελες να βαλεις. [utube]iTafQnXY5vY[/utube] ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
divemaster 25 Μαρτίου 2010 #1162 Share 25 Μαρτίου 2010 (edited) εύρικα εύρικα απλά ακούστε το το συγκρότημα τα σπάει όλα του τα τραγούδια είναι άπαιχτα Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2010 - divemaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Μαρτίου 2010 #1163 Share 26 Μαρτίου 2010 (edited) Nικο αυτο θα σου αρεσει!!!! Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2010 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Μαρτίου 2010 Author #1164 Share 26 Μαρτίου 2010 80s RULEZZZ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Μαρτίου 2010 Author #1165 Share 26 Μαρτίου 2010 Nικο αυτο θα σου αρεσει!!!! ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Αυτή είναι μουσική Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Μαρτίου 2010 Author #1166 Share 28 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 6 Απριλίου 2010 #1167 Share 6 Απριλίου 2010 ωραίο...κομμάτι... ξαφνικά λέω να πάω ένα ταξιδάκι Ρουμανία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Απριλίου 2010 Author #1168 Share 6 Απριλίου 2010 ξαφνικά λέω να πάω ένα ταξιδάκι Ρουμανία.... Δεν θα χρειαστεί... Όλη η "καλή" Ρουμανία έχει μαζευτεί σε 2-3 "μαγαζιά" εντός Αττικής. Διαπιστευμένο από τις εξορμήσεις μου την Παρασκευή και το Σάββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 6 Απριλίου 2010 #1169 Share 6 Απριλίου 2010 Δεν θα χρειαστεί... Όλη η "καλή" Ρουμανία έχει μαζευτεί σε 2-3 "μαγαζιά" εντός Αττικής. Διαπιστευμένο από τις εξορμήσεις μου την Παρασκευή και το Σάββατο κάτι έχω δει κ εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Απριλίου 2010 #1170 Share 6 Απριλίου 2010 Στις επομενες... παρτε με μαζι σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Απριλίου 2010 Author #1171 Share 6 Απριλίου 2010 Στις επομενες... παρτε με μαζι σας!!! Δεν είναι για παιδιά της ηλικίας σου αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Απριλίου 2010 Author #1172 Share 6 Απριλίου 2010 Μου λεν αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώστα όρια του μοναχά να γυροφέρνω.Και πως ο κόσμος είν' ανήμερο θεριόκι όταν δαγκώνει εγώ καλά είναι να σωπαίνω.Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώμου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω.Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικόείμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ' αλλάξω.Μα εγώ μ'ένα άγριο περήφανο χορόσαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω.Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσωΣιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.Μου λεν αν φύγω πιο ψηλά θα ζαλιστώκαλύτερα στη λάσπη εδώ μαζί τους να κυλιέμαι.Και πως αν θέλω περισσότερα να δω,σ' ένα καθρέφτη μοναχός μου να κοιτιέμαι.Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώμου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω.Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικόείμαι μικρός πολύ μικρός για να τ' αλλάξω.Μα εγώ μ'ένα άγριο περήφανο χορόσαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω.Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώΘα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσωΣιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 7 Απριλίου 2010 #1173 Share 7 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Απριλίου 2010 Author #1174 Share 9 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Απριλίου 2010 Author #1175 Share 9 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts