delta66 20 Μαρτίου 2009 #326 Share 20 Μαρτίου 2009 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ >>>>> Θα ακουσετε τι ακουγεται στην πραγματικοτητα ενω στα αυτια μας φτανει το προηχογραφημενο (playback) τραγουδι. και δωρο ο σουπεργκιταρχιρο seeya Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 20 Μαρτίου 2009 #327 Share 20 Μαρτίου 2009 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΜΕ!! ΕΠΟΣ!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2009 - γιωργος χανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Μαρτίου 2009 Author #328 Share 20 Μαρτίου 2009 Αποφάσισα να ξεσκονίσω τα βινύλιά μου... και βρήκα διαμάντια που είχα θάψει για χάρη των καταραμένων mp3z. Με μεγάλη μου χαρά βρήκα πολλά από αυτά τα τραγούδια στο youtube. Ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου και κατέληξε στο θεληματικό πηγούνι μου. Ξαναθυμήθηκα ΥΜΝΟΥΣ μιας εποχής διαφορετικής από της σημερινής! Τότε που όλα ήταν αγνά... Οι παραγωγές φτωχές... Τα εξώφυλλα αστεία... Οι μπάντες αποτελούνταν από φίλους... Οι εταιρείες διανομής βάζαν λεφτά από την τσέπη τους... Εποχές που περάσανε ανεπιστρεπτί... Κι όμως, αυτοί οι δίσκοι κρύβανε μέσα τους ακατέργαστα διαμάντια τα οποία σε συνδυασμό με αυτό το "τσακ" του βινυλίου (που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον "γυαλιστερό" ήχο των CD) με κάνουν να ανατριχιάζω!!! Ξεκινάει το μάθημα λοιπόν! That's Metal - Lesson no1 80s Metal Underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Μαρτίου 2009 Author #329 Share 22 Μαρτίου 2009 (edited) Ήταν Αύγουστος του 1999... Επιτέλους μετά από πολύ ψάξιμο καταφέραμε με τον κολλητό μου να βρούμε σε βινύλιο ένα δίσκο που ψάχναμε περίπου 5 χρόνια! Οπότε το απόγευμα εκείνης της Αυγουστιάτικης μέρας θα ήταν ιδιαίτερο, αφού θα βρισκόμασταν να τον ακούσουμε! Η πόρωση που είχαμε και το άκουσμα αυτού του δίκου έμελλε την δημιουργία του δικού μας γκρουπ! Ταυτόχρονα μου έδωσε έμπνευση και για το nickname μου (σε συνδυασμό πάντα με το Star Wars). That's Metal - Lesson no2 80s Metal Underground Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1985 και έχει 5 τραγούδια όλα κι όλα κλασσικότατου Heavy Metal και είναι και τα μοναδικά του γκρουπ αφού μετά διαλύθηκαν! Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Μαρτίου 2009 Author #330 Share 22 Μαρτίου 2009 That's Metal - Lesson no3 80s Metal Underground Το πρώτο (Praying Mantiis) ειδικά αφιερωμένο στον delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 22 Μαρτίου 2009 #331 Share 22 Μαρτίου 2009 καλησπερα..ακουσα ενα τραγουδακι τρομερο στο top gear που βαζεισ το σκαι ειναι η εκπομπη με τα αυτοκινητα.....ειναι σαν οπερα..οποιος το ξερει η κατι παρομοιο ας μου πει πληροφοριες εχω φαει τον κοσμο και τιποτα....ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 22 Μαρτίου 2009 #332 Share 22 Μαρτίου 2009 κανεις ρε παιδια δεν ξερει ποιο ειναι εχω φαει ολο το youtube και δεν το βρισκω..ειναι ενα μπιτατο τραγουδακι και τραγουδαει μια γυναικα και ρεφρεν κανει σαν οπορα με ενα αααααααααααααααααααααα τελειο song αλλα δεν ττο βρισκω βοηθηστε.....δωρο ενα κροκοδειλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Μαρτίου 2009 #333 Share 22 Μαρτίου 2009 (edited) Μηπως ειναι αυτο? 37 Έγινε επεξεργασία 22 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 22 Μαρτίου 2009 #334 Share 22 Μαρτίου 2009 Μηπως ειναι αυτο? χαχαχαχαχα και θα το εψαχνα αυτο..απο οταν γεννηθηκα μεσα στο χειρουργειο που εβγαινα ο γιατρος ακουγε τον υμνο..αυτο δεν ξεχνιετε/.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Μαρτίου 2009 Author #335 Share 22 Μαρτίου 2009 That's Metal - Lesson no4 80s Metal Underground Στους Q5 έπαιζε κιθάρα ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έγινε γνωστός για τις κιθαριστικές τιυ ικανότητες, αλλά το όνομά του έμεινε στην ιστορία για την ανακάλυψη του η οποία πήρε και το ονοματεπώνυμό του! Το όνομα αυτού.... Floyd Rose! Όσον αφορά το τραγούδι αλλά και όλο τον δίσκο... Απλά ΑΨΟΓΟΣ! Όσον αφορά το τρίτο τραγούδι (Exciter)... Δεν χωράνε σχόλια! Το εξώφυλλο είναι ιστορικό και τα λέει ΟΛΑ!!! Για μεγάλο χρονικό διάστημα κοσμούσε την πλάτη του τζιν μπουφάν μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Μαρτίου 2009 #336 Share 23 Μαρτίου 2009 οποιος μου βρει το τραγουδι 20 ευρω..εευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Μαρτίου 2009 Author #337 Share 23 Μαρτίου 2009 Soundtrack Top Gear has always used an adaptation of The Allman Brothers Band's instrumental hit "Jessica" as its theme song. Initially the show used part of the original Allmans' recording of the song, but later episodes of Top Gear use updated cover versions. For the original series run, the end credits music was "Out of the Blue", an instrumental from the 1976 Elton John album, Blue Moves. During series 6, May hosted a segment showing nominations for the greatest song to drive to, the final list of ten was voted for by write-in nominations on the Top Gear website, the top five were then submitted for phone vote by viewers of the show. Songs in the top 10 were: Rank Band Song 10 Fleetwood Mac "The Chain" 9 AC/DC "Highway to Hell" 8 Led Zeppelin "Immigrant Song" 7 Kenny Loggins "Danger Zone" 6 Motörhead "Ace of Spades" 5 Deep Purple "Highway Star" 4 Steppenwolf "Born to Be Wild" 3 Meat Loaf "Bat Out of Hell" 2 Golden Earring "Radar Love" 1 Queen "Don't Stop Me Now" It included continual complaining from the presenters about the presence of "Bat Out of Hell" on the list (which was leading as of the selection of the top five) and its promotional segment included such visuals as cars being towed away and gridlocked streets. On the other hand, the equivalent "Don't Stop Me Now" segment was the exact opposite, featuring open roads and being described as "a joy" and "a song for life" in the voiceover. In addition, pre-recorded film segments use a wide variety of background music clips. Along with classic, contemporary and post rock and occasionally dance tracks, excerpts from contemporary and classic film soundtracks are often used, including The Lord of the Rings, The Dark Knight and The Matrix as well as The Guns of Navarone and The Battle of Britain. Πηγή... http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_(current_format) Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Μαρτίου 2009 #338 Share 23 Μαρτίου 2009 (edited) για το 37ο τπτ ομως ε? Έγινε επεξεργασία 23 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Μαρτίου 2009 #339 Share 23 Μαρτίου 2009 για το 37ο τπτ ομως ε? δεν το σχολιαζω απλα......οχι δεν ειναι αυτο....ενα αλλο ειναι που το βαζουν συνυθως οταν κανουν χρονο στην πιστα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emp 23 Μαρτίου 2009 #340 Share 23 Μαρτίου 2009 (edited) Δεν είμαι στο στυλ τον περισσοτέρων, αλλα είναι το στυλ μου. Και είναι και δικό μου κομματάκι Ελπίζω να σας αρέσει Έγινε επεξεργασία 23 Μαρτίου 2009 - Emp Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Μαρτίου 2009 #341 Share 23 Μαρτίου 2009 Δεν είμαι στο στυλ τον περισσοτέρων, αλλα είναι το στυλ μου. Και είναι και δικό μου κομματάκι Ελπίζω να σας αρέσει Αν αρεσει σε σενα φιλε μου, τι να πουν οι αλλοι? Δικη σου μουσικη ετσι? Εισαι απο τους λιγους προνομιουχους που μπορουν να εκφραζονται παιζοντας και ακουγοντας μουσικη που εχουν γραψει οι ιδιοι, χωρις να χρειαζεται να "ψαχνουν" να βρουν μουσικη αλλων που τους αρεσει και τους εκφραζει. Απο την παραγωγη στην καταναλωση δλδ Ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Μαρτίου 2009 Author #342 Share 23 Μαρτίου 2009 Εισαι απο τους λιγους προνομιουχους που μπορουν να εκφραζονται παιζοντας και ακουγοντας μουσικη που εχουν γραψει οι ιδιοι, χωρις να χρειαζεται να "ψαχνουν" να βρουν μουσικη αλλων που τους αρεσει και τους εκφραζει. Απο την παραγωγη στην καταναλωση δλδ Σε μένα ποτέ δεν μου έγραψες τέτοια συγκινητικά πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Μαρτίου 2009 #343 Share 23 Μαρτίου 2009 Aποσπερίτης 1) OTAN XARAZEI Θανασης Παπακωνσταντινου Πεχλιβανης(studio version) ♥ Ελα παρε με ♥ Γιαννης Χαρούλης 4) Θ.Παπακωνσταντίνου-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Μαρτίου 2009 Author #344 Share 23 Μαρτίου 2009 Σήμερα δεν έχει μάθημα... Σήμερα είμαστε τρυφεροί, αγαπούλιδες, αγκαλίτσες, ζουζουλίνια και πολλά άλλα αηδιαστικά πράγματα Neil Young Cover Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Μαρτίου 2009 #345 Share 23 Μαρτίου 2009 Σήμερα δεν έχει μάθημα... Σήμερα είμαστε τρυφεροί, αγαπούλιδες, αγκαλίτσες, ζουζουλίνια και πολλά άλλα αηδιαστικά πράγματα Neil Young Cover χαχαχα! κομματαρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 24 Μαρτίου 2009 #346 Share 24 Μαρτίου 2009 χαχαχα! κομματαρες! Εφτανε να εγραφες το σχολιο. Γεμισε η σελιδα με την παραθεση, δυο φορες τα ιδια βιντεο. Σε μένα ποτέ δεν μου έγραψες τέτοια συγκινητικά πράγματα Εσυ εισαι τραγουδιαρης ωρε, δεν εισαι μουσικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Μαρτίου 2009 Author #347 Share 24 Μαρτίου 2009 Εσυ εισαι τραγουδιαρης ωρε, δεν εισαι μουσικος ΤΙ ΕΙΜΑΙ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 26 Μαρτίου 2009 #348 Share 26 Μαρτίου 2009 Δεν ξεχναμε Ρεεεεεεεεεεεεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Μαρτίου 2009 Author #349 Share 26 Μαρτίου 2009 Ο φίλτατος φίλος Τριαντάφυλλος φρόντισε πρωί πρωί να με γυρίσει πολλά χρόνια πίσω και να με κάνει να δακρύσω! Αυτό πάει για τους Πίσσα & Πούπουλα... Οι υπόλοιποι... Απλά δεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 26 Μαρτίου 2009 #350 Share 26 Μαρτίου 2009 (edited) οτι να ναι ! Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2009 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts