Jump to content

Τραγούδια - Video Clips

Recommended Posts

http://youtu.be/wGhzgRL2oR0

Πως γινετε να μου βγαζει και εμενα το video σαν και τους αλλους?? :S ...δεν το θελω ετσι <_<

Έγινε επεξεργασία - nio92

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχουμε αρκετές μπάντες,άσχετα βέβαια πια αρέσει και ταιριάζει στα γούστα του καθενός.Έχουμε μάλιστα αρκετά καλές μπάντες αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν και κίνητρα αλλά και η αναγνώριση από το ελληνικό κοινό(γιατί απλά είναι Έλληνες) για να μπορέσουν να συνεχίσουν.

Σίγουρα πολλά πράγματα είναι θέμα γούστου... πχ εγώ, που δε μου αρέσει το Ευρωπαϊκό Power Metal και το Progressive Rock/Metal, ότι μπάντα και να βγει παγκοσμίως που να παίζει τέτοιο στυλ, απλά δε θα μου αρέσει.

Από κει και πέρα, υπάρχει και μία αλήθεια... Έκαστος στο είδος του. Όπως ο Άγγλος, ο Σουηδός και ο Αμερικάνος δε θα παίξουν μπουζούκι όπως ο Έλληνας, έτσι και ο Έλληνας δε θα παίξει blues/rock/metal (αυτό ακούω, αυτό αναφέρω) όπως θα το παίξουν στις χώρες που γεννήθηκε. Μεγάλες μπάντες έχει βγάλει και η Σουηδία και η Νορβηγία και η Φιλανδία και η Ιαπωνία... Αλλά καμία από αυτές δεν είναι Twisted Sister, WASP, Maiden, Sabbath κ.ο.κ.. Μόνο καλές κι εμπνευσμένες αντιγραφές μπορείς να βρεις σε άλλες χώρες. Και για μένα στην Ελλάδα, στα είδη που ακούω, δεν υπάρχουν πολλές μπάντες δυστυχώς... Και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, έχω σπαστεί με πάρα πολλούς που μπορεί μεν να παίζουν συμπαθητικά, αλλά πιάνοντας μια κιθάρα και ανεβαίνοντας στο σανίδι, νομίζουν ότι έχουν πιάσει και το παπά από τα... φρύδια!

Να και ενα τραγουδακι απο τους κοντοχωριανους μου!!!

Πως μπορω να το ανοιξω ολο το video οπως ολοι οι αλλοι?

Πως μπορω να το ανοιξω ολο το video οπως ολοι οι αλλοι?

[utube]XBZ-M7Axuac[/utube]

Παίρνεις τον κωδικό XBZ-M7Axuac και το βάζεις όπως από πάνω <_<

[utube]XBZ-M7Axuac[/utube]

Παίρνεις τον κωδικό XBZ-M7Axuac και το βάζεις όπως από πάνω <_<

<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/XBZ-M7Axuac" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Τιποτα δεν γινετε :s

Τρουπιιιιιιιιιιιιι!!!! :thumbup::blush::blink:

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Τραγούδι με νόημα! :thumbup:

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!

:thumbup::blush::blink:

Δεν υπάρχουν λόγια...

Απλά ΕΠΙΚΟ!!!

Μαδερφακερ, φαδερφακερ, γκραντφαδερφακερ, γιαγιαφακερ.... ΦΑΚΕΣ!!!!

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΑΥΡΩΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...