Jump to content

Τραγούδια - Video Clips

Recommended Posts

Πέρασε η ώρα μα δεν φάνηκες

άχρηστα ρολόγια που μου χάριζες.

:(

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι μου θύμησες τώρα...

Οι Queensryche ανήκουν στην επιχειρηματολογία μου για τη μη ύπαρξη του θείου στοιχείου! Αν υπήρχε θεός θα συνέχιζε να τους δίνει την έμπνευση που είχαν μέχρι το Empire και τώρα θα ήταν ισάξιοι των μεγαθηρίων της μουσικής!!!

Εγώ το 1998 με κρεμαστό Queensryche, παραγγελία από λευκόχρυσο το οποίο τελικά κατέληξε στα χέρια μιας πρώην για να με θυμάται... :(

Me_.jpg

Εγώ το 1998 με κρεμαστό Queensryche, παραγγελία από λευκόχρυσο το οποίο τελικά κατέληξε στα χέρια μιας πρώην για να με θυμάται... :(

τέτοια λάθη κάναμε πολλοί... :D

όσο για τους Queensryche θα συμφωνήσω... παρ'όλ'αυτά πρόκειται για κορυφαία μπάντα.

τέτοια λάθη κάναμε πολλοί... :(

Ήταν το my precious... Τώρα είναι παντρεμένη και με παιδί αν δεν κάνω λάθος. Μήπως να πάω να της χτυπήσω την πόρτα και να το ζητήσω? Ε ρε σε μπελάδες και διλήμματα που μας έβαλες βραδιάτικα... :D

Ήταν το my precious... Τώρα είναι παντρεμένη και με παιδί αν δεν κάνω λάθος. Μήπως να πάω να της χτυπήσω την πόρτα και να το ζητήσω? Ε ρε σε μπελάδες και διλήμματα που μας έβαλες βραδιάτικα... :(

τώρα πάει... από την στιγμή που το έδωσες... έχω "χάσει" κι εγώ διάφορα... αλλά τι να κάνεις...

να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον King... υποβλήθηκε σε εγχείρηση τριπλού bypass...

να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον King... υποβλήθηκε σε εγχείρηση τριπλού bypass...

Δεν τον πάω με τίποτα!!! ΟΚ, κάποια προσωπικά του καθώς και με Mercyful ήταν καλά κομμάτια, αλλά είναι αστείος και γελοίος. Υπηρέτης της εκκλησίας του Σατανά, my ass!!! Υπάρχουν και πιο αξιόλογοι άνθρωποι για να ευχηθώ γι'αυτούς. Anyway... Δύο από τα αγαπημένα μου...

Ας πάμε και στα σοβαρά...

:(:D:D:hysterical::D

δεν μένω στο τι προσπαθεί να πείσει ότι πρεσβεύει... μένω σε αρκετές κομματάρες που έχει γράψει... με την βοήθεια σαφώς μεγάλων μουσικών.

Lizzy Borden .... no comments.... :(:D:D:hysterical::D

και κάτι που επιτέλους κάποιος κατάφερε να ανεβάσει youtube και άκουγα στα γυμνασιακά-λυκειακά μου χρόνια...

και κάτι που επιτέλους κάποιος κατάφερε να ανεβάσει youtube και άκουγα στα γυμνασιακά-λυκειακά μου χρόνια...

Δεν τους ήξερα... Ενδιαφέρον ακούγονται. Μου θυμίζουν πολύ κάποιους άλλους που άκουγα και δεν θυμάμαι ούτε πως λέγονται, ούτε τραγούδι, ούτε δίσκο :( Θα μου'ρθει λογικά σε λίγο...

Δεν τους ήξερα... Ενδιαφέρον ακούγονται. Μου θυμίζουν πολύ κάποιους άλλους που άκουγα και δεν θυμάμαι ούτε πως λέγονται, ούτε τραγούδι, ούτε δίσκο :( Θα μου'ρθει λογικά σε λίγο...

Βασικά βγάλανε μόνο 2 δίσκους. Το παραπάνω κομμάτι είναι από το Interface που είναι και ο πρώτος τους δίσκος με πολλά αξιόλογα κομμάτια. Το δεύτερο άλμπουμ τους, το blackout, είναι το μόνο που είδα σε πάγκους δισκοπωλείων στην Ελλάδα αλλά όταν το άκουσα δεν τρελάθηκα.

Θα μου'ρθει λογικά σε λίγο...

Ξεκίνησα να διαβάζω λίστα με τα Gothic/Death Metal συγκροτήματα για να τους βρω... Ευτυχώς δεν πήγα μακρυά. Μόλις στο "D" :(

Τώρα που τους ξανακούω, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς με συγκινούσε τότε σε αυτούς... :D

Αφιερωμένο στο Δια που είναι αλάνι και πειραιώτης!

Ρε σατανάδες τι τραγούδια είναι αυτά? :wub:

Θα καίτε στα τάρταρα!!!

:):o:o

Πάνε χρόνια που έχει βγει αλλά όποτε το ακούω... :)

Δεν θέλω παρεξηγήσεις... :o

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...