Jump to content

Τραγούδια - Video Clips

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερες :blink:

:D;)

ορίστε και από μένα κάτι

και κάτι διαφορετικό τώρα

Έγινε επεξεργασία - karrot

για μένα ένα από τα καλύτερα τους τραγούδια

στην κλασική εκτέλεση

και στην νέα εκτέλεση

Ίσως το καλύτερο ελληνικό τραγούδι με στοίχους που τσακίζουν κόκαλα!

Αυτό δεν ακούγετε.. :D

Αλλά θα βάλω και εγώ κάτι γερμανικό!

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Ποιο ανώμαλοι κι άρρωστοι άνθρωποι από τους Γερμανούς δε παίζει να υπάρχουν! Οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον καθυστερημένοι!

Απορώ τι σου αρέσει σε αυτό το πράγμα she'sinpanties.... :D

Ποιο ανώμαλοι κι άρρωστοι άνθρωποι από τους Γερμανούς δε παίζει να υπάρχουν!

Ισχύει, βλέπεις και συγκροτήματα όπως οι Rammstein, κάτι δεν πάει καλά.. κάπου χάνει η φλάντζα..

Ισχύει, βλέπεις και συγκροτήματα όπως οι Rammstein, κάτι δεν πάει καλά.. κάπου χάνει η φλάντζα..

Δεν μιλάω μόνο μουσικά... Και ιστορικά αποδεικνύεται αυτό! Αλλά και μουσικά να το δούμε... δες λίγο της γενικότερη electro-gothic-darkwave-industrial βιομηχανία και τον τρόπο ζωής και διασκέδασής τους...

Δεν μιλάω μόνο μουσικά... Και ιστορικά αποδεικνύεται αυτό! Αλλά και μουσικά να το δούμε... δες λίγο της γενικότερη electro-gothic-darkwave-industrial βιομηχανία και τον τρόπο ζωής και διασκέδασής τους...

Στο εν τω μεταξύ, αυτή η παπαριά δεν έχει καμία διαφορά από αυτό που την δεκαετία του 90 ονομαζόταν τέκνο...

Μιλάμε για τραγικούς καραγκιόζηδες!

Οι Γερμανοι ειναι μια χαρα ανθρωποι,φιλοξενοι,ανοιχτομυαλοι και φτιαχνουν και ωραιες μουσικες :D

Οι Γερμανοι ειναι μια χαρα ανθρωποι,φιλοξενοι,ανοιχτομυαλοι και φτιαχνουν και ωραιες μουσικες :D

Δεν ξέρω για το φιλόξενοι, ανοιχτόμυαλοι δεν είναι, για τη μουσική δεν το συζητώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ψυχικά άρρωστοι και ανώμαλοι! Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για το σύνολό τους... Μόλις για το 97% αυτών ;)

θα διαφωνήσω και με τους 2 για τους Γερμανούς .......Μια μέρα που θα έρθετε και οι 2 στο AMP μπορούμε να κάνουμε μία κουβέντα και να σας πω την εμπειρία μου μιας και έμενα 6 χρόνια Γερμανία και η αδερφή μου είναι εκεί μόνιμα :D

θα διαφωνήσω και με τους 2 για τους Γερμανούς .......Μια μέρα που θα έρθετε και οι 2 στο AMP μπορούμε να κάνουμε μία κουβέντα και να σας πω την εμπειρία μου μιας και έμενα 6 χρόνια Γερμανία και η αδερφή μου είναι εκεί μόνιμα :D

αφου εσυ ετοιμαζεσαι να 'την κανεις' πως γινεται να διαφωνεις με εμενα ? ;)

Να μας πείσεις για ποιο πράγμα? Τα γεγονότα είναι αναμφισβήτητα. Το πως συμπεριφέρεται ο καθένας στην καθημερινότητά του δεν είναι παράδειγμα υπέρ ή κατά του. Το θέμα είναι τι ιστορία έχει ο κάθε λαός και τι προδίδει αυτή η ιστορία... Και η ιστορία γράφεται μέρα με τη μέρα...

Παραδείγματα:

Έναν από τους πιο ανεπτυγμένους λαούς της Ευρώπης (τους Γερμανούς) με φοβερό πνευματικά επίπεδο για την εποχή, με ανάπτυξη στις τέχνες και τις επιστήμες, με πολύ καλό βιοτικό επίπεδο κλπ, ένας άνθρωπος, πανέξυπνος αλλά και μισότρελος κατάφερε να τους πείσει ότι είναι η ανώτερη φυλή του κόσμου και χωρίς να τους εξαναγκάσει (αυτό είναι το σημαντικότερο) μπήκαν στη διαδικασία μερικών από των πιο απάνθρωπων πράξεων που έχει γράψει ποτέ η ιστορία του κόσμου!

Σε ποιο άλλο μέρος του πλανήτη γίνονται τα πρεζοπάρτι που γίνονται στη Γερμανία?

Σε ποιο άλλο μέρος του κόσμου η βιομηχανία του πορνό είναι πιο αρρωστημένη?

Σε ποιο άλλο μέρος του πλανήτη γράφεται "μουσική" όπως αυτή που έβαλε προηγουμένως ο φίλος she'sinpanties και περνιέται για κάτι σπουδαίο?

Επίσης... Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι από τη Γερμανία επιστρέφουν οι περισσότεροι μετανάστες? Από Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Αμερική, Καναδά κ.ο.κ. γιατί δεν συμβαίνει αυτό?

Έχω πολλά να πω, αλλά θα λογοκριθώ... Μπορεί να ακούγομαι ρατσιστής, αλλά ειλικρινά, τους Γερμανούς δεν τους πάω καθόλου!

o karrot αν δεν απατωμαι εχει μια μεση αποψη επι του θεματος :D

ps. πρεζοπαρτυ και ναρκωτικα υπαρχουν παντου στον κοσμο ;)

ps. πρεζοπαρτυ και ναρκωτικα υπαρχουν παντου στον κοσμο :D

Δεν το έθεσα εγώ καλά... Που αλλού γίνονται σε τέτοια έκταση και κλίμακα τέτοιου είδους πάρτι?

Η γνώμη του Karrot με ενδιαφέρει καθότι έχει ζήσει κάτι που εγώ δεν έχω ζήσει. Αλλά από την άλλη, η άποψή μου δε στηρίζεται σε εικασίες, αλλά σε γεγονότα. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, αλλά η ανάλυση των γεγονότων στο δικό μου μυαλό, μου δείχνει πως κάτι δεν πάει γενικότερα καλά με αυτόν το λαό.

Δεν το έθεσα εγώ καλά... Που αλλού γίνονται σε τέτοια έκταση και κλίμακα τέτοιου είδους πάρτι?

Η γνώμη του Karrot με ενδιαφέρει καθότι έχει ζήσει κάτι που εγώ δεν έχω ζήσει. Αλλά από την άλλη, η άποψή μου δε στηρίζεται σε εικασίες, αλλά σε γεγονότα. Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, αλλά η ανάλυση των γεγονότων στο δικό μου μυαλό, μου δείχνει πως κάτι δεν πάει γενικότερα καλά με αυτόν το λαό.

ε οκ και στην χωρα μας παλιοτερα (δεν ξερω αν συνεχιζονται ακομα)

γινονταν παρτυς στην Σαμοθρακη πχ με psychedelic,trance etc και δεν νομιζω να επιναν μονο γαλα και φυσικους χυμους οι παρευρισκομενοι :D

και εμενα με ενδοιαφερει πολυ η αποψη του karrot ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...