Geosid 16 Σεπτεμβρίου 2010 #1701 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 16 Σεπτεμβρίου 2010 #1702 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1703 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το έψαχνα αυτό κάποτε και δεν το έβρισκα στο youtube... Έπος από τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Cronos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Σεπτεμβρίου 2010 #1704 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως κομματάρα... Όποιος θέλει να ''ξεφύγει'' ας ακούσει αυτό το κομμάτι και γενικά αυτή τη μπαντάρα... Mysticum Arabicola - Ozric Tentacles Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1705 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως κομματάρα... Όποιος θέλει να ''ξεφύγει'' ας ακούσει αυτό το κομμάτι και γενικά αυτή τη μπαντάρα... Mysticum Arabicola - Ozric Tentacles Όσο γράφω τους ακούω και είναι όντως "φεύγα"... Έψαξα και βρήκα ΑΥΤΟ και αναφέρει πως υπάρχει drummer και μάλιστα λέγεται Ollie Seagle. Είμαστε σίγουροι πως ο drummer δεν είναι Ιάπωνας και δεν λέγεται Yamaha ή κάτι αντίστοιχο? Αν όντως αυτά τα θέματα είναι παιγμένα από άνθρωπο χωρίς να μπλέξουν πολυκάναλα και πολλαπλές ηχογραφήσεις έχουμε να κάνουμε με φαινόμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Σεπτεμβρίου 2010 #1706 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο γράφω τους ακούω και είναι όντως "φεύγα"... Έψαξα και βρήκα ΑΥΤΟ και αναφέρει πως υπάρχει drummer και μάλιστα λέγεται Ollie Seagle. Είμαστε σίγουροι πως ο drummer δεν είναι Ιάπωνας και δεν λέγεται Yamaha ή κάτι αντίστοιχο? Αν όντως αυτά τα θέματα είναι παιγμένα από άνθρωπο χωρίς να μπλέξουν πολυκάναλα και πολλαπλές ηχογραφήσεις έχουμε να κάνουμε με φαινόμενο... χμμμμ.... τους έχω δει 4 φορές live.Ότι ακούς θα το δεις και στο λαιβ τους.Με την ευκαιρία να πω ότι είναι Must να τους δει κάποιος μπασίστας και ντράμερ θα πάθει πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1707 Share 16 Σεπτεμβρίου 2010 χμμμμ.... τους έχω δει 4 φορές live.Ότι ακούς θα το δεις και στο λαιβ τους.Με την ευκαιρία να πω ότι είναι Must να τους δει κάποιος μπασίστας και ντράμερ θα πάθει πλάκα. Το άκουσα μία φορά και επικεντρώθηκα στον drummer. Ειλικρινά νομίζω πως υπάρχουν διπλοηχογραφήσεις σε κάποια σημεία στα κρουστά... Θα τους ψάξω πάντως. Μου άρεσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 17 Σεπτεμβρίου 2010 #1708 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι Πέτρα σαν τη καρδία μου τη πληγωμένη που κάτι να την μαλακώσει ανυπόμονα περιμένει Είναι Ψαλίδι σαν τη χαρά που κόπηκε στη μέση μα ακόμα ονειρεύομαι και ας μην τους αρέσει Είναι Μολύβι σ'αυτό που το μυαλό μου βρίσκει διέξοδο επάνω στο χαρτί έτσι ώστε να μη τρελαθεί Κυρίες και κύριοι αυτή είναι όλη μου η ζωή. Είναι Πέτρα Ψαλίδι Μολύβι Χαρτί. Πέτρα δεν είναι οτι γίνομαι μεμψήμοιρος απλά γίνομαι ψύθιρος και μόνος μου μιλώ στον εαυτό μου Θέλω μονάχα μία τζούρα ελπίδας και ας περάσω στα ψιλά γράμματα κάποιας σελίδας. Μα τι να πω; Ξέρω πως τα προγνοστηκά μου δίνουν πιθανότητες λιγότερες του 1% Κάποτε τα τα αγνόησα και πάνω του γαντζώθηκα. Και ξέρεις τη κατάφερα; Απλά πληγώθηκα. Και απο τότε νιώθω να'μαι καταγής δίχως κουράγιο να σταθώ και για να είμαι ειληκρινής πρώτα νιώσε πως πονάω , μετά έλα να μου πεις πως η καρδιά είναι μονάχα ένας μυς Γι'αυτό την έκανα πέτρινη και σκληρή κι ας τη διαβρώνει κάθε ένα μου δάκρυ κάθε ανύποπτη στιγμή Σε κάθε βήμα και παίρνω στον λαιμό μου το κρίμα γιατί έτσι νιώθω είτε είναι είτε όχι λόγου σχήμα Είναι Πέτρα σαν τη καρδία μου τη πληγωμένη που κάτι να την μαλακώσει ανυπόμονα περιμένει Είναι Ψαλίδι σαν τη χαρά που κόπηκε στη μέση μα ακόμα ονειρεύομαι και ας μην τους αρέσει Είναι Μολύβι σ'αυτό που το μυαλό μου βρίσκει διέξοδο επάνω στο χαρτί έτσι ώστε να μη τρελαθεί Κυρίες και κύριοι αυτή είναι όλη μου η ζωή. Είναι Πέτρα Ψαλίδι Μολύβι Χαρτί. Ψαλίδι αυτό ίσως να το'νιωσες ήδη. Είμαι λουκέτο που δε ταίριαξε κανένα αντικλείδι. Ξέρεις τι; Έλα και τη χαρά στη μέση κόψε κι ας ζήτησε τ'αντίθετο ο Κριτής το απόψε. Να σου το θέσω αλλιώς αφού ούτος ή άλλος θα πονέσω έλα και κάντο γρήγορα να γίνει μια κι έξω. Κι αν δεν αντέξω τουλάχιστον θάχω να με παινέψω πως το παιχνιδάκι σου μονάχος θέλησα να παίξω Έτσι είμαι σφυρηλατήθηκα απο συμβάντα και ότι όμορφο έχω μου το γκρεμίζουνε πάντα. Μα δε κακίζω θλιμένες μελωδίες σφυρίζω και ότι κάπου κάπως κάποιος θα τις ακούσει ελπίζω. Κι ας είναι η χαρά και τα όνειρα μου κομμένα στη μέση ακόμα ονειρεύομαι και ας μη τους αρέσει. Γιατί δεν υπολόγισαν ότι ακόμα κι έτσι έχω το μισό μου όνειρο για να με ταξιδέψει. Είναι Πέτρα σαν τη καρδία μου τη πληγωμένη που κάτι να την μαλακώσει ανυπόμονα περιμένει Είναι Ψαλίδι σαν τη χαρά που κόπηκε στη μέση μα ακόμα ονειρεύομαι και ας μην τους αρέσει Είναι Μολύβι σ'αυτό που το μυαλό μου βρίσκει διέξοδο επάνω στο χαρτί έτσι ώστε να μη τρελαθεί Κυρίες και κύριοι αυτή είναι όλη μου η ζωή. Είναι Πέτρα Ψαλίδι Μολύβι Χαρτί. Μολύβι δεν ήταν μια τρέλα πάνω στην ήβη. Ήταν διέξοδο τις ώρες που ένιωθα να μου στρίβει. Και χαρτί εκεί που ξεδιπλώνω τη ψυχή μου κι αν το ένιωσες ως τώρα έχεις γίνει η εμπνευσή μου. Τη στιγμή αυτή που γράφω και ξανά παιδί με πλάθω γιατι ο κόσμος των ενήλικων με έκανε να μάθω πως δε σ'αγαπά κανείς αν δε του έξυπηρετέις μια τουλάχιστον ανάγκη κι ας μη μπορείς να την δεις. Μα τι να κάνεις; Είναι κέρμα το στρίβεις κερδίζεις χάνεις. Κοίτα μόνο το ταξίδι όσο μπορείς να απολαμβάνεις. Βρες σανίδα και γαντζώσου μη κολυμπάς στην ελπίδα θα πνιγείς και σου το λέω με τα μάτια μου το είδα. Εγώ βρήκα το μολύβι για να επιπλέω και χαρτί σα το σε βάπτιση ιστορίες μου να λέω. Είτε είναι αληθινές είτε θάθελα να είναι άκουσέ τες και άμα σ'εκφράζουν δίπλα μου μείνε. Είναι Πέτρα σαν τη καρδία μου τη πληγωμένη που κάτι να την μαλακώσει ανυπόμονα περιμένει Είναι Ψαλίδι σαν τη χαρά που κόπηκε στη μέση μα ακόμα ονειρεύομαι και ας μην τους αρέσει Είναι Μολύβι σ'αυτό που το μυαλό μου βρίσκει διέξοδο επάνω στο χαρτί έτσι ώστε να μη τρελαθεί Κυρίες και κύριοι αυτή είναι όλη μου η ζωή. Είναι Πέτρα Ψαλίδι Μολύβι Χαρτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1709 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 17 Σεπτεμβρίου 2010 #1710 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 κομματάρα! είμαι τυχερός που κάποτε είχα πετύχει το άλμπουμ σε κάποιο δισκοπωλείο και το αγόρασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1711 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 κομματάρα! είμαι τυχερός που κάποτε είχα πετύχει το άλμπουμ σε κάποιο δισκοπωλείο και το αγόρασα... Κι εγώ σε βινύλιο Βέβαια το πικάπ εδώ και κάποια χρόνια δε δουλεύει... Καταπληκτική διασκευή από Hellacopters στους ΘΕΟΥΣ Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1712 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 Nikki Sixx και... Life is beautiful!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1713 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 Διασκευή στον Word Up του Cameo από τους Gun... και με πολύ "ενδιαφέρον" video clip Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1714 Share 17 Σεπτεμβρίου 2010 The Unholy Trinity....... Ladies and gentlemen, from the very depths of hell.... VENOM!!! Έτσι βγαίνουν οι ΘΕΟΙ στο σανίδι και κάπου εκεί κόβονται οι φλέβες, βρέχονται τα εσώρουχα και ταλαιπωρείται το σβέρκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
geos3 18 Σεπτεμβρίου 2010 #1715 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παρτε κ ενα ελληνικο ροκακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Σεπτεμβρίου 2010 #1716 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1717 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 18 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1718 Share 18 Σεπτεμβρίου 2010 Άκυρο αλλά κλασσικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 25 Σεπτεμβρίου 2010 #1719 Share 25 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Σεπτεμβρίου 2010 Author #1720 Share 25 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Βέλγοι Killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 26 Σεπτεμβρίου 2010 #1721 Share 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ένας από τους αγαπημένους μου μουσικούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 27 Σεπτεμβρίου 2010 #1722 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 όσοι θέλουν να χαλαρώσουν... Αλλά είναι απίστευτο το κάνει αυτός ο άνθρωπος(μουσικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Σεπτεμβρίου 2010 #1723 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 27 Σεπτεμβρίου 2010 #1724 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 Στράτο με τρελαίνουν οι επιλογές σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Σεπτεμβρίου 2010 #1725 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts