Jump to content

Τραγούδια - Video Clips

Recommended Posts

Ναι διαβασα και εγω μια συνεντευξη του τραγουδιστη(νομιζω) που ελεγε οτι μπορει να κανει κανενα σολο album...

To ιδιο ομως δεν θα ειναι <_<:D

Δε πα να κάνει ότι θέλει.. Όλα τα λεφτά ήταν ο Σωτήρης Φεγγίτης (κιθάρα). Αυτός έδινε ποιότητα στο όλο σχήμα!

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δε πα να κάνει ότι θέλει.. Όλα τα λεφτά ήταν ο Σωτήρης Φεγγίτης (κιθάρα). Αυτός έδινε ποιότητα στο όλο σχήμα!

http://rockwind.eu/index.php?option=com_co...=54〈=el

<_<:D

Tελικά δεν ήταν ο τραγουδιστής :D

:D:hysterical::blush:

<_<:D:D

Μεγάλη μπάντα!!! :)

Υπόγα, μυρωδιά υγρασίας ανακατεμένη με τον καπνό από τα τσιγάρα, νοθευμένο ουίσκι, 4-5 mature "κυριούλες" στο μπαρ και... Who's Been Talking

Κάτι έχει το νερό στην Ιαπωνία και δεν είναι τα Κοι!

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Κάτι έχει το νερό στην Ιαπωνία και δεν είναι τα Κοι!

Το κομμάτι πραγματικά τα ΣΠΑΕΙ!!! Πολύ ιδιαίτερη σύνθεση και με τις πρέπουσες αλλαγές! Να μην υπήρχαν και τα Γιαπωνέζικα πιθήκια που νομίζουν ότι τραγουδάνε Eminem θα ήταν καλύτερα ;)

Το κομμάτι πραγματικά τα ΣΠΑΕΙ!!! Πολύ ιδιαίτερη σύνθεση και με τις πρέπουσες αλλαγές! Να μην υπήρχαν και τα Γιαπωνέζικα πιθήκια που νομίζουν ότι τραγουδάνε Eminem θα ήταν καλύτερα :buttrock:

Χεχε εγω πάντως έχω να πω, ότι έχει μαματη φωνή ο τραγουδιστής ;)

Tα λογία για την ντράμερ είναι περιττά έτσι :thumbup::hysterical:

Άλλο ένα :buttrock:

Χεχε εγω πάντως έχω να πω, ότι έχει μαματη φωνή ο τραγουδιστής :thumbup:

Tα λογία για την ντράμερ είναι περιττά έτσι :hysterical::buttrock:

Άλλο ένα :buttrock:

Τους έψαξα λίγο!!! Είναι πολύ καλοί και ιδιαίτεροι! Στο πρώτο βίντεο που έβαλες, στο 1:58, δες πατούμενο που φοράει ο ΘΕΟΣ κιθαρίστας/βούδας ;)

Επίσης από το πρώτο βίντεο μΕ αρέσει η κιθαρίστρια όταν κάνει τα φωνητικά :wacko:

Τους έψαξα λίγο!!! Είναι πολύ καλοί και ιδιαίτεροι! Στο πρώτο βίντεο που έβαλες, στο 1:58, δες πατούμενο που φοράει ο ΘΕΟΣ κιθαρίστας/βούδας ;)

Επίσης από το πρώτο βίντεο μΕ αρέσει η κιθαρίστρια όταν κάνει τα φωνητικά :wacko:

Απίστευτο παπούτσι, όπως μας βολεύει κιόλας, ειδικά αμα έχεις κανά δυο κιλάκια παραπανω :buttrock::wacko:

Nαι ναι, καλή φωνή :thumbup::hysterical::buttrock:

ειδικά αμα έχεις κανά δυο κιλάκια παραπανω :buttrock::wacko:

Αμα δεν εχεις μερικα κιλακια παραπανω δεν παιζεις καλη κιθαρα.

Σιγουρο ;)

ΥΓ Τωρα που ειπα σιγουρο θυμηθηκα ενα ανεκδοτο.

Ενας ποντιος ειναι στη φρουρα του Παπα. Μια μερα ο Παπας πεθαινει και δημιουργειται ενας ψιλοπανικος και αποφασιζουν να το κρατησουν για μερικες μερες μυστικο μεχρι να δουνε τι θα γινει.

Ο Ποντιος παιρνει τηλ ενα φιλο του (ποντιο) στην Ελλαδα και του λεει να παιξει στο στοιχημα οσα λεφτα εχει οτι θα πεθανει ο Παπας.

Μολις ανακοινωνεται ο θανατος του Παπα φευγει ο ποντιος και γυριζει Ελλαδα να βρει το φιλο του.

Τον βρισκει να καθεται στο προπατζιδικο κατσουφιασμενο με κατεβασμενο κεφαλι.

"Μη μου πεις οτ δεν επαιξες στοιχημα το θανατο του Παπα?"

"Τον επαιξα. Εβαλα 10.000 ευρω που ειχα και πηγα και δανιστεικα και αλλα 100.000."

"Και τι εγινε?"

"Εχασα τη Τσελσι"

:thumbup::hysterical::buttrock:

Έγινε επεξεργασία - delta66

Τις τελευταιες μερες εχω φαει κολημα με τετοιου ειδους μπαντες και αυτη ειναι απο τις αγαπημενες μου...

Εμαθα του Flogging Molly απο τον καθηγητη μου της εκθεσης στο σχολειο που ειναι κουμπαρος του Νταμμερ των Flogging Molly(εκανε παρεα οταν σπουδαζε στην αγγλια με τον ντραμμερ και ειχαν γινει κολητοι ;))

Αμα δεν εχεις μερικα κιλακια παραπανω δεν παιζεις καλη κιθαρα.

Σιγουρο :(

ΥΓ Τωρα που ειπα σιγουρο θυμηθηκα ενα ανεκδοτο.

Ενας ποντιος ειναι στη φρουρα του Παπα. Μια μερα ο Παπας πεθαινει και δημιουργειται ενας ψιλοπανικος και αποφασιζουν να το κρατησουν για μερικες μερες μυστικο μεχρι να δουνε τι θα γινει.

Ο Ποντιος παιρνει τηλ ενα φιλο του (ποντιο) στην Ελλαδα και του λεει να παιξει στο στοιχημα οσα λεφτα εχει οτι θα πεθανει ο Παπας.

Μολις ανακοινωνεται ο θανατος του Παπα φευγει ο ποντιος και γυριζει Ελλαδα να βρει το φιλο του.

Τον βρισκει να καθεται στο προπατζιδικο κατσουφιασμενο με κατεβασμενο κεφαλι.

"Μη μου πεις οτ δεν επαιξες στοιχημα το θανατο του Παπα?"

"Τον επαιξα. Εβαλα 10.000 ευρω που ειχα και πηγα και δανιστεικα και αλλα 100.000."

"Και τι εγινε?"

"Εχασα τη Τσελσι"

:wacko::bowdown::bowdown:

:bowdown::bowdown::):thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...