Jump to content

Τραγούδια - Video Clips

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φιλαράκια που τα ΣΠΑΝΕ σε κάθε Live τους :P

Ειχα ακουσει παλια μια Progressive μπαντα που ειπα "αυτοι ειναι τελειως παλαβοι με αυτα που παιζουν"

Μεχρι που ειδα βιντεο κλιπ τους και ολα εξηγηθηκαν αφου καταλαβα οτι ολο το "κολπο" ηταν να φτιαξουν progressive μουσικη επενδυση πανω σε κλασσικα κινουμενα σχεδια.

Θα εχει ενδιαφερων για οσουν δεν τους ξερετε (μιλαω για τους (Spastic Ink) να ακουσετε πρωτα το βιντεο κλιπ χωρις να το βλεπετε και θα καταλαβετε.

Bobby Jarzombek!!! :P:ninja::blink:

Κατά τ'άλλα... :blink: Δεν το χαρακτηρίζω μουσική αυτό! Ως θέαμα όμως (συνδυασμός μουσικής και εικόνας) είναι καλό!

... Δεν το χαρακτηρίζω μουσική αυτό! Ως θέαμα όμως (συνδυασμός μουσικής και εικόνας) είναι καλό!
Τοτε δεν θα χαρακτηριζες πολλα γνωστα Soundtrack ως μουσικη αν τα ακουγες μονο χωρις να εβλεπες την εικονα.

Εγγυημενα.

Και η μουσικη για κινηματογραφο (εγω το λεω μουσικη εκφραση των εικονων) ειναι το καλυτερο για τον μουσικο που θελει να εκφραστει ελευθερα χωρις φορμες και κανονες.

Ειδες και εσυ οτι με τις εικονες δεχεσαι την παλαβη μουσικη, χωρις αυτες οχι.

Δοκιμασε να ακουσεις μονο τον ηχο απο ταινιες, ιδιως θριλερ και θα καταλαβεις.

ή κανε και το αντιθετο δες ενα θριλερ χωρις ηχο. Θα σε παιρνει ο υπνος την ωρα που σκαει ο δρακουλας.

Έγινε επεξεργασία - delta66

Oποιος ηρθε στην συναντηση θα θυματε την μπλουζα μου, οποτε παρτε τραγουδια απο το album, οχι ακριβως αυτο αλλα τεσπα.

(Under Satanae is Moonspell's eighth full-length album. It contains rerecordings of early material, some of it from their 1994 work Under the Moonspell, and the rest from their demo tapes Anno Satanae (hence Under + Satanae) and Serpent Angel.)

Wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Under_Satanζ

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Τραγούδι με το οποίο έχω πωρωθεί (σωστά το'γραψα; :excl: ) τον τελευταίο καιρο

Τραγούδι με το οποίο έχω πωρωθεί (σωστά το'γραψα; :excl: ) τον τελευταίο καιρο

Το ένα από τα δύο μόνο τραγούδια των Queen που μου αρέσει...

Το δεύτερο είναι αυτό:

Ένα υπέροχο τραγούδι!!!

Φοβερός!!!

Για μένα από τα καλύτερα γυναικεία φωνητικά που έχω ακούσει ποτέ.

:excl:^_^:excl:^_^;):blush:

O αγνωστος 23χρονος Matt Macdonald απο το Southampton - United Kingdom (γιατι ταλεντα που δεν εχουν "ανακαλυφθει" δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα grin.gif) σε ενα απο τα καλυτερα (IMO) cover στο youtube, χυμα λαιβ, απλα τελειο.

ΑΞΙΟΣ

ΥΓ το κωλοπαιδο δεν εχασε ουτε μια νοτα, ουτε ο ιδιος ο Jake E Lee δεν θα το επαιζε με τη μια στο cd

Έγινε επεξεργασία - delta66

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...